- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.301
Ben kasım ayında medipole sormuştum normal 11 bin sezeryan 14 bindi tabi hazirana temmuza ne olur bilemiyorumMemorial Bahçelievler’de normal doğum 34 bindi şimdi 52 bin civarı olmuş sezeryan 60 bini buluyor
şok içindeyim ya. özel takipliyim ama sanırım devlette doğum yapacağım. o parayı bebeğime harcamak daha akıllıca geliyor ama bir yandan da devlette korku senaryoları duyuyorum ay napcaz biz bu kadar para verilir mi yaValla hep boyle fiyatlar duydumda
40-70 araligi bi şok gecirdim
Şaka mı ya
Biri 40 yazmışBen kasım ayında medipole sormuştum normal 11 bin sezeryan 14 bindi tabi hazirana temmuza ne olur bilemiyorum
Pendik medipole sormuştum ben. Şu anda orada takipliyim ama dediğim gibi yaza ne olur bilemiyorumBiri 40 yazmış
Tovbe bismillah
Hangisi ama
Hastaneden hastaneye de fark ediyor
10 şubat canım sağolasın hepinize teşekkür ederim. İlk kanama olunca biraz heyecan yaptım ama sakinledim şimdi.Süper canım bende şimdi bakıyordum yazmışsın. İçini ferah tut bi sonraki muayene ne zaman
Aralikta bu fiyatti da simdi ne oldu acaba?Pendik medipole sormuştum ben. Şu anda orada takipliyim ama dediğim gibi yaza ne olur bilemiyorum
Tahmini temmuz sonu dedi drMerhaba benj de eklsr misiniz
Yaş 26 sat 03.11.23 ilk cocuk 7 haftalik kalp atisi cinsiyet belli degil henuz suan 11+1
Ben şuan sadece ocean mummy kullanıyorum değerlerimin hepsi yeterli dedi takviyeye gerek yokmuşKan ilacinizi hangi haftada icmeye başladınız kızlar
Off hic icmek istemiyorum o ilaci
Hem midemi bulandiriyor
Hem cok kabizlik yapiyor
Harikalar ya benimbdaha 6 ay var ama e bebekten cikamiyorum neler var yaŞunların güzelliğine bakın aşık oldum yaoğlumdan kalan eşya çok ama yinede alıcam ya insan imreniyor oğlum bahar bebeğiydi bu oğlum yaza gelecek çoğu olmicak zaten yenilerini alıcam inşallah
Eki Görüntüle 3372771 Eki Görüntüle 3372772 Eki Görüntüle 3372774
16. haftada yeni başladım yani.Kan ilacinizi hangi haftada icmeye başladınız kızlar
Off hic icmek istemiyorum o ilaci
Hem midemi bulandiriyor
Hem cok kabizlik yapiyor
Benim 11.10 kesin olarak söyledi arkadaşımıza, bu saatten sonra da değişmez dedi. Yarın da biz öğreneceğiz minik bir kutlamaylaKızlar 10.10.2023 adet tarihin olup cinsiyet öğrenen var mı ben hala ogrenemedim
35 bin aldım ben yılbaşından önce şuan kaç bilemiyorum :)zamdan sonra doğum fiyatlarını soran oldu mu kızlar hic :)
Valla bilemiyorum bakıcaz artıkAralikta bu fiyatti da simdi ne oldu acaba?
Canım nasılsın? Umarım her şey yolundadırselam kızlar herkes nasıl? umarım iyisinizdir. yarın sabah 8 de yatışım yapılacak 10 da operasyon yapılacak. bir gün yatacağım. dualarınızı bekliyurm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?