- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.321
Kan ilacı derken demir ilacı mı? Ben 16+3te başladım. Sabah aç karnına almıyorum ama. Kahvaltıdan iki saat sonra içiyorum. Bende de baş ağrısı yaptı sanırım yani ona bağlıyorum ama bilmiyorumKan ilacinizi hangi haftada icmeye başladınız kızlar
Off hic icmek istemiyorum o ilaci
Hem midemi bulandiriyor
Hem cok kabizlik yapiyor
Benimde miyom var 2 tane biri 7 cm biri 4 cm olmuş.Seninki ne kadarHyr genelde tüp bebek yapınca burda herkes direk sezeryan diyor ..benim exstra miyom var bebekle birlikte buyuyorda ..o yüzden sezeryan ile hem bebeği hem de miyom u alırim dedi doktor ..
Yaaaaa çok güzel olmuuuşşşşEki Görüntüle 3372791 Eki Görüntüle 3372792 Eki Görüntüle 3372793
Biz yılbaşında bu şekilde yaptık. Evde pijama partisi konseptinde 2024 e bu şekilde giriş yapmış oldukTeyzemler ananemler falan 20 kişiydik sabahladık zaten
Eki Görüntüle 3372791 Eki Görüntüle 3372792 Eki Görüntüle 3372793 Eki Görüntüle 3372791 Eki Görüntüle 3372792 Eki Görüntüle 3372793
Benim tüp bebkten önce 3 cm di ..ama bebek büyüdükçe miyomda büyümüş şimdi 6 cm olmus ..Benimde miyom var 2 tane biri 7 cm biri 4 cm olmuş.Seninki ne kadar
Benimde 3,5 1,5 cm di benimde büyüdü.Sen çalışıyormusun yada nelere dikkat ediyorsunBenim tüp bebkten önce 3 cm di ..ama bebek büyüdükçe miyomda büyümüş şimdi 6 cm olmus ..
Malesef henüz başlamadım ..çalışıp çalışmama konusunda kararsızin..Benimde 3,5 1,5 cm di benimde büyüdü.Sen çalışıyormusun yada nelere dikkat ediyorsun
Bu takımların 0-3aylıklarını mı aldın canım, bu arada gerçekten çok güzellerŞunların güzelliğine bakın aşık oldum yaoğlumdan kalan eşya çok ama yinede alıcam ya insan imreniyor oğlum bahar bebeğiydi bu oğlum yaza gelecek çoğu olmicak zaten yenilerini alıcam inşallah
Eki Görüntüle 3372771 Eki Görüntüle 3372772 Eki Görüntüle 3372774
Çok güzel bi konsept olmuş canım bayıldım valla. Pijamalar da oh rahat rahat, hem yılbaşı hem cinsiyet partisi olmuş. Kızçenle musmutlu sağlıklı bir ömür dilerimEki Görüntüle 3372791 Eki Görüntüle 3372792 Eki Görüntüle 3372793
Biz yılbaşında bu şekilde yaptık. Evde pijama partisi konseptinde 2024 e bu şekilde giriş yapmış oldukTeyzemler ananemler falan 20 kişiydik sabahladık zaten
Eki Görüntüle 3372791 Eki Görüntüle 3372792 Eki Görüntüle 3372793 Eki Görüntüle 3372791 Eki Görüntüle 3372792 Eki Görüntüle 3372793
0-3 ay çok almayın hemen büyüyor çocuk diyorlar. Ben de çok almayı düşünmüyorumBu takımların 0-3aylıklarını mı aldın canım, bu arada gerçekten çok güzeller
Canım sagolasin çok şükür iyiyiz az ağrım var ama o da geçecek.Canım nasılsın? Umarım her şey yolundadır
Bir su bardağı ılık suya bir tatlı kaşığı tuz bir çay kaşığı karbonat koyup şırınga ile burun deliklerinden verebilirsin canım. Bir de buhar yapabilirsin. Bir tencerede su kaynat içine nane kekik falan koy havluyu kapat başına durabildiğin kadar dur. Bana iyi gelmişti bunlar.Herkese iyi akşamlar arkadaşlar 12+1 olduk şükür biz ama ileri derecede burun tikanikligi yaşıyorum. Hamileliğin başında olmuştu,bu ikinci Hamilelik nezlesi diyenler var sadece burnum çok tıkalı başka bir sorunum yok şükür. Ama oda çok ağır geçiyor yapmadığım kalmadı. Burun spreyi kullanma dedi doktor ama cokda fenayım nefes alamıyorum, ne yapabilirim fikri olan var mi
Hayırlı olsun bebiş kendinden önce uğrunu getiriyorSelam kızlar hiç bakamadım yoğunluktan bugün. Bebeğimin ilk uğuru geldi ve ben uzmanlıktan yöneticiliğe geçtim birimimin yöneticisi artık benim
Kızımın ilk karne günüydü aşırı güzel günler geçiriyorum
Umarım herkes iyidir
Hayırlı olsun, tebriklerSelam kızlar hiç bakamadım yoğunluktan bugün. Bebeğimin ilk uğuru geldi ve ben uzmanlıktan yöneticiliğe geçtim birimimin yöneticisi artık benim
Umarım herkes iyidir
Oyy masallahSelam kızlar hiç bakamadım yoğunluktan bugün. Bebeğimin ilk uğuru geldi ve ben uzmanlıktan yöneticiliğe geçtim birimimin yöneticisi artık benim
Umarım herkes iyidir
Medipol takipliyim normal 18 olduBen kasım ayında medipole sormuştum normal 11 bin sezeryan 14 bindi tabi hazirana temmuza ne olur bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?