2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kan ilacinizi hangi haftada icmeye başladınız kızlar
Off hic icmek istemiyorum o ilaci
Hem midemi bulandiriyor
Hem cok kabizlik yapiyor
Kan ilacı derken demir ilacı mı? Ben 16+3te başladım. Sabah aç karnına almıyorum ama. Kahvaltıdan iki saat sonra içiyorum. Bende de baş ağrısı yaptı sanırım yani ona bağlıyorum ama bilmiyorum

Hyr genelde tüp bebek yapınca burda herkes direk sezeryan diyor ..benim exstra miyom var bebekle birlikte buyuyorda ..o yüzden sezeryan ile hem bebeği hem de miyom u alırim dedi doktor ..
Benimde miyom var 2 tane biri 7 cm biri 4 cm olmuş.Seninki ne kadar

Benimde 3,5 1,5 cm di benimde büyüdü.Sen çalışıyormusun yada nelere dikkat ediyorsun
Malesef henüz başlamadım ..çalışıp çalışmama konusunda kararsızin..
Genelde kurs hocaligi yapıyordum ama kurs angelen ogrenciler çok yoruyor sürekli kesim dikim olunca normalde bile yoruluyorum şimdi daha farklı ..ve 25 km lik mesafe gitmem gerekiyor o yüzden kararsız kaldım ..ama bulunduğum yerde kurs açmama izin verirlerse düşüne bilirim..
Dikkat ettiğim konular temizlik yapmıyorum ..kahlvati akşam yemeği hazırlıyorum ..uzun oturmamaya çalışıyorum ..

Çok güzel bi konsept olmuş canım bayıldım valla. Pijamalar da oh rahat rahat, hem yılbaşı hem cinsiyet partisi olmuş. Kızçenle musmutlu sağlıklı bir ömür dilerim

Kızlar merhaba. Saat 11 de odaya geldim. Baş ağrısı çok oldu. İyi geçmiş serklaj artık yatacağım bundan sonra bebisimizin önlemini aldık çok şükür az önce bir iki dakika da yürüdüm. Ben de bebisim de iyiyiz kızlar. Dualarınızı hissettim. Herkese çok teşekkür ediyorum.

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar 12+1 olduk şükür biz ama ileri derecede burun tikanikligi yaşıyorum. Hamileliğin başında olmuştu,bu ikinci Hamilelik nezlesi diyenler var sadece burnum çok tıkalı başka bir sorunum yok şükür. Ama oda çok ağır geçiyor yapmadığım kalmadı. Burun spreyi kullanma dedi doktor ama cokda fenayım nefes alamıyorum, ne yapabilirim fikri olan var mi

İyi akşamlar kızlar benim diş etlerim aşağısı ful şişmiş iki aydır böyle Dr verdi antibiyotik te çare olmadı varmı biir tafsiyeniz geçsin artık çok canım acıyor kahvaltı dan beri birşey yiyemedim Tuzlu gârgarâ yaptm sirke yatmm karanfil koydum geçmiyor

Bir su bardağı ılık suya bir tatlı kaşığı tuz bir çay kaşığı karbonat koyup şırınga ile burun deliklerinden verebilirsin canım. Bir de buhar yapabilirsin. Bir tencerede su kaynat içine nane kekik falan koy havluyu kapat başına durabildiğin kadar dur. Bana iyi gelmişti bunlar.

Hayırlı olsun bebiş kendinden önce uğrunu getiriyor

Hayırlı olsun, tebrikler

Oyy masallah
Nasibiyle geliyor bebis
Hayırlı olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…