- 28 Temmuz 2023
- 401
- 470
- 23
- 32
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.341
Çok sevindim canım bereketiyle sansiyla geliyor oğluşunSelam kızlar hiç bakamadım yoğunluktan bugün. Bebeğimin ilk uğuru geldi ve ben uzmanlıktan yöneticiliğe geçtim birimimin yöneticisi artık benim
Kızımın ilk karne günüydü aşırı güzel günler geçiriyorum
Umarım herkes iyidir
Oyyy canım çok tebrik ederim çok sevindim hayırlı olsuuunnnnSelam kızlar hiç bakamadım yoğunluktan bugün. Bebeğimin ilk uğuru geldi ve ben uzmanlıktan yöneticiliğe geçtim birimimin yöneticisi artık benim
Umarım herkes iyidir
Canım risk biraz fazla evet ama bunlar kesinlikle kesin sonuçlar değil ablaminda ikilisi 1:50 çıktı çok korkuttular gereksiz yere ama şuan gayet sağlıklı çocuğu onu amniyosentez yapalım dediler kabul etmedi düşüğü tetikledigi için ne gelirse Allah'tan diye icini ferah tut bu demek oluyor ki seninle aynı ozelliklerde 50 kadından birinin bebeği down sendromu olmuş . Hepimizde risk var ama benimki 750 de 1 çıkmıştı ama o bir bizim olabilirde olmayabilir de morelini sakın bozma o kadar çok kişi varki saglikli doğum yapanYaşamlar ne olur bana yardımcı olurmusunuz ben ikili tarama testi yaptım ve bana doktorum orta riskli dedi Nift tahliline yönlerdindi beni bunu yapan sonuçları iyi çıkan var mı çok kötü durumdayım ne olur bı bilgisi olan yardımcı olurmu bunlarda benim ikili test sonuclarim PAPP-A = 0.94. Free Beta HCG 91.20
İkili test riski = > 1:50 Kombine Risk 1:357
Yaş Riski = 1:1075. Trisony13/18+NT <1:1000
Sunu da ekleyeyim down sendromu riski yüksek dediği yeğenim şuan 10 yaşında ve üstün zekalı çıktı eğitim alıyorCanım risk biraz fazla evet ama bunlar kesinlikle kesin sonuçlar değil ablaminda ikilisi 1:50 çıktı çok korkuttular gereksiz yere ama şuan gayet sağlıklı çocuğu onu amniyosentez yapalım dediler kabul etmedi düşüğü tetikledigi için ne gelirse Allah'tan diye icini ferah tut bu demek oluyor ki seninle aynı ozelliklerde 50 kadından birinin bebeği down sendromu olmuş . Hepimizde risk var ama benimki 750 de 1 çıkmıştı ama o bir bizim olabilirde olmayabilir de morelini sakın bozma o kadar çok kişi varki saglikli doğum yapan
Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına, oğluşun gerçekten uğuruyla geliyorSelam kızlar hiç bakamadım yoğunluktan bugün. Bebeğimin ilk uğuru geldi ve ben uzmanlıktan yöneticiliğe geçtim birimimin yöneticisi artık benim
Umarım herkes iyidir
Bilmiyorum çok korkuyorum bebeğim için heleki doktor orta riskli diyince canımdan can giti resmen daha bir hafta önce doktorum herşey yolunda sakın korkma bı sıkıntısı yok demişti bugünde öyle diyince çok kötü olduk bişey sorabilirmiyim hani bu tahlilde kötü çıkıpta diğerinde iyi çıkan var mı acabaCanım risk biraz fazla evet ama bunlar kesinlikle kesin sonuçlar değil ablaminda ikilisi 1:50 çıktı çok korkuttular gereksiz yere ama şuan gayet sağlıklı çocuğu onu amniyosentez yapalım dediler kabul etmedi düşüğü tetikledigi için ne gelirse Allah'tan diye icini ferah tut bu demek oluyor ki seninle aynı ozelliklerde 50 kadından birinin bebeği down sendromu olmuş . Hepimizde risk var ama benimki 750 de 1 çıkmıştı ama o bir bizim olabilirde olmayabilir de morelini sakın bozma o kadar çok kişi varki saglikli doğum yapan
Diğer yerlere göre uygun yine. Hangi doktordasın sen hangi şehirMedipol takipliyim normal 18 oldu
İstanbul bahçelievler Medipol muhabbet HaliloğluDiğer yerlere göre uygun yine. Hangi doktordasın sen hangi şehir
Canım çok tebriklerSelam kızlar hiç bakamadım yoğunluktan bugün. Bebeğimin ilk uğuru geldi ve ben uzmanlıktan yöneticiliğe geçtim birimimin yöneticisi artık benim
Umarım herkes iyidir
Bugün güzel haberler geldi hepKızlar merhaba. Saat 11 de odaya geldim. Baş ağrısı çok oldu. İyi geçmiş serklaj artık yatacağım bundan sonra bebisimizin önlemini aldık çok şükür az önce bir iki dakika da yürüdüm. Ben de bebisim de iyiyiz kızlar. Dualarınızı hissettim. Herkese çok teşekkür ediyorum.
Üçlü test isteyecektir büyük ihtimalle sonrada 4 lu test var en doğru sonuç 4 lüde oluyor ablamdaki risk degismemisti ama ben bir sorun olacağını düşünmüyorum içimden geçen bu şuan kendinizi uzup bebeğinizi de etkilemeyin Allah'ın izniyle sağlıkla kucağınıza alacaksinizBilmiyorum çok korkuyorum bebeğim için heleki doktor orta riskli diyince canımdan can giti resmen daha bir hafta önce doktorum herşey yolunda sakın korkma bı sıkıntısı yok demişti bugünde öyle diyince çok kötü olduk bişey sorabilirmiyim hani bu tahlilde kötü çıkıpta diğerinde iyi çıkan var mı acaba
Benden direk nift tahlili istedi kesin sonucu o verir bize dedi ama o da çok pahalı ne yapacam bilmiyorum eşimde çok kötü durumda inşallah herşey yolundadır elimde değil vala esimide öyle görünce içim parçalaniyor amin inşallah o güzel duaların için ve yardımların için çok ama çok teşekkür ederimÜçlü test isteyecektir büyük ihtimalle sonrada 4 lu test var en doğru sonuç 4 lüde oluyor ablamdaki risk degismemisti ama ben bir sorun olacağını düşünmüyorum içimden geçen bu şuan kendinizi uzup bebeğinizi de etkilemeyin Allah'ın izniyle sağlıkla kucağınıza alacaksiniz
Ay 14+3 nasıl hissettinİlk gebelikte o haftalarda hissedilmez canım ben bile 2.gebelik dün hissettim ilk defa tekmeledi bikaç kere14+3 te İlk gebelikte 18 20 hafta arası hissetmiştim tam
Yavrum anlıyorum seni ama bu bir istatistiksel değer böyle olacak diye bişey yok ben inanıyorum boşuna üzüldüm diyeceksin hepimizde risk var düşükte deseler 700 kişinin içindeki bebek benimde olabilir Allah korusun içini ferahlat dua et bende edicemBenden direk nift tahlili istedi kesin sonucu o verir bize dedi ama o da çok pahalı ne yapacam bilmiyorum eşimde çok kötü durumda inşallah herşey yolundadır elimde değil vala esimide öyle görünce içim parçalaniyor amin inşallah o güzel duaların için ve yardımların için çok ama çok teşekkür ederim
Bizde 16 haftalık olduk bugün birkaç gün önce karnımda pıt pıt bişi hissettim ama içerden bişiydi dışardan hissedilmedi bebiş miydi gaz miydi ya da başka bişi miydi anlamadım kiAy 14+3 nasıl hissettin16+1 deyim gözlerim kapalı uzanıyorum öyle elimi tutuyorum falan tık yok nasıl birşey bu nasıl hissettiriyo
Canım senin yaşın kaçtı? Baktım ama göremedim. Ben 35 yaşındayim o yüzden direkt fetal dna yaptırdim valla. Taramalar istatiksel sonuç veriyor bence. Bebişin ense kalınlığı iyi burun kemigi oluştuysa ki minnak burunlu bebislerin burun kemiği bazen görünmüyor çok stres olmaya gerek yok. Durumunuz varsa direkt fetal DNA yaptırıp kurtulmak en temizi bence. İçini ferah tut. Arkadaşımın bebegine down sendromlu dediler kızın burnundan geldi gebeliği ama şuan 2 yaşında yakisikli ve sağlıklı bir oglusu var. Benim yeğenime sağlıklı dediler doğumda down sendromlu doğarak sürpriz yaptı bize. Yani taramalara olan güvenim ve inancım sıfır benimBenden direk nift tahlili istedi kesin sonucu o verir bize dedi ama o da çok pahalı ne yapacam bilmiyorum eşimde çok kötü durumda inşallah herşey yolundadır elimde değil vala esimide öyle görünce içim parçalaniyor amin inşallah o güzel duaların için ve yardımların için çok ama çok teşekkür ederim
Gece yarısı diğer oğlumu emzirmeye kalkmıştım ikisi şimdiden nöbetleşiyorlar sanırımAy 14+3 nasıl hissettin16+1 deyim gözlerim kapalı uzanıyorum öyle elimi tutuyorum falan tık yok nasıl birşey bu nasıl hissettiriyo
Benim doktor sadece 30 bin olmus.hastane hariczamdan sonra doğum fiyatlarını soran oldu mu kızlar hic :)
Başından beri tek bir leke görmemiştim baya kanamam oldu bu biraz üzdüBugün güzel haberler geldi hepşükürler olsun kuzum benim bundan sonrası kolay olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?