2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Çok sevindim canım bereketiyle sansiyla geliyor oğluşun
Bu arada oğlumun adi Yaman Ayhan olacak ikinci ismi kendi babamın bizim tarafta hiç erkek yok istediğini hissettim ve koyduk

Yaşamlar ne olur bana yardımcı olurmusunuz ben ikili tarama testi yaptım ve bana doktorum orta riskli dedi Nift tahliline yönlerdindi beni bunu yapan sonuçları iyi çıkan var mı çok kötü durumdayım ne olur bı bilgisi olan yardımcı olurmu bunlarda benim ikili test sonuclarim PAPP-A = 0.94. Free Beta HCG 91.20

İkili test riski = > 1:50 Kombine Risk 1:357

Yaş Riski = 1:1075. Trisony13/18+NT <1:1000

Oyyy canım çok tebrik ederim çok sevindim hayırlı olsuuunnnn

Canım risk biraz fazla evet ama bunlar kesinlikle kesin sonuçlar değil ablaminda ikilisi 1:50 çıktı çok korkuttular gereksiz yere ama şuan gayet sağlıklı çocuğu onu amniyosentez yapalım dediler kabul etmedi düşüğü tetikledigi için ne gelirse Allah'tan diye icini ferah tut bu demek oluyor ki seninle aynı ozelliklerde 50 kadından birinin bebeği down sendromu olmuş . Hepimizde risk var ama benimki 750 de 1 çıkmıştı ama o bir bizim olabilirde olmayabilir de morelini sakın bozma o kadar çok kişi varki saglikli doğum yapan

Sunu da ekleyeyim down sendromu riski yüksek dediği yeğenim şuan 10 yaşında ve üstün zekalı çıktı eğitim alıyor

Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına, oğluşun gerçekten uğuruyla geliyor

Bilmiyorum çok korkuyorum bebeğim için heleki doktor orta riskli diyince canımdan can giti resmen daha bir hafta önce doktorum herşey yolunda sakın korkma bı sıkıntısı yok demişti bugünde öyle diyince çok kötü olduk bişey sorabilirmiyim hani bu tahlilde kötü çıkıpta diğerinde iyi çıkan var mı acaba

Canım çok tebrikler cok güzel haberler. Kızını da tebrik ediyorum mezuniyet lerini de görürsünüz inşallah

Bugün güzel haberler geldi hep şükürler olsun kuzum benim bundan sonrası kolay olsun inşallah

Üçlü test isteyecektir büyük ihtimalle sonrada 4 lu test var en doğru sonuç 4 lüde oluyor ablamdaki risk degismemisti ama ben bir sorun olacağını düşünmüyorum içimden geçen bu şuan kendinizi uzup bebeğinizi de etkilemeyin Allah'ın izniyle sağlıkla kucağınıza alacaksiniz

Benden direk nift tahlili istedi kesin sonucu o verir bize dedi ama o da çok pahalı ne yapacam bilmiyorum eşimde çok kötü durumda inşallah herşey yolundadır elimde değil vala esimide öyle görünce içim parçalaniyor amin inşallah o güzel duaların için ve yardımların için çok ama çok teşekkür ederim

İlk gebelikte o haftalarda hissedilmez canım ben bile 2.gebelik dün hissettim ilk defa tekmeledi bikaç kere 14+3 te İlk gebelikte 18 20 hafta arası hissetmiştim tam
Ay 14+3 nasıl hissettin 16+1 deyim gözlerim kapalı uzanıyorum öyle elimi tutuyorum falan tık yok nasıl birşey bu nasıl hissettiriyo

Yavrum anlıyorum seni ama bu bir istatistiksel değer böyle olacak diye bişey yok ben inanıyorum boşuna üzüldüm diyeceksin hepimizde risk var düşükte deseler 700 kişinin içindeki bebek benimde olabilir Allah korusun içini ferahlat dua et bende edicem

Ay 14+3 nasıl hissettin 16+1 deyim gözlerim kapalı uzanıyorum öyle elimi tutuyorum falan tık yok nasıl birşey bu nasıl hissettiriyo
Bizde 16 haftalık olduk bugün birkaç gün önce karnımda pıt pıt bişi hissettim ama içerden bişiydi dışardan hissedilmedi bebiş miydi gaz miydi ya da başka bişi miydi anlamadım ki benim de ilk bebişim bir an önce şöyle beni durtmesini bekliyorum dört gözle

Canım senin yaşın kaçtı? Baktım ama göremedim. Ben 35 yaşındayim o yüzden direkt fetal dna yaptırdim valla. Taramalar istatiksel sonuç veriyor bence. Bebişin ense kalınlığı iyi burun kemigi oluştuysa ki minnak burunlu bebislerin burun kemiği bazen görünmüyor çok stres olmaya gerek yok. Durumunuz varsa direkt fetal DNA yaptırıp kurtulmak en temizi bence. İçini ferah tut. Arkadaşımın bebegine down sendromlu dediler kızın burnundan geldi gebeliği ama şuan 2 yaşında yakisikli ve sağlıklı bir oglusu var. Benim yeğenime sağlıklı dediler doğumda down sendromlu doğarak sürpriz yaptı bize. Yani taramalara olan güvenim ve inancım sıfır benim

Gece yarısı diğer oğlumu emzirmeye kalkmıştım ikisi şimdiden nöbetleşiyorlar sanırım Geri yatmaya geçince yan uzandım bacaklarımı çekip o sıra bildiğin içimde 2 3 defa top gibi sekti hissettim yani basbaya canım Senin ilk sanırım seninde kelebek çırpınır dokunurmuş gibi olur olunca hissedersin zaten hemen merak etme az kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…