2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Bende hemen hissedeyim istiyorum hissedenler var sonuçta artık dürt beni vur bAna vur bana diyorum Kerimcan gibi oldum heyecanla bekliyorum ilk gebelik böyle oluyo herhalde

Yaa ne güzel ben gaz bağırsak hareketi fln sanarım herhalde. Biraz büyümesi lazım galiba hissetmem için gümbür gümbür olması lazım bide iştahım maşallah sürekli bağırsak hareketli ztn

Harikasınız canım Hep böyle güzel günlerimiz olur inşallah hepimizin de

Çok geçmiş olsun canım çok sevindim ikinizin de iyi olmaniza

Maşallah çok sevindim canım

Bende hemen hissedeyim istiyorum hissedenler var sonuçta artık dürt beni vur bAna vur bana diyorum Kerimcan gibi oldum heyecanla bekliyorum ilk gebelik böyle oluyo herhalde
İlk gebelik de ne zaman hissedilmeye başlanır acaba bende aynı senin gibiyim bir an önce hareketleri hissetmeye başlasam diye bekliyorum

Benim doktor sadece 30 bin olmus.hastane haric herhalde Ben dogurana kadar 40 olur
Oyy. Oyy bu nedir arkadas ya

Diger bebeyi ne zamana kadar emzirmeyi planliyosun canim
Ne kadarlik
Karnim buyudukce zor olmaz mi

İlk gebelik de ne zaman hissedilmeye başlanır acaba bende aynı senin gibiyim bir an önce hareketleri hissetmeye başlasam diye bekliyorum
Doktor 17de başlar balık tutar gibi gibi pıt pıt yapmaya başlar dedi ama ben yakalayamıyorum yada hissetmiyoruz erken gerçi daha ne bekliyorsam bi 20 den sonra anca hissederiz gibi

Ben gecen haftalarda cok guzel hissediyodum nerede diye
Cok belliydi
Bu hafta karnimin icinde kayboldu sanki
Zaten bu haftalarda hissetmeler tekme tokat gibi degil
Hafif hafif

Doktor 17de başlar balık tutar gibi gibi pıt pıt yapmaya başlar dedi ama ben yakalayamıyorum yada hissetmiyoruz erken gerçi daha ne bekliyorsam bi 20 den sonra anca hissederiz gibi
Ben oglumu cekmisim
İcerde box maci yapiyor gibi
7 aylikmis orda
Hareketlerinden caniniz aciyacak az kaldi

Ben oglumu cekmisim
İcerde box maci yapiyor gibi
7 aylikmis orda
Hareketlerinden caniniz aciyacak az kaldi
Öyleymiş büyüyünce uyutmuyor diyolar Sağlıklı hamilelik geçirip doğuralımda inşallah bunlar hep tedirginlikten hissetsem bu sefer neden hareket etmedi diye kendi kendime eziyet etcem biliyorum

İnşallah inşallah öyle olur ben her şeyine kabulum yeterki sağlıklı olsun benim için bu yeter ama eşim bu konu için çok üzülüyor heleki tam gideceği son aylara geldi bu konu onu öyle gördükçe içim parçalaniyor dua etmekten başka bir şeyimiz yok zaten çok teşekkür ederim herşey için ben de duamda hep sizleride katarak dua ediyorum etmeyede devam edeceğim inşallah bütün bekleyenlerin tahlileri çok iyi çıkar amin

Ben 22 yaşındayım biraz anne olmak için acele etim ben bu benim tüp bebek tedavim bir hafta önce gitmiştim doktora bak dedi bebeğinin kafatası çok iyi ense kalınlığı iyi burun kemigide iyi dedi elerini ayaklarini gösterdi onlardada bı sıkıntı yok dedi hata bak maşallah çok hareketli diye kalp atışını yakalamakta zorlandım dedi ama bugünkü tahlile yıktı geçti beni ya çünkü daha düne kadar herşey çok iyi sakın bak sitres sıkıntı yapma diyen adam bugün düşük risklisin o testi yapman lazim dedi bu konu hakkındada pek bı bilgim yok anlatilana göre biliyorum ben de o yüzden nasıl davranacagimi şaşırdım korkudan endişeden

Kızlar,benim yirmilik dişim çok feci hal aldı kadın doğum doktorunun onayıyla diş çekimi yaptırdım 3 gün önce. Onay kağıdına antibiyotik kullanabilir, ağrı kesici olarak parol kullanabilir gibi şeyler yazmıştı. Dişim baya gömülü ve çok derindeydi morluk vs olmadı ama uyuşturucu iğnenin etkisi geçince ağrımaya başladı bugün üçüncü gün şişlik vs indi ama dikişi de var dişin o da biraz acıtıyo ağrıyo ben de 6 saat arayla üç gündür parol iciyorum yani günde 3 veya 4'e kadar çıkıyorum parolda aksi takdirde canım çok yanıyor, doktor da dedi 1 haftaya anca toparlar diş çünkü derindeydi dedi.acısından kalbim yerinden çıkacak gibi oluyo. Parol 6 saatte bir üç gündür içiyor olmamın sakıncası olur mu? Ancak bu şekilde dayanabiliyorum.

Günde 4 tane izin veriyorlar endişelenme canım

Hayırlı olsun bebiş kendinden önce uğrunu getiriyor

Hayırlı olsun, tebrikler

Oyy masallah
Nasibiyle geliyor bebis
Hayırlı olsun kuzum

Çok sevindim canım bereketiyle sansiyla geliyor oğluşun
Bu arada oğlumun adi Yaman Ayhan olacak ikinci ismi kendi babamın bizim tarafta hiç erkek yok istediğini hissettim ve koyduk

Oyyy canım çok tebrik ederim çok sevindim hayırlı olsuuunnnn

Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına, oğluşun gerçekten uğuruyla geliyor

Canım çok tebrikler cok güzel haberler. Kızını da tebrik ediyorum mezuniyet lerini de görürsünüz inşallah

Maşallah çok sevindim canım

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür edip sarılıyorum
Allah herkesin emeğinin gönlünün ekmeğinin karşılığını versin inşallah

Oyy. Oyy bu nedir arkadas ya

Diger bebeyi ne zamana kadar emzirmeyi planliyosun canim
Ne kadarlik
Karnim buyudukce zor olmaz mi
Daha küçük canım ya kıyamıyorum bıraktırmaya 16 aylık diğerinin hakkı olduğu kadar onunda hakkı var 2 yaşına kadar emziririm diye planlıyorum tandem emzirme yapıcam ikisinide ama tabi karnım büyüdükçe zorlayacak beni çok memeci bide gece 2 3 kere emmeye kalkıyor diğeri olunca daha zorlayacak ama biraz idare etmem gerekecek plansız gebelik olunca böyle şeyler yaşıyoruz işte araları az olması iyi değil

Yaa ne güzel ben gaz bağırsak hareketi fln sanarım herhalde. Biraz büyümesi lazım galiba hissetmem için gümbür gümbür olması lazım bide iştahım maşallah sürekli bağırsak hareketli ztn
Evet canım bağırsak hareketinide andırıyor ilk zamanlar ama yok bence anlarsın ya hepsinden bi farklı oluyor noluyo falan oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…