- 8 Ekim 2023
- 1.801
- 923
- 43
- 35
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.381
Güven hastanesi dogum paketi 62 tielcikzamdan sonra doğum fiyatlarını soran oldu mu kızlar hic :)
Evet canım çıkıyorum bugün hafif kanama devam ediyor sorun yok dedi az önce baktım bebis yorulmuş biraz eve git yemek ye dediNasıl oldun canım sabaha taburcu musun
Benim ilk hamileligimde olmuştu saracoglunun tarifi vardı diş etleriyle ilgili onu yapmıştım gecmisti benim ağrım. Nar suyunu agzimda çalkalayıp bekletiyordum bir gün boyunca saat başı yapmıştım geçmişti. Nar suyu organik olması lazım tarım kredide satılıyor ordan almıştım.İyi akşamlar kızlar benim diş etlerim aşağısı ful şişmiş iki aydır böyle Dr verdi antibiyotik te çare olmadı varmı biir tafsiyeniz geçsin artık çok canım acıyor kahvaltı dan beri birşey yiyemedimTuzlu gârgarâ yaptm sirke yatmm karanfil koydum geçmiyor
Başka bir yerde daha mı yaptırsan acaba? Doktorların anlaşması oluyor bu test yapan yerlerle maalesef insanlara da güven olmuyorBen 22 yaşındayım biraz anne olmak için acele etim ben bu benim tüp bebek tedavim bir hafta önce gitmiştim doktora bak dedi bebeğinin kafatası çok iyi ense kalınlığı iyi burun kemigide iyi dedi elerini ayaklarini gösterdi onlardada bı sıkıntı yok dedi hata bak maşallah çok hareketli diye kalp atışını yakalamakta zorlandım dedi ama bugünkü tahlile yıktı geçti beni ya çünkü daha düne kadar herşey çok iyi sakın bak sitres sıkıntı yapma diyen adam bugün düşük risklisin o testi yapman lazim dedi bu konu hakkındada pek bı bilgim yok anlatilana göre biliyorum ben de o yüzden nasıl davranacagimi şaşırdım korkudan endişeden
Yok bu bizim akrabamız bu Dr hem iki doktorumda var onada gösterdim yine onun dediklerini dedi bana sanmıyorum o yüzdenBaşka bir yerde daha mı yaptırsan acaba? Doktorların anlaşması oluyor bu test yapan yerlerle maalesef insanlara da güven olmuyor
Bnde aynı öyle geçen hafta hafif solumda pıt pıt atıyordu birşeyler ..hatta gaz olabilr dedim ama.diger tarrafa hafif yönelince kesiliyordu .ama bu hafta hiç bir yerde yokBen gecen haftalarda cok guzel hissediyodum nerede diye
Cok belliydi
Bu hafta karnimin icinde kayboldu sanki
Zaten bu haftalarda hissetmeler tekme tokat gibi degil
Hafif hafif
Çok teşekkür ederim onunda deniym sadece nar suýu deemiBenim ilk hamileligimde olmuştu saracoglunun tarifi vardı diş etleriyle ilgili onu yapmıştım gecmisti benim ağrım. Nar suyunu agzimda çalkalayıp bekletiyordum bir gün boyunca saat başı yapmıştım geçmişti. Nar suyu organik olması lazım tarım kredide satılıyor ordan almıştım.
Benim hiçbir belirtim kalmadı canım. Göğüs hassasiyetim hiç olmamıştı zaten bi tek gebelik çizgim ve büyüyen karnım var.Kızlar ben artık iyice huzursuzum ya gebelik belirtilerim biiti neredeyse 16+4 oldum hiç bir his yaşamdm göğüs şişkinliği geçti karnm sanki söndü bulantıları gitivarmı blirtįleri giden
Canım benim bulantılarım geçti 15. Haftadan sonra. Göğüslerim de sistigi gibi kaldı bir degisiklik yok. Huzursuz olma bence doğuma kadar bulantı yaşayacak halimiz yoktuKızlar ben artık iyice huzursuzum ya gebelik belirtilerim biiti neredeyse 16+4 oldum hiç bir his yaşamdm göğüs şişkinliği geçti karnm sanki söndü bulantıları gitivarmı blirtįleri giden
Kuzum çizgi karnın altında mı üstünde mi? Benim 10. Haftada çıkmıştı göbek deliğinden aşağı doğru. Ama rengi koyu değil gerçi bende beyaz tenliyimBenim hiçbir belirtim kalmadı canım. Göğüs hassasiyetim hiç olmamıştı zaten bi tek gebelik çizgim ve büyüyen karnım var.
17+1im göğüslerim iyi durumda bulantı zaten çoktan bitmişti. Karnım bir iniyor bir sönüyor o ayrı bir alemde. Bence bunları kafana takıp canını sıkmaKızlar ben artık iyice huzursuzum ya gebelik belirtilerim biiti neredeyse 16+4 oldum hiç bir his yaşamdm göğüs şişkinliği geçti karnm sanki söndü bulantıları gitivarmı blirtįleri giden
Benim hiçbir belirtim kalmadı canım. Göğüs hassasiyetim hiç olmamıştı zaten bi tek gebelik çizgim ve büyüyen karnım var.
Kızlar benim inanın hiç bir şey yok yani sanki hamile değilim eğilirken bir sertlik olurdu oda giti sadece dişim ağrıyor o kadarCanım benim bulantılarım geçti 15. Haftadan sonra. Göğüslerim de sistigi gibi kaldı bir degisiklik yok. Huzursuz olma bence doğuma kadar bulantı yaşayacak halimiz yoktubir yerde bitmesi gerekiyordu
İçim o kadar husursuki anlatamam cnm eşimden diyor gl acile gidelim için.rahat etsiň17+1im göğüslerim iyi durumda bulantı zaten çoktan bitmişti. Karnım bir iniyor bir sönüyor o ayrı bir alemde. Bence bunları kafana takıp canını sıkma
Benim 8. Haftada bulantılarım birden kesilmisti ben doktora gittim bebeği gördüm rahatladım ertesi gün tekrar kusmaya başladım amaKızlar benim inanın hiç bir şey yok yani sanki hamile değilim eğilirken bir sertlik olurdu oda giti sadece dişim ağrıyor o kadar
Benimde koyu değil kuzum aşağı doğru çizgim belli belirsizKuzum çizgi karnın altında mı üstünde mi? Benim 10. Haftada çıkmıştı göbek deliğinden aşağı doğru. Ama rengi koyu değil gerçi bende beyaz tenliyim
Kontrole bişey kalmadı ama için rahat etmeyecekse bir git canım yaKızlar benim inanın hiç bir şey yok yani sanki hamile değilim eğilirken bir sertlik olurdu oda giti sadece dişim ağrıyor o kadar
Hangi marka acaba kasdettiğin ? çünkü hepsi bacak gelişimini destekliyor genelde bacaklar M gibi durması gerekiyor kanguruda aynı o yüzden mi ayrık geldi acaba sana ben kullandım ana kucağı benimki elektrikliGünaydın kızlarBen bir alışveriş listesi yaptimda. Ana kucagida almak istiyorum ama fotoğraflarda bebeğin bi bacağı bi köşede öbürü öte köşede çok ayrık duruyor. Bütün markalardada görüntü böyle geldi. 3 kilodan itibarende kullanılır yazıyor. Bacak gelişimine falan zarar verirmi diye kararsız kaldım. Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?