2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Cinsiyeti iki hafta sonra söyleyecek. Öyle dedi ama videoda bir çıkıntı mi yakaladım. Bu haftada nub da yok artık organ oldular

Eklentiler

• 1000017057.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 100
Benim ilk hamileligimde olmuştu saracoglunun tarifi vardı diş etleriyle ilgili onu yapmıştım gecmisti benim ağrım. Nar suyunu agzimda çalkalayıp bekletiyordum bir gün boyunca saat başı yapmıştım geçmişti. Nar suyu organik olması lazım tarım kredide satılıyor ordan almıştım.

Başka bir yerde daha mı yaptırsan acaba? Doktorların anlaşması oluyor bu test yapan yerlerle maalesef insanlara da güven olmuyor

Ben gecen haftalarda cok guzel hissediyodum nerede diye
Cok belliydi
Bu hafta karnimin icinde kayboldu sanki
Zaten bu haftalarda hissetmeler tekme tokat gibi degil
Hafif hafif
Bnde aynı öyle geçen hafta hafif solumda pıt pıt atıyordu birşeyler ..hatta gaz olabilr dedim ama.diger tarrafa hafif yönelince kesiliyordu .ama bu hafta hiç bir yerde yok

Çok teşekkür ederim onunda deniym sadece nar suýu deemi

Kızlar ben artık iyice huzursuzum ya gebelik belirtilerim biiti neredeyse 16+4 oldum hiç bir his yaşamdm göğüs şişkinliği geçti karnm sanki söndü bulantıları giti varmı blirtįleri giden

Kızlar ben artık iyice huzursuzum ya gebelik belirtilerim biiti neredeyse 16+4 oldum hiç bir his yaşamdm göğüs şişkinliği geçti karnm sanki söndü bulantıları giti varmı blirtįleri giden
Benim hiçbir belirtim kalmadı canım. Göğüs hassasiyetim hiç olmamıştı zaten bi tek gebelik çizgim ve büyüyen karnım var.

Canım benim bulantılarım geçti 15. Haftadan sonra. Göğüslerim de sistigi gibi kaldı bir degisiklik yok. Huzursuz olma bence doğuma kadar bulantı yaşayacak halimiz yoktu bir yerde bitmesi gerekiyordu

Benim hiçbir belirtim kalmadı canım. Göğüs hassasiyetim hiç olmamıştı zaten bi tek gebelik çizgim ve büyüyen karnım var.
Kuzum çizgi karnın altında mı üstünde mi? Benim 10. Haftada çıkmıştı göbek deliğinden aşağı doğru. Ama rengi koyu değil gerçi bende beyaz tenliyim

17+1im göğüslerim iyi durumda bulantı zaten çoktan bitmişti. Karnım bir iniyor bir sönüyor o ayrı bir alemde. Bence bunları kafana takıp canını sıkma

Canım benim bulantılarım geçti 15. Haftadan sonra. Göğüslerim de sistigi gibi kaldı bir degisiklik yok. Huzursuz olma bence doğuma kadar bulantı yaşayacak halimiz yoktu bir yerde bitmesi gerekiyordu
Kızlar benim inanın hiç bir şey yok yani sanki hamile değilim eğilirken bir sertlik olurdu oda giti sadece dişim ağrıyor o kadar

Kızlar benim inanın hiç bir şey yok yani sanki hamile değilim eğilirken bir sertlik olurdu oda giti sadece dişim ağrıyor o kadar
Benim 8. Haftada bulantılarım birden kesilmisti ben doktora gittim bebeği gördüm rahatladım ertesi gün tekrar kusmaya başladım ama Doktoruna görün için rahat değilse bebeği bir gör.

Günaydın kızlar Ben bir alışveriş listesi yaptimda. Ana kucagida almak istiyorum ama fotoğraflarda bebeğin bi bacağı bi köşede öbürü öte köşede çok ayrık duruyor. Bütün markalardada görüntü böyle geldi. 3 kilodan itibarende kullanılır yazıyor. Bacak gelişimine falan zarar verirmi diye kararsız kaldım. Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsanız çok sevinirim.

Hangi marka acaba kasdettiğin ? çünkü hepsi bacak gelişimini destekliyor genelde bacaklar M gibi durması gerekiyor kanguruda aynı o yüzden mi ayrık geldi acaba sana ben kullandım ana kucağı benimki elektrikli
Şunu bırakayım daha iyi anlatmış olurum sanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…