- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.401
Baktıklarımin hepsi M gibi duran doğru görüntü. Yani yan yana değilde ayrık durmasımi destekliyormus.Hangi marka acaba kasdettiğin ? çünkü hepsi bacak gelişimini destekliyor genelde bacaklar M gibi durması gerekiyor kanguruda aynı o yüzden mi ayrık geldi acaba sana ben kullandım ana kucağı benimki elektrikliEki Görüntüle 3373115
Şunu bırakayım daha iyi anlatmış olurum sanırım
Yok canım ayrık durması gerekiyor kalça bacak gelişimini destekleyen duruş buBaktıklarımin hepsi M gibi duran doğru görüntü. Yani yan yana değilde ayrık durmasımi destekliyormus.bende böyle bacak geriliği yapar zannettim.
Canım o zaman fetal DNA yaptırabilirsin durumun varsa bende ikili yaptırdım ama sonuç beklemeden fetal yaptırdım daha güvenir diyeYok bu bizim akrabamız bu Dr hem iki doktorumda var onada gösterdim yine onun dediklerini dedi bana sanmıyorum o yüzden
Mavileri hediye goturursun olmadi kuzum ama sanki sana büyük ihtimal erkek demişlerdi yaEvet kızlar… nerden başlasam bilmiyorum. Kontrolümüzden çıktık. Hiç bulantı yaşamadım. 11 haftayken oğlan diye görünmüştü ben de analık hislerime güvenmiştim oğlan diye diye geziyordum. Mavi mavi eldivenler yelekler va almıştım hatta isim de koymuştuk. Ammmaaaa gel gelelimmmm kızımız oluyormuşşşşşhayatımın şokuydu bugün. Doktor göstermeden aaa kız dedim zaten 3 çizgi o kadar belliydi ki. Fotoyu da aşağıya bırakıyorum. Çok değişik duygular içindeyim mutluluktan ağlamak çok farklıymış… ilk önce sizinle paylaşmak istedim
Saglikla gelsinEvet kızlar… nerden başlasam bilmiyorum. Kontrolümüzden çıktık. Hiç bulantı yaşamadım. 11 haftayken oğlan diye görünmüştü ben de analık hislerime güvenmiştim oğlan diye diye geziyordum. Mavi mavi eldivenler yelekler va almıştım hatta isim de koymuştuk. Ammmaaaa gel gelelimmmm kızımız oluyormuşşşşşhayatımın şokuydu bugün. Doktor göstermeden aaa kız dedim zaten 3 çizgi o kadar belliydi ki. Fotoyu da aşağıya bırakıyorum. Çok değişik duygular içindeyim mutluluktan ağlamak çok farklıymış… ilk önce sizinle paylaşmak istedim
Oyyyyy maşallah mutluluğun daim olsun sağlıkla kucağına alincda öyle mutlu ol kizinda hayrrli olsun inşallah Allah sana bağışlasınEvet kızlar… nerden başlasam bilmiyorum. Kontrolümüzden çıktık. Hiç bulantı yaşamadım. 11 haftayken oğlan diye görünmüştü ben de analık hislerime güvenmiştim oğlan diye diye geziyordum. Mavi mavi eldivenler yelekler va almıştım hatta isim de koymuştuk. Ammmaaaa gel gelelimmmm kızımız oluyormuşşşşşhayatımın şokuydu bugün. Doktor göstermeden aaa kız dedim zaten 3 çizgi o kadar belliydi ki. Fotoyu da aşağıya bırakıyorum. Çok değişik duygular içindeyim mutluluktan ağlamak çok farklıymış… ilk önce sizinle paylaşmak istedim
daha önce iki kaybım var.. inşallah doğacak olan ilk bebeğim olacak:) <3Saglikla gelsinilk bebisinizmi
Bir de ben varım bebeği inatçı çıkıp göstermeyenOyyyyy maşallah mutluluğun daim olsun sağlıkla kucağına alincda öyle mutlu ol kizinda hayrrli olsun inşallah Allah sana bağışlasıngurupta bilmeyen cinsiyet sadece benmi kaldm
çok teşekkür ederimmm ammmiiiinnn inşalllahhhh :))) <3 <3 ya bebeğin pozisyonu çok önemli cidden göstermiyor mu sizinkiiiii :)))Oyyyyy maşallah mutluluğun daim olsun sağlıkla kucağına alincda öyle mutlu ol kizinda hayrrli olsun inşallah Allah sana bağışlasıngurupta bilmeyen cinsiyet sadece benmi kaldm
Yani o kadar huzursuzsan git tabi canım için rahat etsinİçim o kadar husursuki anlatamam cnm eşimden diyor gl acile gidelim için.rahat etsiň
ya valla bende geçen gittiğimde pipi gibi görmüştüm ama değilmiş hala değişik hissediyorum çok ters köşe oldukMavileri hediye goturursun olmadi kuzum ama sanki sana büyük ihtimal erkek demişlerdi yaerkek olunca karışmaz herhalde dedim de ultrason bayağı kız sağlıcakla gelsin kizcen
Çok kucuk degilmisDaha küçük canım ya kıyamıyorum bıraktırmaya 16 aylık diğerinin hakkı olduğu kadar onunda hakkı var 2 yaşına kadar emziririm diye planlıyorum tandem emzirme yapıcam ikisinide ama tabi karnım büyüdükçe zorlayacak beni çok memeci bide gece 2 3 kere emmeye kalkıyor diğeri olunca daha zorlayacak ama biraz idare etmem gerekecek plansız gebelik olunca böyle şeyler yaşıyoruz işte araları az olması iyi değil
Aynı gün randevumuz ama ben iki Şubat'ı bekliyorm detaylı ultrason günüm orda görünür net diyomBir de ben varım bebeği inatçı çıkıp göstermeyen29 ocakta randevum günler inadına geçmiyor sanki
Yok ya gitim dönmüyor dediçok teşekkür ederimmm ammmiiiinnn inşalllahhhh :))) <3 <3 ya bebeğin pozisyonu çok önemli cidden göstermiyor mu sizinkiiiii :)))
Bn hiç anlamıyorum ya
Ama birtanesine gitim daha erken demişti dur canım sana atym sen blki tahmin edersinYok ya gitim dönmüyor dedi
Evet baya zor olacağının farkındayım bende canım teşekkür ederim, sen nasıl yaptın peki ne kadarlıkken bıraktırdın?Çok kucuk degilmis
Sana da yazık bebegede
hele 18 aylıktan sonra
Resmen keyif kahvesi yerine geçiyor
Senin yasadigin seyi 2. Kez yaşıyorum
Gece 2-3 kez kalkiyormus
Benimkilerin duskunlunu anlatsam sana
Sabaha kadar agzindaydi
Kahvalti yaparken bile
Biz nasil cay iciyoruz
O beni kullaniyodu düşün
Aklı basinda olacak
Bebek emiyor diye daha cok emmek isteyecek vs
Sıkıntın suanki vicdan yapmandan buyuk olacak
Benzer seyi yasadigim icin yazmadan edemedim
Allah yardımcın olsun canım
Anamm şimdiden nazlanıyor annessiiiiYok ya gitim dönmüyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?