2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Baktıklarımin hepsi M gibi duran doğru görüntü. Yani yan yana değilde ayrık durmasımi destekliyormus. bende böyle bacak geriliği yapar zannettim.

Evet kızlar… nerden başlasam bilmiyorum. Kontrolümüzden çıktık. Hiç bulantı yaşamadım. 11 haftayken oğlan diye görünmüştü ben de analık hislerime güvenmiştim oğlan diye diye geziyordum. Mavi mavi eldivenler yelekler va almıştım hatta isim de koymuştuk. Ammmaaaa gel gelelimmmm kızımız oluyormuşşşşş hayatımın şokuydu bugün. Doktor göstermeden aaa kız dedim zaten 3 çizgi o kadar belliydi ki. Fotoyu da aşağıya bırakıyorum. Çok değişik duygular içindeyim mutluluktan ağlamak çok farklıymış… ilk önce sizinle paylaşmak istedim

Eklentiler

• E2BBB700-07B9-4F92-B33C-7C0A1F595084.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 141
Mavileri hediye goturursun olmadi kuzum ama sanki sana büyük ihtimal erkek demişlerdi ya erkek olunca karışmaz herhalde dedim de ultrason bayağı kız sağlıcakla gelsin kizcen

Saglikla gelsin ilk bebisinizmi

Oyyyyy maşallah mutluluğun daim olsun sağlıkla kucağına alincda öyle mutlu ol kizinda hayrrli olsun inşallah Allah sana bağışlasın gurupta bilmeyen cinsiyet sadece benmi kaldm

Oyyyyy maşallah mutluluğun daim olsun sağlıkla kucağına alincda öyle mutlu ol kizinda hayrrli olsun inşallah Allah sana bağışlasın gurupta bilmeyen cinsiyet sadece benmi kaldm
Bir de ben varım bebeği inatçı çıkıp göstermeyen 29 ocakta randevum günler inadına geçmiyor sanki

çok teşekkür ederimmm ammmiiiinnn inşalllahhhh :))) <3 <3 ya bebeğin pozisyonu çok önemli cidden göstermiyor mu sizinkiiiii :)))

Mavileri hediye goturursun olmadi kuzum ama sanki sana büyük ihtimal erkek demişlerdi ya erkek olunca karışmaz herhalde dedim de ultrason bayağı kız sağlıcakla gelsin kizcen
ya valla bende geçen gittiğimde pipi gibi görmüştüm ama değilmiş hala değişik hissediyorum çok ters köşe olduk çok teşekkür ederim kuzumm Allahım hepimizin bebişleri sağlıkla gelsinn çok güzel bi his saf saf sırıtırken buluyorum kendimi

Çok kucuk degilmis
Sana da yazık bebegede
hele 18 aylıktan sonra
Resmen keyif kahvesi yerine geçiyor
Senin yasadigin seyi 2. Kez yaşıyorum
Gece 2-3 kez kalkiyormus
Benimkilerin duskunlunu anlatsam sana
Sabaha kadar agzindaydi
Kahvalti yaparken bile
Biz nasil cay iciyoruz
O beni kullaniyodu düşün
Aklı basinda olacak
Bebek emiyor diye daha cok emmek isteyecek vs
Sıkıntın suanki vicdan yapmandan buyuk olacak
Benzer seyi yasadigim icin yazmadan edemedim
Allah yardımcın olsun canım

Evet baya zor olacağının farkındayım bende canım teşekkür ederim, sen nasıl yaptın peki ne kadarlıkken bıraktırdın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…