2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Canım o zaman fetal DNA yaptırabilirsin durumun varsa bende ikili yaptırdım ama sonuç beklemeden fetal yaptırdım daha güvenir diye
Nift tahliline yönlerdindi beni bilmiyorum eşim ayarlıyor madiyat açısını belki onu yaparım doktorum onda herşey çıkar dedi

Ayy gerçekten kız sağlıkla gelsin kızçen

Kızlar benim inanın hiç bir şey yok yani sanki hamile değilim eğilirken bir sertlik olurdu oda giti sadece dişim ağrıyor o kadar
Canım fetal doppler al en güzeli bir muayene parası bile değil bu kadar endiselendiginde açıp bı kalp atışını dinlersin, acura en ucuzuydu Trendyolda, hepsi aynıdır diyerek fazla para vermek istemedim 13+3 te ilk duydum, bugün de inceden bir sancı hiç gecmeyince sabahtan beri, az önce bı bakayım dedim çok daha net duydum bugün, 13+3 te daha kısık sesliydi bugün en kisikta açtım sesi oğlum duyup da gelmesin odaya diye, onda bile net duydum:)

Aaaaaa erkekten kıza dönmez derler bir de kız daha çok istiyordun sanırım mutluluktan ağladım yazınca öyle yorumladım, nasıl çok istedin ki döndü böyle şaka bir yana hayırlı olsun kızçen bir de 11.haftada söylemeleri de bizim sormamiz da yanlış sanırım, yanılma payına örnek :) neyse ki erkenden öğrenmiş oldun gerçek cinsiyeti, kimisi doğumda yasiyor o şoku

Evet baya zor olacağının farkındayım bende canım teşekkür ederim, sen nasıl yaptın peki ne kadarlıkken bıraktırdın?
14 aylik ve 20 aylik
Gelecek bebege yazik degil mi ya
Ben mi yanlis düşünüyorum bilemedim
Sana da yazık

Ben ilk 3 ay emzirip biraktirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…