- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 333
- 30
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.421
Bu erkek benceAma birtanesine gitim daha erken demişti dur canım sana atym sen blki tahmin edersin
Ya bana erkek gibi geldi ama şöyle bir şey var ben kendi çocuğumda yanıldım o yüzden hiç ciddiye alma beniAma birtanesine gitim daha erken demişti dur canım sana atym sen blki tahmin edersin
Kız gibi geldi ama bilemedimm
Ay inşallah ben çok kız İstiyorumKız gibi geldi ama bilemedimm
Nift tahliline yönlerdindi beni bilmiyorum eşim ayarlıyor madiyat açısını belki onu yaparım doktorum onda herşey çıkar dediCanım o zaman fetal DNA yaptırabilirsin durumun varsa bende ikili yaptırdım ama sonuç beklemeden fetal yaptırdım daha güvenir diye
Bu kızçe
Bana nedense erkek geldi, eşimde erkek istiyor ben kız bakalım iyi olan kazansınBu kızçe
Hayırlı olsun canımHepinize ayrı ayrı çok teşekkür edip sarılıyorum
Allah herkesin emeğinin gönlünün ekmeğinin karşılığını versin inşallah
Ben detaylı için henüz randevu almadım. Sen devlete mi gidiyorsun özele mi nerede yaptıracaksın detaylıyıAynı gün randevumuz ama ben iki Şubat'ı bekliyorm detaylı ultrason günüm orda görünür net diyom
Hayırlısı neyse o olsun o zaman ama büyük ihtimal kızBana nedense erkek geldi, eşimde erkek istiyor ben kız bakalım iyi olan kazansın
Öncelikle sağlıklı, sonrasında istediğin gibi güzel kızcen olur inşallahhAy inşallah ben çok kız İstiyorum
Ayy gerçekten kızEvet kızlar… nerden başlasam bilmiyorum. Kontrolümüzden çıktık. Hiç bulantı yaşamadım. 11 haftayken oğlan diye görünmüştü ben de analık hislerime güvenmiştim oğlan diye diye geziyordum. Mavi mavi eldivenler yelekler va almıştım hatta isim de koymuştuk. Ammmaaaa gel gelelimmmm kızımız oluyormuşşşşşhayatımın şokuydu bugün. Doktor göstermeden aaa kız dedim zaten 3 çizgi o kadar belliydi ki. Fotoyu da aşağıya bırakıyorum. Çok değişik duygular içindeyim mutluluktan ağlamak çok farklıymış… ilk önce sizinle paylaşmak istedim
Görüntüde kız gibi ama onlar ultrasonun basini kaydirirken pipi varsa arkada gözüküyor. Bunda tamamen bacağı çıkmış cok emin olunacak gibi değil. Maşallah
Canım fetal doppler al en güzeliKızlar benim inanın hiç bir şey yok yani sanki hamile değilim eğilirken bir sertlik olurdu oda giti sadece dişim ağrıyor o kadar
Sanki erkek gibi gördümAma birtanesine gitim daha erken demişti dur canım sana atym sen blki tahmin edersin
Çok teşekkür ederimmm hepimizinki sağlıkla gelsin inşallahhhAyy gerçekten kızsağlıkla gelsin kızçen
Ben kız gibi hissettim
Aaaaaa erkekten kıza dönmez derler bir deEvet kızlar… nerden başlasam bilmiyorum. Kontrolümüzden çıktık. Hiç bulantı yaşamadım. 11 haftayken oğlan diye görünmüştü ben de analık hislerime güvenmiştim oğlan diye diye geziyordum. Mavi mavi eldivenler yelekler va almıştım hatta isim de koymuştuk. Ammmaaaa gel gelelimmmm kızımız oluyormuşşşşşhayatımın şokuydu bugün. Doktor göstermeden aaa kız dedim zaten 3 çizgi o kadar belliydi ki. Fotoyu da aşağıya bırakıyorum. Çok değişik duygular içindeyim mutluluktan ağlamak çok farklıymış… ilk önce sizinle paylaşmak istedim
14 aylik ve 20 aylikEvet baya zor olacağının farkındayım bende canım teşekkür ederim, sen nasıl yaptın peki ne kadarlıkken bıraktırdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?