2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ha ha ha hayirli olsun
Saglicakla dogsun
Saglikla sihhatle darisi basima
Bana da erkek dedi hala bekliyorum yanlistir diye

Ya ben aslında genç kızlığımdan beri kızım olsun isterdim ama hamile kaldğımdan beri erkek hissediyordum yani alışmıştım erkek annesi olmaya kız olmasına hep istediğim için ekstra sevindim tabi gerçekten çok şok yaşadık bugün yaa iyiki daha fazla kıyafet almamışım

14 aylik ve 20 aylik
Gelecek bebege yazik degil mi ya
Ben mi yanlis düşünüyorum bilemedim
Sana da yazık

Ben ilk 3 ay emzirip biraktirdim
Emzirdikçe süt daha çok artıyormuş diğer bebek içinde daha iyi oluyormuş bu şekilde destekleyen çok kişi var tandem emzirmeyi gel gelelimki evet anneye aşırı zorluğu olacak benimki 22 aylık olacak kardeşi doyduğunda ama ne kadar zorlasada bıraktırmayı düşünmüyorum şuanlık azaltırım sadece zaten gün içinde diş döneminde olmadığında çokta emmiyor günde 2 defa falan emiyor

Canimm hayırlı olsun kızçenn çok sevindimmm sağlıkla gelsin minnoşş

Oyyyyy maşallah mutluluğun daim olsun sağlıkla kucağına alincda öyle mutlu ol kizinda hayrrli olsun inşallah Allah sana bağışlasın gurupta bilmeyen cinsiyet sadece benmi kaldm
Ay ben de varım yalnız değilsin kontrolüm iki hafta sonra aşırı merak ediyorum

Canım bebiş kapatmış bacagiyla cinsiyetini gerçi kız ise de alttan bakmak lazım ay niye merakta bırakıyor bu doktorlar. Bebiş bayağı büyümüş maşallah başka pozisyonda gayet gorebilirdi cinsiyetini
Ay yok doktorumun hatası yok biz cinsiyet partisi yapicaz kesinleşmeden demeyin sakın dedim orda daha 11 haftalık. Oda bir iki hafta daha bekleyelim dedi..

Ay yok doktorumun hatası yok biz cinsiyet partisi yapicaz kesinleşmeden demeyin sakın dedim orda daha 11 haftalık. Oda bir iki hafta daha bekleyelim dedi..
Ay pijama partili yapan arkadaşın çok hoşuma gitti benim muayenede ekrandan bebeğe bakıp ay bu erkeeeekkk diye bagirinca tabi bizim pek sürprizi falan kalmadı

Ay pijama partili yapan arkadaşın çok hoşuma gitti benim muayenede ekrandan bebeğe bakıp ay bu erkeeeekkk diye bagirinca tabi bizim pek sürprizi falan kalmadı
Biz sürekli uyarıyoruz doktoru, devlet Hastanesi'ne gidiyorum çok yoğun unutuyor tabi bana sürekli söyleyin kaçırmayım ağzımdan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…