- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.461
Gönlünden geçen olsun canım benim sağlıcakla tabi öncelikliBiz sürekli uyarıyoruz doktoru, devlet Hastanesi'ne gidiyorum çok yoğun unutuyor tabi bana sürekli söyleyin kaçırmayım ağzımdan dedi
Cok emmiyormusEmzirdikçe süt daha çok artıyormuş diğer bebek içinde daha iyi oluyormuş bu şekilde destekleyen çok kişi var tandem emzirmeyi gel gelelimki evet anneye aşırı zorluğu olacak benimki 22 aylık olacak kardeşi doyduğunda ama ne kadar zorlasada bıraktırmayı düşünmüyorum şuanlık azaltırım sadece zaten gün içinde diş döneminde olmadığında çokta emmiyor günde 2 defa falan emiyor
Canım fetal doppler al en güzelibir muayene parası bile değil bu kadar endiselendiginde açıp bı kalp atışını dinlersin, acura en ucuzuydu Trendyolda, hepsi aynıdır diyerek fazla para vermek istemedim 13+3 te ilk duydum, bugün de inceden bir sancı hiç gecmeyince sabahtan beri, az önce bı bakayım dedim çok daha net duydum bugün, 13+3 te daha kısık sesliydi bugün en kisikta açtım sesi oğlum duyup da gelmesin odaya diye, onda bile net duydum:)
Yok canım yaka çiçeği gibi değil benimkiCok emmiyormus
Benimkiler benle bir yasiyordu yakamda :)
Senin kontrol daha geçmis cnmm kaç haftalık sinAy ben de varım yalnız değilsin kontrolüm iki hafta sonra aşırı merak ediyorum
Çok teşekkür ederim güzelimHayırlı olsun canım
İşte tam bu ihtimalden bir iğne alaşım gelmiyorEvet kızlar… nerden başlasam bilmiyorum. Kontrolümüzden çıktık. Hiç bulantı yaşamadım. 11 haftayken oğlan diye görünmüştü ben de analık hislerime güvenmiştim oğlan diye diye geziyordum. Mavi mavi eldivenler yelekler va almıştım hatta isim de koymuştuk. Ammmaaaa gel gelelimmmm kızımız oluyormuşşşşşhayatımın şokuydu bugün. Doktor göstermeden aaa kız dedim zaten 3 çizgi o kadar belliydi ki. Fotoyu da aşağıya bırakıyorum. Çok değişik duygular içindeyim mutluluktan ağlamak çok farklıymış… ilk önce sizinle paylaşmak istedim
Evet canım daha var 13+4 bugünSenin kontrol daha geçmis cnmm kaç haftalık sin
Bende pazartesi kontrole gidince yoo bu kız demesini bekliyorum kendi doktorumdanHa ha ha hayirli olsun
Saglicakla dogsun
Saglikla sihhatle darisi basima
Bana da erkek dedi hala bekliyorum yanlistir diye
Canım benimkisi bu, ama daha uyguna bir cihaz bulursanız onu alınTam markası adı Acura mı? Baktım bulamadım yacihazın resmini ekleyebilir misin
Kaç günde çıktı hangi firmaydı? Hayırlı olsun ben de sonuç bekliyorum daKızlar nipt sonucum dün çıktı çok şükür negatifBir kızım olacakmış darısı tüm bekleyenlere
Teşekkür ederim sağlıklı sonuçlarınız olsun inşallahKaç günde çıktı hangi firmaydı? Hayırlı olsun ben de sonuç bekliyorum da
Yaaa çok teşekkür ederiiimmmİşte tam bu ihtimalden bir iğne alaşım gelmiyor
Hayırlı olsun kızçeeeeen
Bende varim
Ben de varımOyyyyy maşallah mutluluğun daim olsun sağlıkla kucağına alincda öyle mutlu ol kizinda hayrrli olsun inşallah Allah sana bağışlasıngurupta bilmeyen cinsiyet sadece benmi kaldm
Evet ya ben de bugün aaa 3 çizgi dedim öğrenmiş olduk, doktor da sağlıkçı mısınız 3 çizgiyi nerden biliyorsunuz diyorAy pijama partili yapan arkadaşın çok hoşuma gitti benimmuayenede ekrandan bebeğe bakıp ay bu erkeeeekkk diye bagirinca tabi bizim pek sürprizi falan kalmadı
Benim doktor da tahmin soracaktım bende dedi kadincagiz bozulduEvet ya ben de bugün aaa 3 çizgi dedim öğrenmiş olduk, doktor da sağlıkçı mısınız 3 çizgiyi nerden biliyorsunuz diyorinstagram keşfetim kadın doğum doktorlarıyla dolu diyemedim
Amannn canın sağolsun nolcak sankiYaaa çok teşekkür ederiiimmmherkes alma dedi de ben dinlemedim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?