2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Cok emmiyormus
Benimkiler benle bir yasiyordu yakamda :)

Tam markası adı Acura mı? Baktım bulamadım ya cihazın resmini ekleyebilir misin

Cok emmiyormus
Benimkiler benle bir yasiyordu yakamda :)
Yok canım yaka çiçeği gibi değil benimki bi diş dönemi arttırıyor o zamana kendisi bırakır belki tadı değişir diyorlar sütün 5.aydan sonra kolostrum ürettiği için bakalım göreceğiz şimdilik devam

İşte tam bu ihtimalden bir iğne alaşım gelmiyor
Hayırlı olsun kızçeeeeen

Tam markası adı Acura mı? Baktım bulamadım ya cihazın resmini ekleyebilir misin
Canım benimkisi bu, ama daha uyguna bir cihaz bulursanız onu alın ben en uygunu bu diye bundan almıştım fiyatı 579 du sonra 500 e düşmüştü şuan yine Hepsiburadada579 olmuş

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-20-16-39-19-038_trendyol.com.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 53
Oyyyyy maşallah mutluluğun daim olsun sağlıkla kucağına alincda öyle mutlu ol kizinda hayrrli olsun inşallah Allah sana bağışlasın gurupta bilmeyen cinsiyet sadece benmi kaldm
Ben de varım Yüksek ihtimalle erkek diyolar ama bir türlü net söylemiyolar hep bi sonraki kontrolde netleştirelim diyorlar Bakalım haftaya cuma 16.hafta kontrol var heralde artık netleşir

Ay pijama partili yapan arkadaşın çok hoşuma gitti benim muayenede ekrandan bebeğe bakıp ay bu erkeeeekkk diye bagirinca tabi bizim pek sürprizi falan kalmadı
Evet ya ben de bugün aaa 3 çizgi dedim öğrenmiş olduk, doktor da sağlıkçı mısınız 3 çizgiyi nerden biliyorsunuz diyor instagram keşfetim kadın doğum doktorlarıyla dolu diyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…