- 25 Haziran 2022
- 2.219
- 1.991
- 83
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.481
Ayrıntılı ulturasonu bekliyorum ordada erkek derse doktor başlicam almaya doktorum erkek diyor ama eşimde bende renkli doblerrde duyalım diyoruz o daha garanti Oğlumdada kız demişlerdi erkek çıkmıştı renklide beklicem ama nasıl heyecanlıyım çıkamıyorum her gördüğümü favoriye ekliyorumBu takımların 0-3aylıklarını mı aldın canım, bu arada gerçekten çok güzeller
Maşallah canım benim bende pazartesi gidicem insallahBenim 11.10 kesin olarak söyledi arkadaşımıza, bu saatten sonra da değişmez dedi. Yarın da biz öğreneceğiz minik bir kutlamayla
Perine masajı yağı diye bir şey yok aslında. Lavanta yağı zeytinyağı hindistan cevizi yağı ne varsa onu kullanabilirsinizFrei öil var aslında Türkiye'den çekilmiş marka hem çatlak yağı hemde perine masaji yağı varmış yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum bende. Geçen sene gebelik planlarimin içinde olsa kendim de alırdım ne bileyim hiç aklıma gelmedi şimdi evden dışarı çıkmıyorum, bırak yurtdışı
Kaçıncı haftadasınız. Ben 36 dan sonra iki kez yaşadım onu doktorum yalancı sancı oldugunu söyledi doguma hazırlık için olanBenim de dünden beri sağ kasık ağrım var doktor bişey demedi progestan al dinlen dedi sadece ama korkuyorum bu kadar şiddetli olduğu için … acaba bizim rahmimiz ters diye mi ağrımız oluyor olabilir mi öyle bişey
Sante de alabilirsiniz lierac geteksiz pahalı bence o parayı dökmeyin çatlak zaten genetikBen lieracin iki ürününü aldım jel ve solute.
Üzüm çekirdegi yagi da kullanilabiliyormus onu da denicem evde vardi.
Uyuduğu zamana denk geliyor olabilir misin? Bence uyanık oldukları zamanla aynı olmayabilir çünkü uyanınca hareket ediyorlar kalp atışlari hizlaniyordurMerhaba kizlar ..dopler ultrason la bebeğin kalp atışını dinlemeye çalıştım ama ses tam net değil ve nabız 140 ve üstüne çıkmıyor ..moralim bozuldu biraz ..cihaz mi bozuldu yoksa bir sorun mu var anlamadım ...üç defa dir deniyorum ..ama yüksek nabız yakalimiyorum ..genelde 15 sn de bulurdum ..
Bilmiyorum genelde internette 140 üstü bebek kalbi dir yazıyor..artık pazartesi burdan doktora gidecem ..inşallah iyidir ..ses çok net değil ..cihaz da sıkıntı çıkmış olablir diyorumUyuduğu zamana denk geliyor olabilir misin? Bence uyanık oldukları zamanla aynı olmayabilir çünkü uyanınca hareket ediyorlar kalp atışlari hizlaniyordur
Cihazda da sorun olabilir. Bende almak istedim eşim evham yapacağımı söyleyince vazgeçtim. Zaten pazartesi doktor randevun varmış güzelce dinlersin bebişin kalbini. Cihazı da iade edersinBilmiyorum genelde internette 140 üstü bebek kalbi dir yazıyor..artık pazartesi burdan doktora gidecem ..inşallah iyidir ..ses çok net değil ..cihaz da sıkıntı çıkmış olablir diyorum
rahim yukarı doğru çıkıyor yavaş yavaş belki yerini yakalayamamışsındır son baktığımda banada böyle oldu anında yerini bilirdim biraz değiştirmiş yer derinden geldi zor buldumBilmiyorum genelde internette 140 üstü bebek kalbi dir yazıyor..artık pazartesi burdan doktora gidecem ..inşallah iyidir ..ses çok net değil ..cihaz da sıkıntı çıkmış olablir diyorum
İnşallah randevum yok aslında imi hafta sonra ama devlete gidip kalp atışını dinleyip gelmek istiyorum..Cihazda da sorun olabilir. Bende almak istedim eşim evham yapacağımı söyleyince vazgeçtim. Zaten pazartesi doktor randevun varmış güzelce dinlersin bebişin kalbini. Cihazı da iade edersin
Aslında baya uğraştım...ses hafif geliyor eskisi kadar net değil ..ve nabız da düşük çıkıyor ..nabiza takilmadim ses net gelse yeter di ..yarın tekrar dinler pazartesi doktora giderimrahim yukarı doğru çıkıyor yavaş yavaş belki yerini yakalayamamışsındır son baktığımda banada böyle oldu anında yerini bilirdim biraz değiştirmiş yer derinden geldi zor buldum
Hareketli olduğu içindir belki konumun çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum gelişmiş ultrasonla bile doktor zor yakalıyor bazen canım merak etme iyidir minişinBilmiyorum genelde internette 140 üstü bebek kalbi dir yazıyor..artık pazartesi burdan doktora gidecem ..inşallah iyidir ..ses çok net değil ..cihaz da sıkıntı çıkmış olablir diyorum
Kötü düşünme bebeklerimiz çok ufak zaten zor duyuluyor yer değiştirmiştir sırtını dönmüştür birşeyler olmuştur aksi olsa başka sonuçlar olurdu diye düşünyorum allah korusun içini ferah tut. Ben ilk kullanmaya başladım hiç sesiniAslında baya uğraştım...ses hafif geliyor eskisi kadar net değil ..ve nabız da düşük çıkıyor ..nabiza takilmadim ses net gelse yeter di ..yarın tekrar dinler pazartesi doktora giderim
Kıyamam maşallah oynasın dursun ordaBenim şapşiğim artık iyice hareket eder oldu 15 dakikadır hareketli dışardan da hissediyorum içim o kadar rahatladı ki anlatamam
Ben henüz hiç hissetmedim birkaç gün önce bişi oldu ama bebek miydi bilmiyorum ilk gebeliğim diye mi ki? Doktor plesanta arkada dedi. Göbeğinde yağ yok o yüzden ultrasonlarda çok net görüntü alıyoruz dedi. Bebişimin gelişimi de haftasından önde. Neden hissetmiyorum anlamıyorum. Çok istiyorum oglusumu hissetmeyiBenim şapşiğim artık iyice hareket eder oldu 15 dakikadır hareketli dışardan da hissediyorum içim o kadar rahatladı ki anlatamam
Bi kaç gündür pır pır vardı bişeylerde bugün baya baya hareketli darısı başınaaaaKıyamam maşallah oynasın dursun ordahissedebiliyosun ne güzel bende tık yok tam nerde o hareketlilik orada adapte olayım
Evet ikinci gebeliğin büyük etkisi var canım. Kızımda 19. Haftayı bulmuştu hareketlerini hissetmek. Ama ben size rahmim ele geliyo artık çok yakında hareketler başlar demiştimBen henüz hiç hissetmedim birkaç gün önce bişi oldu ama bebek miydi bilmiyorum ilk gebeliğim diye mi ki? Doktor plesanta arkada dedi. Göbeğinde yağ yok o yüzden ultrasonlarda çok net görüntü alıyoruz dedi. Bebişimin gelişimi de haftasından önde. Neden hissetmiyorum anlamıyorum. Çok istiyorum oglusumu hissetmeyi
Ne güzel darısı daha hissetmemiş olanlaraBi kaç gündür pır pır vardı bişeylerde bugün baya baya hareketli darısı başınaaaa
Göbek deliğimin hafif sağ alt tarafında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?