- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.501
Yok yok hiç öyle deme benim 2. Gebelik olduğu için birazcık toprilliyim bu sefer erken hissettimNe güzel darısı daha hissetmemiş olanlara
Benim oralar iğneden taş gibi oldu çocuk vursa duvara vurmuş gibi olur o yüzden uzak duruyo
Herhal
Merhaba ters rahimde gebelik kesesi görünüyor muRandevuyu iptal ettim 4+6 ya almıştım benim rahim de ters olunca görünmüyor üstten, 6 haftalık gibi mi alsam napsam da alttan bakmasa, diğerinde hep alttan bakmıştı7+2 de de kalp atışını üstten duyamamisti, alttan bakmıştı nasıl bir tarih ayarlaması yapsam şaşırdım
Benim karindan goremedi ama alttan bakinca rahat gordu keseyi. Hem ters hem de cok arkalara yerlesmis. 8'den sonra artik karindan da rahat gormeye basladiMerhaba ters rahimde gebelik kesesi görünüyor mu
İk gündür ben de bir şeyler hissediyorum göbek deliğimin sol tarafında pıt pıt yapıyor sankiYok yok hiç öyle deme benim 2. Gebelik olduğu için birazcık toprilliyim bu sefer erken hissettim
Bende sonuç bekliyorum senin ki hangi firma ve kaç gün dedilerKaç günde çıktı hangi firmaydı? Hayırlı olsun ben de sonuç bekliyorum da
Ters olunca nasil oluyor tamamen dönük olursa kese nasil gozukuyor ben anlayamadım ya ultrason fotoğrafı da goremedjm araştırdım cok merak ediyorumBenim karindan goremedi ama alttan bakinca rahat gordu keseyi. Hem ters hem de cok arkalara yerlesmis. 8'den sonra artik karindan da rahat gormeye
Ben birşey soracaktım benim daha önce bir gebeliğim oldu ama genetik sorunlardan 4 aylıkken sonlandı şimdi benim ikinci gebeliğim mi sayılıyor hareketlerini erken mi hissederim öbğrkğnde hissetmemiştim hiçEvet ikinci gebeliğin büyük etkisi var canım. Kızımda 19. Haftayı bulmuştu hareketlerini hissetmek. Ama ben size rahmim ele geliyo artık çok yakında hareketler başlar demiştim
İnşallah en kısa sürede nasip olsun
Bende de alttan bakıldı ters rahim olabilir mi gebelik yok denidli ama içim rahat etmediBenim karindan goremedi ama alttan bakinca rahat gordu keseyi. Hem ters hem de cok arkalara yerlesmis. 8'den sonra artik karindan da rahat gormeye basladi
Hareketli olduğu içindir belki konumun çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum gelişmiş ultrasonla bile doktor zor yakalıyor bazen canım merak etme iyidir minişin
İnşallah iyidir..güzel dusunmekten başka bir yol yok ..soldaki hareket ile sağdaki hareket sesleri denbir değil o rahatlatiyor biraz ..sağolun kizlarKötü düşünme bebeklerimiz çok ufak zaten zor duyuluyor yer değiştirmiştir sırtını dönmüştür birşeyler olmuştur aksi olsa başka sonuçlar olurdu diye düşünyorum allah korusun içini ferah tut. Ben ilk kullanmaya başladım hiç sesini
Duymadım amaan beceremedim herhalde deyip attım kenara. Şimdi haftada bir dinliyorum nabıza hiç bakmıyorum bile sesini duysam tamam deyip hemen kapatıyorum takılma çok üzme kendini sağlıklı bebeğin gayet
Ah canım ya çok üzüldüm ya çok çok geçmiş olsun şimdiye kadar duymadım bn hiç ya ama acile görün bnce yaKızlar günaydın ben geçtiğimiz nisan ayinda ayak serçe parmağımi kırmıştım koltuğun ayağına çarpıp ve bilin bakalim noldu, bugün sabah aynı ayagimin aynı parmagini aynı koltuğa çarptım ve aynı şekilde şişip morarmaya başladı üstüne de çok zor basiyorum bu acıyı tanıyorum sadece bu sefer diğeri gibi boydan boya kirilmadiysa bile bence en iyi ihtimalle çatladı bu da en iyi ihtimal, acile veya doktora gitmek de çok istemiyorum şimdi hamileyim desem de kesin inatla röntgen çekmek isteyecekler.. napsam bilemedim, sinav görevim de vardi bugün buna gitmezsem 1 yıl ceza alıyorum sınav görevi verilmiyor, tam 15 tatil geldi evi ocağı detaylı temizler toplarım diyordum ki şuan ayakta duramamakGebelikte kırık yaşayan var mıydı çevrenizde ya da sizin ilk hamileliklerinizde, bilgisi olan var mı
Canım digerinde akşam saatlerinde olmuştu ve acile gitmiştik burda acilde ortopedist olmuyor maalesef, sadece röntgen çekmişti o zaman da kırık çıkınca alçıya göndermişti şimdi röntgen de cektirmem acil doktoru da anlamazAh canım ya çok üzüldüm ya çok çok geçmiş olsun şimdiye kadar duymadım bn hiç ya ama acile görün bnce ya
Allah yardımcın olsun inşallah canım zordur o ağrı bilirim inşallah geçer hemenCanım digerinde akşam saatlerinde olmuştu ve acile gitmiştik burda acilde ortopedist olmuyor maalesef, sadece röntgen çekmişti o zaman da kırık çıkınca alçıya göndermişti şimdi röntgen de cektirmem acil doktoru da anlamaz
Canım çok geçmiş olsun ama doktora gitmemezlik yapma röntgen için ısrar edemezler ama en azından morarma ve şişme için ya da rahatlatması için kas gevşetici ve merhem falan veriyolar ve bandaj verirler yinede bir görün derimKızlar günaydın ben geçtiğimiz nisan ayinda ayak serçe parmağımi kırmıştım koltuğun ayağına çarpıp ve bilin bakalim noldu, bugün sabah aynı ayagimin aynı parmagini aynı koltuğa çarptım ve aynı şekilde şişip morarmaya başladı üstüne de çok zor basiyorum bu acıyı tanıyorum sadece bu sefer diğeri gibi boydan boya kirilmadiysa bile bence en iyi ihtimalle çatladı bu da en iyi ihtimal, acile veya doktora gitmek de çok istemiyorum şimdi hamileyim desem de kesin inatla röntgen çekmek isteyecekler.. napsam bilemedim, sinav görevim de vardi bugün buna gitmezsem 1 yıl ceza alıyorum sınav görevi verilmiyor, tam 15 tatil geldi evi ocağı detaylı temizler toplarım diyordum ki şuan ayakta duramamakGebelikte kırık yaşayan var mıydı çevrenizde ya da sizin ilk hamileliklerinizde, bilgisi olan var mı
Intergen. 10 iş günü dediler ama biz tedbiren 10 iş günü diyoruz dediler. Muhtemelen bu hafta gelir. Persembe yaptirmistim.Bende sonuç bekliyorum senin ki hangi firma ve kaç gün dediler
Ultrasonla bakabilirler. Bulunduğunuz yerde sehir hastanesi var miKızlar günaydın ben geçtiğimiz nisan ayinda ayak serçe parmağımi kırmıştım koltuğun ayağına çarpıp ve bilin bakalim noldu, bugün sabah aynı ayagimin aynı parmagini aynı koltuğa çarptım ve aynı şekilde şişip morarmaya başladı üstüne de çok zor basiyorum bu acıyı tanıyorum sadece bu sefer diğeri gibi boydan boya kirilmadiysa bile bence en iyi ihtimalle çatladı bu da en iyi ihtimal, acile veya doktora gitmek de çok istemiyorum şimdi hamileyim desem de kesin inatla röntgen çekmek isteyecekler.. napsam bilemedim, sinav görevim de vardi bugün buna gitmezsem 1 yıl ceza alıyorum sınav görevi verilmiyor, tam 15 tatil geldi evi ocağı detaylı temizler toplarım diyordum ki şuan ayakta duramamakGebelikte kırık yaşayan var mıydı çevrenizde ya da sizin ilk hamileliklerinizde, bilgisi olan var mı
Yok canım bölge ve üniversite hastanesi varUltrasonla bakabilirler. Bulunduğunuz yerde sehir hastanesi var mi
Benimde genelde kahvaltidan sonra gobek deligimin altinda gıdıklanma gibi his oluyor.Bi kaç gündür pır pır vardı bişeylerde bugün baya baya hareketli darısı başınaaaa
Göbek deliğimin hafif sağ alt tarafında
Kese ayni görünüyor. Ben bi fark göremedim diger keselerdenTers olunca nasil oluyor tamamen dönük olursa kese nasil gozukuyor ben anlayamadım ya ultrason fotoğrafı da goremedjm araştırdım cok merak ediyorum
Ben de İntergen yaptırdım 10 iş günü dedi.Perşembe günü yaptırdım ben deIntergen. 10 iş günü dediler ama biz tedbiren 10 iş günü diyoruz dediler. Muhtemelen bu hafta gelir. Persembe yaptirmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?