2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Merhaba ters rahimde gebelik kesesi görünüyor mu

Benim karindan goremedi ama alttan bakinca rahat gordu keseyi. Hem ters hem de cok arkalara yerlesmis. 8'den sonra artik karindan da rahat gormeye
Ters olunca nasil oluyor tamamen dönük olursa kese nasil gozukuyor ben anlayamadım ya ultrason fotoğrafı da goremedjm araştırdım cok merak ediyorum

Ben birşey soracaktım benim daha önce bir gebeliğim oldu ama genetik sorunlardan 4 aylıkken sonlandı şimdi benim ikinci gebeliğim mi sayılıyor hareketlerini erken mi hissederim öbğrkğnde hissetmemiştim hiç

Benim karindan goremedi ama alttan bakinca rahat gordu keseyi. Hem ters hem de cok arkalara yerlesmis. 8'den sonra artik karindan da rahat gormeye basladi
Bende de alttan bakıldı ters rahim olabilir mi gebelik yok denidli ama içim rahat etmedi

Eklentiler

• 20240121_100818.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 64
Hareketli olduğu içindir belki konumun çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum gelişmiş ultrasonla bile doktor zor yakalıyor bazen canım merak etme iyidir minişin

İnşallah iyidir..güzel dusunmekten başka bir yol yok ..soldaki hareket ile sağdaki hareket sesleri denbir değil o rahatlatiyor biraz ..sağolun kizlar

Kızlar günaydın ben geçtiğimiz nisan ayinda ayak serçe parmağımi kırmıştım koltuğun ayağına çarpıp ve bilin bakalim noldu, bugün sabah aynı ayagimin aynı parmagini aynı koltuğa çarptım ve aynı şekilde şişip morarmaya başladı üstüne de çok zor basiyorum bu acıyı tanıyorum sadece bu sefer diğeri gibi boydan boya kirilmadiysa bile bence en iyi ihtimalle çatladı bu da en iyi ihtimal, acile veya doktora gitmek de çok istemiyorum şimdi hamileyim desem de kesin inatla röntgen çekmek isteyecekler.. napsam bilemedim, sinav görevim de vardi bugün buna gitmezsem 1 yıl ceza alıyorum sınav görevi verilmiyor, tam 15 tatil geldi evi ocağı detaylı temizler toplarım diyordum ki şuan ayakta duramamak Gebelikte kırık yaşayan var mıydı çevrenizde ya da sizin ilk hamileliklerinizde, bilgisi olan var mı

Ah canım ya çok üzüldüm ya çok çok geçmiş olsun şimdiye kadar duymadım bn hiç ya ama acile görün bnce ya

Ah canım ya çok üzüldüm ya çok çok geçmiş olsun şimdiye kadar duymadım bn hiç ya ama acile görün bnce ya
Canım digerinde akşam saatlerinde olmuştu ve acile gitmiştik burda acilde ortopedist olmuyor maalesef, sadece röntgen çekmişti o zaman da kırık çıkınca alçıya göndermişti şimdi röntgen de cektirmem acil doktoru da anlamaz

Allah yardımcın olsun inşallah canım zordur o ağrı bilirim inşallah geçer hemen

Canım çok geçmiş olsun ama doktora gitmemezlik yapma röntgen için ısrar edemezler ama en azından morarma ve şişme için ya da rahatlatması için kas gevşetici ve merhem falan veriyolar ve bandaj verirler yinede bir görün derim

Ultrasonla bakabilirler. Bulunduğunuz yerde sehir hastanesi var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…