2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Geçmiş olsun canım. Burda okudum mr çektiren vardı çelik yelek gibi bisiyle sanırım gebeliğe uygun şekilde kontroller yapılıyor o yüzden. Kırık vs varsa yanlış kaynaması durumunda daha büyük işler açılabilir Allah korusun. Daha gebelik ilerleyecek, doğum vs zorlanirsin. Bir doktora görün derim valla.

Kaçıncı haftadasınız. Ben 36 dan sonra iki kez yaşadım onu doktorum yalancı sancı oldugunu söyledi doguma hazırlık için olan
14+1 Ağrı olduğunda 12 lerdeydim geçti şimdi şükür rahim büyüme ağrısı diye düşündüm ama ben
ben bir kere duydum sonra cihazım bozuldu bence çok güvenme ona ve moralini bozma çok kaliteli cihazlar olduğunu sanmıyorum

Bnde öyle dusunuyorum aslında ..bakalım salı ya randevu aldim zaten bir kere giderim

Canım çok geçmiş olsun ihmal etme bence. Mutlaka doktor görsün. Rontgen çekilirse de koruyucu yelekleri falan oluyor öyle bir şey giydirirler olmadı.

Cok gecmis olsun canim.belki celik yelek giydirip cekerler rontgeni ama buyuk hastaneye gitmeni tavsiyem ederim

Kızlar hamile kıyafetlerine geçen var mı aramızda benim gebelik öncesi kıyafetlerim olmuyor artık göbeğim de çok büyük değil halbuki. Hamile külotlu çorabi alıp bir süre elbiselerle idare ederim diye düşünüyorum. Göbegim biraz daha çıkınca kıyafet almak daha mantıklı sanki

Ben geçtim pantolon ve taytlarda cok Rahat ettim. Ustler olsada pantolonlar sıkmaya başladı

Yarın ortopediye gideyim ben canım şimdi acile gitmeyim hiç

Sıcak değil de soğuk uygulama belki yarına kadar idare eder canım benim ya. İnşallah kırık falan yoktur incinmedir sadece.
27 nisan biri, biri bugün... Ben çok benzettim ikisini ama bilemedim insallah degildir bu sefer

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-21-15-39-02-334_com.miui.gallery.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20240121_153804.webp
    12 KB · Görüntüleme: 57
Ben hamile taytı aldım bi dar olanlardan bir de ispanyol paça olanlardan. Hamile iç çamaşırlarına zaten geçmiştim. Biraz daha ilerlesin de salopet vs bir şeyler daha alıcam bahar aylarına doğru inşallah

Ben hamile taytı aldım bi dar olanlardan bir de ispanyol paça olanlardan. Hamile iç çamaşırlarına zaten geçmiştim. Biraz daha ilerlesin de salopet vs bir şeyler daha alıcam bahar aylarına doğru inşallah
Salopetler çok tatlı duruyor ya kışın kadife gibi olanları yazın kot ya da keten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…