2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Nasıl listeye eklencem bende katılmak istiyorum

Merhaba hanımlar, daha önce 2022 ağustos annesiydim şimdi 2024 temmuz annesi olacağım nasipse.. yaş 30, 2. Çocuk, sat: 1.10.2023, doğum tarihi 4.07.24, cinsiyet geçen ay kıza benzetildi ama bu ayki kontrolümde netleşicek. B BirNBirE Yarışmaya İstanbuldan katılıyorum Bir de benim gibi 17 aylık bebeğiyle hamile kalan çılgın emziren anneler var mı grupta acaba ? Benim kabullenip gruba katılmak 4 ayımı aldı birbirimizi cesaretlendirelim Şimdiden herkesle memnun oldum güzel dostluklara vesile olsun.

Adet olmussun
Dr a gitmissin
Tahlil yaptirmissin
Ilac bile kullanmissin
Hersey negatif
Niye daha kurcaliyorsun insanlarìn vaktini aliyorsun sevgili Nehir?
Kendinj surekli hamile hissettigine dair bir psikologla gorusebilirsin istersen
Ultrasyonda gorunmeme gibi bir durum olur mu diye korkuyorum ters rahimde falan

Gebelik teminatın yok diye mi oyle yaptılar ya bu konularda hiçbir hastaneye güvenim yok valla kuzum ayrıntılı ultrasonu gebelik teminatı olsa da dahil etmiyorlar 12 Şubat'ta gideceğim bende gebelik teminatim var ama karsilamiyormus ayrıntılı ultrasonu. O da saçma,istersen yaptırıyorsun zorunlu gibi bişi olmalı bence tüm testler ve teminatlar karşılamalı.

Cnm benim ilk çocuğumda gebelik teminatim karışıliyordu ki seninde varsa karşılamalı ama atıyorum teminat limitin 20 bin ise işlem 7 bin ise düşer tazminattan ne demek karşılamıyor çok saçma sen üstüne düş bunun hangi sigortasin bilmiyorum ama. Benim gebelik teminatim olmadığı için çatır çatır her mauyene tahlil veriyorum doğum kdr para gitti daha 13. Haftada bende gebelik teminatı ayrıca yaptırmayı düşünüyorum

Aynen benimde gebelik teminatlı 10 muayene var 6 tane kaldı yetmez fetal karşılamıyor detaylıyı karşılamıyor.Benimki Anadolu sigorta seninki hangisi

Benim 2li testi de karşılamadı ama faturayı özel sigortaya gönderince toplam tutarın %70 ni geri ödüyorlar.

Normalde teminatimdan düşüyor her şey canım iki ayri sigortam var. Ayrıntılı ultrason konusunu da soyle yapacağım faturayı alıp geri ödemesini talep edeceğim.

Aynen benimde gebelik teminatlı 10 muayene var 6 tane kaldı yetmez fetal karşılamıyor detaylıyı karşılamıyor.Benimki Anadolu sigorta seninki hangisi
Bende Allianz ve Marpfe var ikisinde de gebelik teminatim var canım. Fetali karşılamamasini anlarım hastanede yapılan bir şey değil nasılsa. Ama ayrıntılı ultrason saçma canım ben faturasını alıp sigorta şirketine fatura edeceğim

Benim 2li testi de karşılamadı ama faturayı özel sigortaya gönderince toplam tutarın %70 ni geri ödüyorlar.
Benim taramayi karşıladı canım hatta kan testleri vardı gebeliğin başında yapılan bagisliklarla ilgili sigorta karşılamayabilir dedi hastane ama onları da karşıladılar. Gebeliğin basindan beri defalarca gittim hastaneye karşılamadığı tek şey ayrıntılı ultrason oldu valla

Merhaba listedeki bilgileri yazarsan ekleyebilirim
Yaş 29 şuan 12 hafta 3 günlük 26 28 temmuz falan dogumum 8+2 kalp atışı gördük11 ekim son adet ama gec döllenme olduğu için son adet tarihim ile uyumlu degil haftam ben adet olucam diye 1 2 gün vardı adetime korunmadık ve sonuc hamile kalmışım gec yumurtlama olmuş meger 4. Gebeligim

Benim tamamlayıcı sağlık sigortası benimde olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…