2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Öncelikle yüce Allah’a sığınıp mental sağlığınız için sizin gibi annelere sabır diliyorum ve klasik Türk yalanı olan beraber büyür giderler ilerde rahat edersiniz demek istiyorum
Şaka bi yana bebekler kendi gelecekleri zamanları kendileri seçiyorlar sağlıkla gelsin minik sende aramıza hoşgeldin

Bende geçtim hamile taytı bide büyük kilotlu çorap aldım o ikisiyle idare ediyorum. İyice şişkinlik yaza bahara denk gelcek zaten hamile şortu bol tshırt idare ederim diye düşünüyorum ve tabi elbisede

Hoşgeldin
Zaten çoğumuzun doğum tarihi tutmayacak sağlıkla gelsin miniğin

2 hafta önce pantolonlarıma veda ettim artık taytlarım gömleklerim oluyor elbiselerim falan derken öyle çok bişey almadan kışı atlatırım gibi ama bahara alışveriş şart

Geçmiş olsun Göksu inşallah çatlak yada kırık değildir ikisi de çok zor

2 hafta önce pantolonlarıma veda ettim artık taytlarım gömleklerim oluyor elbiselerim falan derken öyle çok bişey almadan kışı atlatırım gibi ama bahara alışveriş şart
Ben kilotlu corapta sıkıştım ankaradayim burası da buz. Taytlarimin bel lastiklerini çıkardım kotlardan da bir tane beli lastikli yüksek bel mom kotum varmış tek onun içinde girebildim

Ben kilotlu corapta sıkıştım ankaradayim burası da buz. Taytlarimin bel lastiklerini çıkardım kotlardan da bir tane beli lastikli yüksek bel mom kotum varmış tek onun içinde girebildim
Senin karnın benden sıkıdır. Sezaryen sonrası kaslar ölü olduğu için benim göbeğim fırtladı birden

Senin karnın benden sıkıdır. Sezaryen sonrası kaslar ölü olduğu için benim göbeğim fırtladı birden
Benim tipim komik eşim bakıp bakıp gülüyor karnım çıktı tek geri kalan her yerim aynı. Aslında karnım çok büyük değil ama zayiftim önceden küçük beden hep kıyafetlerim o yüzden olmuyor hiç. Göbeğimde piercing de vardı bakalım onun tipi ne olacak

Benim tamamlayıcı sağlık sigortası benimde olur mu acaba bir araştırayım

Benimde henüz vücut kilo alımı yok karnım var birazcıkra yanlar zayıf olunca leblebi yutmuş solucan gibi oluyor. Göbek piercingi sorun olmuyormuş genelde ya son ay çırakıp doğumdan sonra takıyorlar genelde. Mesela benim göbek deliğim hiç dışarı doğru büyümedi bazılarının direkt dışarı atıyo belki o dönem komik olabilir

Var bir arkadaşımız daha o da erken hissetti çocuklar kaç yaşlarındalar ?
8 7 ve 3 yaşlarındalar canm oglumu da 12 haftada hissetmiştim ben bunun cinsiyeti belli degil henüz içime oglan doguyor öyle de olsun istiyorum 2 kızım 1 oglum var ogluma eş olur inşallah

Arkadaşlar birşey soracäktim ben daha önce bir gebelik yaşadım ämä dört aylıkken sonlandı genetik rahatsızlığı vardı ben onda hareket hissetmemiştim şimdi hamileyim ikinci gebelik olarak sayılır mı benimde hani bu gebelikte erken hissetmek olur mu bebeğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…