- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.581
Öncelikle yüce Allah’a sığınıp mental sağlığınız için sizin gibi annelere sabır diliyorum ve klasik Türk yalanı olan beraber büyür giderler ilerde rahat edersiniz demek istiyorumMerhaba hanımlar, daha önce 2022 ağustos annesiydim şimdi 2024 temmuz annesi olacağım nasipse.. yaş 30, 2. Çocuk, sat: 1.10.2023, doğum tarihi 4.07.24, cinsiyet geçen ay kıza benzetildi ama bu ayki kontrolümde netleşicek. B BirNBirE Yarışmaya İstanbuldan katılıyorumBir de benim gibi 17 aylık bebeğiyle hamile kalan çılgın emziren anneler var mı grupta acaba ? Benim kabullenip gruba katılmak 4 ayımı aldı birbirimizi cesaretlendirelim Şimdiden herkesle memnun oldum güzel dostluklara vesile olsun.
Bende geçtim hamile taytı bide büyük kilotlu çorap aldım o ikisiyle idare ediyorum. İyice şişkinlik yaza bahara denk gelcek zaten hamile şortu bol tshırt idare ederim diye düşünüyorum ve tabi elbisedeKızlar hamile kıyafetlerine geçen var mı aramızdabenim gebelik öncesi kıyafetlerim olmuyor artık göbeğim de çok büyük değil halbuki. Hamile külotlu çorabi alıp bir süre elbiselerle idare ederim diye düşünüyorum. Göbegim biraz daha çıkınca kıyafet almak daha mantıklı sanki
HoşgeldinYaş 29 şuan 12 hafta 3 günlük 26 28 temmuz falan dogumum 8+2 kalp atışı gördük11 ekim son adet ama gec döllenme olduğu için son adet tarihim ile uyumlu degil haftam ben adet olucam diye 1 2 gün vardı adetime korunmadık ve sonuc hamile kalmışım gec yumurtlama olmuş meger 4. Gebeligim
2 hafta önce pantolonlarıma veda ettim artık taytlarım gömleklerim oluyor elbiselerim falan derken öyle çok bişey almadan kışı atlatırım gibi ama bahara alışveriş şartKızlar hamile kıyafetlerine geçen var mı aramızdabenim gebelik öncesi kıyafetlerim olmuyor artık göbeğim de çok büyük değil halbuki. Hamile külotlu çorabi alıp bir süre elbiselerle idare ederim diye düşünüyorum. Göbegim biraz daha çıkınca kıyafet almak daha mantıklı sanki
Geçmiş olsun Göksu inşallah çatlak yada kırık değildir ikisi de çok zorKızlar günaydın ben geçtiğimiz nisan ayinda ayak serçe parmağımi kırmıştım koltuğun ayağına çarpıp ve bilin bakalim noldu, bugün sabah aynı ayagimin aynı parmagini aynı koltuğa çarptım ve aynı şekilde şişip morarmaya başladı üstüne de çok zor basiyorum bu acıyı tanıyorum sadece bu sefer diğeri gibi boydan boya kirilmadiysa bile bence en iyi ihtimalle çatladı bu da en iyi ihtimal, acile veya doktora gitmek de çok istemiyorum şimdi hamileyim desem de kesin inatla röntgen çekmek isteyecekler.. napsam bilemedim, sinav görevim de vardi bugün buna gitmezsem 1 yıl ceza alıyorum sınav görevi verilmiyor, tam 15 tatil geldi evi ocağı detaylı temizler toplarım diyordum ki şuan ayakta duramamakGebelikte kırık yaşayan var mıydı çevrenizde ya da sizin ilk hamileliklerinizde, bilgisi olan var mı
Ben kilotlu corapta sıkıştım ankaradayim burası da buz. Taytlarimin bel lastiklerini çıkardım2 hafta önce pantolonlarıma veda ettim artık taytlarım gömleklerim oluyor elbiselerim falan derken öyle çok bişey almadan kışı atlatırım gibi ama bahara alışveriş şart
Canm benim rahmimde ters. Herşey görünüyor normal şekilde sorun yok.Ultrasyonda gorunmeme gibi bir durum olur mu diye korkuyorum ters rahimde falan
Senin karnın benden sıkıdır. Sezaryen sonrası kaslar ölü olduğu için benim göbeğim fırtladı birdenBen kilotlu corapta sıkıştım ankaradayim burası da buz. Taytlarimin bel lastiklerini çıkardımkotlardan da bir tane beli lastikli yüksek bel mom kotum varmış tek onun içinde girebildim
Hoşbulduk ben 12 haftada itibaren hareketlerini hissediyorum bebeğimin erken hisseden varmı başkaHoşgeldin
Zaten çoğumuzun doğum tarihi tutmayacak sağlıkla gelsin miniğin
Benim tipim komik eşim bakıp bakıp gülüyor karnım çıktı tek geri kalan her yerim aynı. Aslında karnım çok büyük değil ama zayiftim önceden küçük beden hep kıyafetlerim o yüzden olmuyor hiç. Göbeğimde piercing de vardı bakalım onun tipi ne olacakSenin karnın benden sıkıdır. Sezaryen sonrası kaslar ölü olduğu için benim göbeğim fırtladı birden
Canım peki rahim ters olunca arkası dönük olmuyor mu kese nasıl görünüyor ben anlayamadım onuCanm benim rahmimde ters. Herşey görünüyor normal şekilde sorun yok.
Benim tamamlayıcı sağlık sigortası benimde olur mu acaba bir araştırayımBende Allianz ve Marpfe var ikisinde de gebelik teminatim var canım. Fetali karşılamamasini anlarım hastanede yapılan bir şey değil nasılsa. Ama ayrıntılı ultrason saçma canım ben faturasını alıp sigorta şirketine fatura edeceğim
Tamam canım bakayımCanım teminat içerinde ayrıntılar yaziyordur. Neyi karsilayip neyi karşılamadığı özel koşullar içinde mutlaka belirtilmiştir.
Benimde henüz vücut kilo alımı yok karnım var birazcıkra yanlarBenim tipim komik eşim bakıp bakıp gülüyor karnım çıktı tek geri kalan her yerim aynı. Aslında karnım çok büyük değil ama zayiftim önceden küçük beden hep kıyafetlerim o yüzden olmuyor hiç. Göbeğimde piercing de vardı bakalım onun tipi ne olacak
Var bir arkadaşımız daha o da erken hissettiHoşbulduk ben 12 haftada itibaren hareketlerini hissediyorum bebeğimin erken hisseden varmı başka
Olmayabilir 2 özel sağlık sigortam var ikisindede gebelik teminatı yokBenim tamamlayıcı sağlık sigortası benimde olur mu acaba bir araştırayım
8 7 ve 3 yaşlarındalar canm oglumu da 12 haftada hissetmiştim ben bunun cinsiyeti belli degil henüz içime oglan doguyor öyle de olsun istiyorum 2 kızım 1 oglum var ogluma eş olur inşallahVar bir arkadaşımız daha o da erken hissettiçocuklar kaç yaşlarındalar ?
Canım ben eklemiştim gebelik paketi ama detaylıyı kapsamıyormuş yoksa ikili ve kan tahlillerine para vermedimOlmayabilir 2 özel sağlık sigortam var ikisindede gebelik teminatı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?