2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Galiba benim daha hissetmeye 5 hafta vardır
Neyse sağlıklı olsunlarda geç olsun
Ona inanırım bazı çocuklar anne karnında gerçekten yaramaz oluyorlar gördüm çevremde doğuncaya öyleydi

İşte bu kısımda suanki doktorumun dedikleri ile geçmişte oğlumda yaşadıklarım eşleşiyor oğlumda bildiğin folbiol kullandım, bu gebelikte ocean folat kullandim, oğlumda hiç de öyle aktif folat olayına girmemistim bilgisizlik aşırı güzeldi şimdi iki ayrı doktor iki ayrı görüş çıktı benim, oğlumun doktoruna devam ediyordum bir kaybım var arada ve bu hamileliğimin başında da, ona göre oğlum mucize çocuk binde bir dogma şansi varsa o da oğluma denk geldi suanki doktoruma göre hiç alakası yok önceki kaybimin pıhtılaşma ile uzaktan yakından alakası yok tamamen talihsizlik tamamen genetik bozukluğu olan sağlıksız bir gebelikti bitmesi gerekiyordu ve bitti falan.. ben şuan ocean mummy kullanıyorum ama yine de bulursan içinde aktif folat olan kombine bir takviye beni de etiketlersen sevinirim canım, ben de bulursam seni etiketleyim

Çok geçmiş olsun canım. Seni korkutmak istemem ama kırık ve çatlaklarda morarma oluyor. Üniversite hastanesinde vardır bence çelik yelek
Hiçbir şey olmasa bile biseyler oldu gibi Yarın gitcem canım acile gitmek istemedim bana diğeri gibi komple kırık değilse bile o eski kırık açıldı yine biraz gibi geliyor Nisan ayindaki gibi kivranmiyorum ama yine üstüne basamiyorum yan yan basıyorum yanarak sızlıyor yine bunlar aynı boş bulunup öyle basınca zonkluyor bı gitmem lazım atel de olsa takılsa iyi olacak gibi.. dediğin gibi üniversite hastanesinde benim de ümidim.. özel hastane iki tane var ama pek iyi değiller küçük ikisi de biri yerel biri de lokman hekim yine öyle büyük bir hastane değil, olsa olsa üniversite hastanesindedir o çelik yelek olayı..

Ultrasyonda gorunmeme gibi bir durum olur mu diye korkuyorum ters rahimde falan
İlk haftalarda küçük oldugu icin ustten ultrasonda gorunmeyebiliyor ancak alttan kesin gorunuyor ve tahlil de cikmama gibi bi sansi yok. Benim daha adetime 2 gun kala bile gebelik testi pozitifti. Yani onun ters rahimle hiç alakası yok.

Evet yalancı sancı için erkenmiş geçmesine sevindim

Ben Fodega kullaniyorum. Dr. MFK nin

Ayy canım benim de piercing var kaçıncı aya kadar kullanabiliriz acaba ben onu çok seviyorum kapanmasını istemiyorum

Ayy canım benim de piercing var kaçıncı aya kadar kullanabiliriz acaba ben onu çok seviyorum kapanmasını istemiyorum
Canım hamile piercingleri var karnım biraz büyüyünce kullanacağım ben. Kapanacağını sanmıyorum ya ben deliğin büyümesi asıl endisem karın gerildikce geriliyor gibi çünkü.

Merhaba yeni doğan alışveriş listesi buldunuz mu? Ya da yaptınız mı? Neyden kaç tane almam lazım kafam karışık bir de yaz bebeği ya böyle güzel bir listeniz varsa paylaşır mısınız

Benim doktorum muayene esnasında çok detaylı baktı, midesine böbreklerine ve parmak sayılarına kadar. Daha aklıma gelmeyen onlarca şeye baktı hem de ekstra hiçbir ücret almadan

Kızlar selam hepiniz iyisinizdir inşallah. 2'si 1 arada hakkında ne düşünüyorsunuz?Yada doktora bunu soran oldu mu?Kesinlikle içilmemeli mi?

Kızlar selam hepiniz iyisinizdir inşallah. 2'si 1 arada hakkında ne düşünüyorsunuz?Yada doktora bunu soran oldu mu?Kesinlikle içilmemeli mi?
Canım selamlar iyiyim şükür sen nasılsın ben sorduğumda 2 si 1 arada toz kahveler çok işlem gördüğü için toksik madde çok demişti doktorum , istersen sütlü filtre daha sağlıklı olabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…