- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.661
Ay çok güzelsiniz maşallah size sağlıkla gelsin kızçenCinsiyetini öğrendik sonunda, nasip olursa kızım olacak
Eki Görüntüle 3373882 Eki Görüntüle 3373896 Eki Görüntüle 3373897
Canım benim kocaman kucaklıyorum seni çünkü gerçekten çok zorYaa gel bi sarılalım canım seninle2022 Eylül anneleri grubundan bende, bebişim daha 16 aylıkk Hala kabullenmiş sayılmam kabullenirim diye erken katıldım bende gruba Doğunca benimsicem tamamen sanırım Benimde yaş 29 memnun oldum Bende buralarda aynı durumda birilerini aramıştım şimdi daha mutlu hissettim Eveett hala emziriyorumm Bizimde cinsiyet kıza benzetildi kesin olmamakla birlikte, hoşgeldinn
Amin inşallah canım, hepimizin bebişleri sağlıkla doğsun inşallah. Benim Mihra ismi çok hoşuma gidiyor ancak eşim çok beğenemediHayırlı olsun canım. Sağlıklı sıhhatli doğsun da büyüsün inşallah kızçen. İsim düşünmüş müydünüz
Ay ben üşenmedim cuma günü mantı açtım vallaYaa ben de sürekli mantı yemek istiyorumtam anneye kilo aldırmalık harika bir besin
Benim oğlumda hala gece uyanıyor benimde en büyüm korkularımdan bir diğeri ya ağlayıp birbirlerini uyandırırlarsaMerhaba bende 2022 nisan annesiyim. Hala emziriyorum çok düşkün memeye nasıl bıraktıracagim bilmiyorumama marta kadar emziririm sanırım. Benim kızım geceleri çok uyanıyor çoğu zaman beraber uyuyoruz. Yeni bebis gelince nasıl olacak diye endişeleniyorum biraz
Çok teşekkür ederim canım, hepimizinkiler inşallah <3Ay çok güzelsiniz maşallah size sağlıkla gelsin kızçen
Kuzum bence erkekler daha önce belli oluyor o yüzden erkekler öndeydi benceErkeğimiz fazla gibiydi ama kızlar da atak yaptı sonradan. Kıran kırana bir mücadele söz konusu
Hazır ben de sevmiyorumAy ben üşenmedim cuma günü mantı açtım vallahazirini da sevmiyorum illa kendim yapacam
Canım tebrikler olsun pek tatlısınızCinsiyetini öğrendik sonunda, nasip olursa kızım olacak
Ohh yarasın afiyet olsunHazır ben de sevmiyorumgeçen gün annemle yaptık dolu dolu iki tabak yedim. Dedimki tamam daha canım istemez. Daha bir hafta olmadı ben yine mantı istiyorum
O pişmalık olmazsa olmaz zatenOhh yarasın afiyet olsunAy ben çok yiyince bir fena oluyorum iştahım açık yemekten 1 saat sonrası ise hep bir pişmanlık
Cinsiyetini öğrendik sonunda, nasip olursa kızım olacak
Kuzum bende 3 kg almışım 16+3 olduk bugün 60 kg yum bende 70 le bitiririm benceO pişmalık olmazsa olmaz zaten70'i geçmeden doğuma gitsem yeter diyorum ama bu mantı aşkıyla zor gibi
Ayy inşaallahKuzum bende 3 kg almışım 16+3 olduk bugün 60 kg yum bende 70 le bitiririm bence
ters rahim arkaya dönük olmasi degil mi arkaya dönük olunca rahimdeki kese nasil gözüküyor ben anlamadım ya ultrasyon fotoğrafi var mi ben bulamadım bi örnek olarak görsem olur muİlk haftalarda küçük oldugu icin ustten ultrasonda gorunmeyebiliyor ancak alttan kesin gorunuyor ve tahlil de cikmama gibi bi sansi yok. Benim daha adetime 2 gun kala bile gebelik testi pozitifti. Yani onun ters rahimle hiç alakası yok.
bu soru vesilesiyle geçmiş ağustos annesi olarak size geçmiş alışveriş listemi paylaşıyım referans olsun. Kafa karışıklığınızı anlıyorum. Bir kaç uyarıda bulunmak isterim, son aylarda bebişin kilosuna göre yeni doğan kıyafetleri mi yoksa 3 aylık kıyafetleri mi daha çok giyicek belli oluyor. Mesela benim gebeliğimde kilosu 37. Haftada daha yeni 3 kilo olmuştu ki 39+2de doğum yaptım 2.800 doğdu. Ultrasonda tam doğru ölçmüyor kiloyu. Ve biz bolca yeni doğan kullandık. 6 aylık ve 9 aylık da 1-2 adet aldım başka almadım. Alınmasa da olur. Bebiş büyüdükce emzirmeyle ya da mama ile kilo alımı çok değişik hızlarda olabiliyor. O aylarda bebişin o an ki boyu kilosunu dikkate alarak daha rahat haraket edersiniz, nacizane tavsiyem.Merhaba yeni doğan alışveriş listesi buldunuz mu? Ya da yaptınız mı? Neyden kaç tane almam lazım kafam karışık bir de yaz bebeği ya böyle güzel bir listeniz varsa paylaşır mısınız
Ay çok güzel haberler kuzum benim çok sevindimKontrole gittim kızlar beybim iyimis
sacibelinde canım cok şükür bi sıkıntı gözükmüyor dedi
Ins bundan sonrada öyle devam eder
Plasenta öndeymis
Pozisyon cok vermedi
Ama yine erkek gördü
115 gr olmus
Ne cabuk buyuyolar
Ay maşallahKontrole gittim kızlar beybim iyimis
sacibelinde canım cok şükür bi sıkıntı gözükmüyor dedi
Ins bundan sonrada öyle devam eder
Plasenta öndeymis
Pozisyon cok vermedi
Ama yine erkek gördü
115 gr olmus
Ne cabuk buyuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?