2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kızlar selam hepiniz iyisinizdir inşallah. 2'si 1 arada hakkında ne düşünüyorsunuz?Yada doktora bunu soran oldu mu?Kesinlikle içilmemeli mi?
Canım ben son iki muayeneden önce içmek zorunda kaldım bebişi hep uyurken yakaladık 2 si 1 arada vardı sadece hastane kantininde mecburen çikolata ile içtim. Decaff filtre ya da latte tarzı kahve icebilirsin bence. Ben öyle olunca içiyorum. Evde mokapotum var defacc espresso sipariş ettim latte yapıp iciyorum

Dondurmadan nolcak ya millet paket paket sigara içiyor
Hiç aklimin almadigi birsey. Ben de senelerce ictim. Doktor dusuk amh dedigi gibi 1 hafta icinde bıraktım. Nitekim sonra dogal oldu ve ben etkili oldugunu düşünüyorum. Aylardir canim bile istemiyor. Zaten insan icinde bir canli varken bunu nasil yapar bilmiyorum.

Kızlar selam hepiniz iyisinizdir inşallah. 2'si 1 arada hakkında ne düşünüyorsunuz?Yada doktora bunu soran oldu mu?Kesinlikle içilmemeli mi?
ben normalde sade nescafe içerim ama granül kahve zararlı diye onu da içmiyorum artık. geçende canım çok istedi artık aylardır içmediğim için bir tane yaptım ama süt kreması koydum getirde vs sek satılıyor 10lu kapsül. süt tozu kullanacağınıza onlardan bulundurun evde bence

İnşallah tekrar başlamasın doğumdan önce sanada sebeb olmuş olur ne güzel

Ay bende Londra'da bir otelde görmüştüm ilk ne mantıklı ya demiştim sonra baktım migroslarda falan satiliyormus meğerse.

Yani çok keskin çizgileri olan biri değilim kola da içiyorum canım isteyince hamileliği kendime zehir etmek istemiyorum ama granül kahve ve kahve beyazlatıcılar bildiğin zehir. Normaldede tüketmiyorum normal sütle yapılmış filtre kahveyle değiştirsen yada Türk kahvesi içsen ne güzel olur

Canım valla bende bebekten önce içiyordum sigara. Bayağı içiyordum hemde. Eşim az içiyordu bana nazaran. Amh im düşük değildi nitekim sigara kullanırken ikinci denemede hamile kaldım. Sonrasında bıraktım. Önden bırakmak mantıklı gebeyken zor oluyor çünkü. Sonra bulantilardan aklıma bile gelmedi gerçi. 4 ay kusmanın tek faydası bu oldu

Ben üç dört kere ucu bir arada ictim, ara ara kola ve cipste yiyorum. Napim ya kırk yılda bir
Valla bende yaptım o dediğini Bir takım günahlar işlendi. İnsanın bazen bir şeyi çok canı çekiyor tüketmeden aklımdan atamıyorum. Aşermem olmadı hiç ama bazı zararlı şeyleri tamamen terk edemedim. Alkol ve sigaram yok dşye kendimi avuturken buluyorum bazen

Tamam canım teşekkür ederim bu arada hepinize. Zehir etmeme konusunda ben de senin gibi düşünüyorum. Kendimi çok sınırlamadım ama miktar önemli tabi. Bu konuda kendimi sınırlayayım . En olmadı sütlü filtre içerim

Ohhh afiyet bal şeker olsun canım. İçelim arada ya hamileyiz sonuçta ayol. Çok tedirgin biri değilim Allahtan huyumu seviyorum. Sen bu rahatlıkla bebişi de kolay büyütürsün diyorlar, inşallah bakalım

Kesinlikle yasak olan şeyler dışında (çiğ et iyi yıkanmamış sebze midye sakatat gibi gibi) çokta kısıtlayıp 9 ayı burnumdan getirmek istemiyorum kendi şahsi fikrim ama hiç paketli gıda tüketmeyenlerin önünde saygıyla eğiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…