- 8 Ekim 2023
- 1.802
- 926
- 43
- 35
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.641
Ben gecen 1 yudum kola ictim igrenc geldi cok sekerli geldin light olani bile. Ama cok dondurma yiyorumBen üç dört kere ucu bir arada ictim, ara ara kola ve cipste yiyorum.Napim ya kırk yılda bir
Dondurmadan nolcak ya millet paket paket sigara içiyorBen gecen 1 yudum kola ictim igrenc geldi cok sekerli geldin light olani bile. Ama cok dondurma yiyorum
Canım ben son iki muayeneden önce içmek zorunda kaldım bebişi hep uyurken yakaladık 2 si 1 arada vardı sadece hastane kantininde mecburen çikolata ile içtim. Decaff filtre ya da latte tarzı kahve icebilirsin bence. Ben öyle olunca içiyorum. Evde mokapotum var defacc espresso sipariş ettim latte yapıp iciyorumKızlar selam hepiniz iyisinizdir inşallah. 2'si 1 arada hakkında ne düşünüyorsunuz?Yada doktora bunu soran oldu mu?Kesinlikle içilmemeli mi?
Kola bende içiyorum ya ara araBen üç dört kere ucu bir arada ictim, ara ara kola ve cipste yiyorum.Napim ya kırk yılda bir
Yiyelim gitsin ofKola bende içiyorum ya ara aracanım zaten hep böyle kızarmış patates hamburger falan istiyor hala. Ketçap mayonez falan bulayip kola ile onları yemek istiyorum
Hiç aklimin almadigi birsey. Ben de senelerce ictim. Doktor dusuk amh dedigi gibi 1 hafta icinde bıraktım. Nitekim sonra dogal oldu ve ben etkili oldugunu düşünüyorum. Aylardir canim bile istemiyor. Zaten insan icinde bir canli varken bunu nasil yapar bilmiyorum.Dondurmadan nolcak ya millet paket paket sigara içiyor
Ya iş yerinde bir kadın hamileydi o da fast food yiyordu hatırlıyorum sürekli bebeği 3900g doğdu bir de normal doğurdu öldüm öldüm diyordu vallaYiyelim gitsin ofhatta toplasip AVM ye gidip deliler gibi fast food yiyelim
ben normalde sade nescafe içerim ama granül kahve zararlı diye onu da içmiyorum artık. geçende canım çok istedi artık aylardır içmediğim için bir tane yaptım ama süt kreması koydum getirde vs sek satılıyor 10lu kapsül. süt tozu kullanacağınıza onlardan bulundurun evde benceKızlar selam hepiniz iyisinizdir inşallah. 2'si 1 arada hakkında ne düşünüyorsunuz?Yada doktora bunu soran oldu mu?Kesinlikle içilmemeli mi?
İnşallah tekrar başlamasın doğumdan önce sanada sebeb olmuş olur ne güzelHiç aklimin almadigi birsey. Ben de senelerce ictim. Doktor dusuk amh dedigi gibi 1 hafta icinde bıraktım. Nitekim sonra dogal oldu ve ben etkili oldugunu düşünüyorum. Aylardir canim bile istemiyor. Zaten insan icinde bir canli varken bunu nasil yapar bilmiyorum.
Ay bende Londra'da bir otelde görmüştüm ilk ne mantıklı ya demiştimben normalde sade nescafe içerim ama granül kahve zararlı diye onu da içmiyorum artık. geçende canım çok istedi artık aylardır içmediğim için bir tane yaptım ama süt kreması koydum getirde vs sek satılıyor 10lu kapsül. süt tozu kullanacağınıza onlardan bulundurun evde bence
Yani çok keskin çizgileri olan biri değilim kola da içiyorum canım isteyince hamileliği kendime zehir etmek istemiyorum ama granül kahve ve kahve beyazlatıcılar bildiğin zehir. Normaldede tüketmiyorum normal sütle yapılmış filtre kahveyle değiştirsen yada Türk kahvesi içsen ne güzel olurKızlar selam hepiniz iyisinizdir inşallah. 2'si 1 arada hakkında ne düşünüyorsunuz?Yada doktora bunu soran oldu mu?Kesinlikle içilmemeli mi?
Canım valla bende bebekten önce içiyordum sigara. Bayağı içiyordum hemde. Eşim az içiyordu bana nazaran. Amh im düşük değildi nitekim sigara kullanırken ikinci denemede hamile kaldım. Sonrasında bıraktım. Önden bırakmak mantıklı gebeyken zor oluyor çünkü. Sonra bulantilardan aklıma bile gelmedi gerçi.Hiç aklimin almadigi birsey. Ben de senelerce ictim. Doktor dusuk amh dedigi gibi 1 hafta icinde bıraktım. Nitekim sonra dogal oldu ve ben etkili oldugunu düşünüyorum. Aylardir canim bile istemiyor. Zaten insan icinde bir canli varken bunu nasil yapar bilmiyorum.
Valla bende yaptım o dediğiniBen üç dört kere ucu bir arada ictim, ara ara kola ve cipste yiyorum.Napim ya kırk yılda bir
Tamam canım teşekkür ederim bu arada hepinize. Zehir etmeme konusunda ben de senin gibi düşünüyorum. Kendimi çok sınırlamadım ama miktar önemli tabi. Bu konuda kendimi sınırlayayım . En olmadı sütlü filtre içerimYani çok keskin çizgileri olan biri değilim kola da içiyorum canım isteyince hamileliği kendime zehir etmek istemiyorum ama granül kahve ve kahve beyazlatıcılar bildiğin zehir. Normaldede tüketmiyorum normal sütle yapılmış filtre kahveyle değiştirsen yada Türk kahvesi içsen ne güzel olur
Haaah tam aradığım yorumDondurmadan nolcak ya millet paket paket sigara içiyor
Ohhh afiyet bal şeker olsun canım. İçelim arada ya hamileyiz sonuçta ayol. Çok tedirgin biri değilim Allahtan huyumu seviyorum. Sen bu rahatlıkla bebişi de kolay büyütürsün diyorlar, inşallah bakalımCanım ben son iki muayeneden önce içmek zorunda kaldım bebişi hep uyurken yakaladık 2 si 1 arada vardı sadece hastane kantininde mecburen çikolata ile içtim. Decaff filtre ya da latte tarzı kahve icebilirsin bence. Ben öyle olunca içiyorum. Evde mokapotum var defacc espresso sipariş ettim latte yapıp iciyorum
Kesinlikle yasak olan şeyler dışında (çiğ et iyi yıkanmamış sebze midye sakatat gibi gibi) çokta kısıtlayıp 9 ayı burnumdan getirmek istemiyorum kendi şahsi fikrim ama hiç paketli gıda tüketmeyenlerin önünde saygıyla eğiliyorumTamam canım teşekkür ederim bu arada hepinize. Zehir etmeme konusunda ben de senin gibi düşünüyorum. Kendimi çok sınırlamadım ama miktar önemli tabi. Bu konuda kendimi sınırlayayım . En olmadı sütlü filtre içerim
Yaa ben de sürekli mantı yemek istiyorumKola bende içiyorum ya ara aracanım zaten hep böyle kızarmış patates hamburger falan istiyor hala. Ketçap mayonez falan bulayip kola ile onları yemek istiyorum
Hayırlı olsun canım. Sağlıklı sıhhatli doğsun da büyüsün inşallah kızçen. İsim düşünmüş müydünüzCinsiyetini öğrendik sonunda, nasip olursa kızım olacak
Eki Görüntüle 3373882 Eki Görüntüle 3373896 Eki Görüntüle 3373897
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?