- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.681
Kuzum ben bebisten once 57kg ydum da kimse inanmıyordu kiloma ben değişik bir şekilde aşırı zayıf duruyorum nedenini cozemedik. Geçen babam biri için aşırı kilo almış vs dedi. Baba o kızla aramda 2 kg var deyince gizliyon mu napiyon kilolarını dediAyy inşaallahben de 17+3 teyim 61 çıkıyor şimdilik bakalım nolur
Kız iyi dayandin maşallah ben çıldırmak üzereyim 12 Şubat'ta randevum geçmiyor günlerAy maşallah
Bende görmeyeli 4 hafta olacak perşembe günü randevum cumartesi çok merak ediyorum
Dayanamıyorum da mecbur bekliyoruz işteKız iyi dayandin maşallah ben çıldırmak üzereyim 12 Şubat'ta randevum geçmiyor günler11 gün geçmiş son muayeneden bugüne sanki aylardır görmüyorum bebisi
İşte insan merak ediyor kuzum hep görmek istiyor ben öyle oldum bakıyorum herkes aynı durumda. Eskiler nasıl yapıyormuş adam akıllı doktorlara gitmeden 9 ay zor vallaDayanamıyorum da mecbur bekliyoruz işte
Bir sıkıntımız olmasın da ben 4 haftaya çok razıyım. Şimdi kocaman olmuştur ya sıpalar
Erime ve annesine merhabaaa
MasallahAy çok güzel haberler kuzum benim çok sevindimartık crl vermiyorlar sanırım artık direkt kilo veriyorlar. 11 gün önce benimki de 131 gr di teyzesi
Ben gecen sefer hic ayda bir gitmedimAy maşallah
Bende görmeyeli 4 hafta olacak perşembe günü randevum cumartesi çok merak ediyorum
Kesinlikle insan merak ediyor ama hareketlenince 4 hafta beklemek daha kolay geliyor biliyorsun ki iyi oynuyor içerde. Ben detaylı ultrason için çok çok heyecanlıyım. Bitirdim 4 haftayı sıradaki 4 hafta geldinİşte insan merak ediyor kuzum hep görmek istiyor ben öyle oldum bakıyorum herkes aynı durumda. Eskiler nasıl yapıyormuş adam akıllı doktorlara gitmeden 9 ay zor vallaama böyle uzun zaman gitmeyince ultrasonda gördüğün ilk görüntü hayretler içinde bırakıyor seni ben 3 hafta gitmeden durmustum daha önce minnacık bir şeydi birden artık bebeğe dönüştüğünü görmek beni şok etmişti. Gözlerim dolmuştu. Daha önceki randevulerimin aslında bebeğe benzemeyen bir şeye bakmakla geçtiğini anlamıştım
Öyle canım benimki kolik bebekti bide çok zor büyüdü 2.de böyle olursa diye korkum büyük diğer dediklerinde ayrı düşündürüyor emzirmeyi bıraktırmak istemiyorum çünkü daha küçük en az 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum bıraktırırsam içim rahat etmez diğer yandan ikisini nasıl emziririm diye düşünüyorum çok zorlayacak gece benimkide sık uyanan bebek dahası var tabi yeni yeni kendimi toparlayabilmişken Allah yardımcımız olsunCanım benim kocaman kucaklıyorum seni çünkü gerçekten çok zorTabiki kardeşi olsun hep isterdim ama arada en az 3 yaş olsun çok istiyordum. Emzirmeyi bırakma, emzik bırakma, bez bırakma bunları halletmeye başlayacağım zamanlarda eve yeni bir bebek gelmesi.. gözünün önünde bunları fosur fosur yapan bir bebe varken nasıl beklicem oğlumdan sen bırak bu alışkanlıkları demeyi bilmiyorum herşeyden önce bunlar zorluyor psikolojimi.
Detaylı ultrason beni de çok heyecanlandırıyor aslında benim de 12 sinde detaylı ultrasonum var. Tüm randevulere eşimle gidemedim ikimizde çalıştığımızdan kendime göre ayarlamistim bir arkadaşimin ayrıntılı ultrason görüntülerini görünce delirdiKesinlikle insan merak ediyor ama hareketlenince 4 hafta beklemek daha kolay geliyor biliyorsun ki iyi oynuyor içerde. Ben detaylı ultrason için çok çok heyecanlıyım. Bitirdim 4 haftayı sıradaki 4 hafta geldin
Neden ? medipolde de perinatalog yapıyor detaylıyı prof değil ama ben ultrasonunuda beğendim. Biraz suratsız gibi ama işinde iyi ilgiliydiMasallahdirekt soyledi kiloyu
Ayy biraz icim rahatladi
Ayrıntılıya da girerim ins
Ben gecen sefer hic ayda bir gitmedim
Hep geciriyordum
Bu sefer günü gunune gidecegim galiba
Emsy e gidecegim galiba ayrıntılı icin
Aradim az once
Onumuzdeki geldiginde konusuruz dedi dr um
Vitamini de yatmadan önce ic dedi
Gecen gun soruyordum ya
Canım göbekte atıyor ya pıt pıt diye hepsi birbirine karıştı inan bende deDedim ben hissediyorum bazen
Gecen bi pıt etti
imkansız dedi
Damardır o
SüperDetaylı ultrason beni de çok heyecanlandırıyor aslında benim de 12 sinde detaylı ultrasonum var. Tüm randevulere eşimle gidemedim ikimizde çalıştığımızdan kendime göre ayarlamistim bir arkadaşimin ayrıntılı ultrason görüntülerini görünce delirdio günü full izin alıp buna ayırmak istiyorum dedi bakalım
Benimki şuan kıpır kıpır yemekten geldimDedim ben hissediyorum bazen
Gecen bi pıt etti
imkansız dedi
Damardır o
Ben gecen sefer ona gitmiştimNeden ? medipolde de perinatalog yapıyor detaylıyı prof değil ama ben ultrasonunuda beğendim. Biraz suratsız gibi ama işinde iyi ilgiliydikızımdaki prof çok iyiydi yüzyılda duruyo mu hiç bilmiyorum görümcemin bir sıkıntısı vardı o yüzden Emseyde yaptırmıştı prof yapıyordu o da çok memnun kalmıştı.
Ne kadar bayılıyoruz sordun muBen gecen sefer ona gitmiştim
Yine aynı perinatologa giderim
Dr um tavsiye etmisti
O da haftanin belli gunleri disaridan geliyor
Yine soyledim
Ona gidebilirsin dedi
Kuzum ben doktora bıraktım 11 gün önce gittiğimde. Ne zaman gideyim dedim önden gidiyor bebiş 11-12 Şubat gibi gel dedi 11 Şubata randevu olmayınca 12 şubata aldım. Ben çok heyecanlı olduğumdan hep doktora soruyorum ne zaman geleyim diyeSüperben kızımın detaylı ultrasonu gördükçe hala deliriyorum ben şimdi 17+4 olucam sanırım detaylıyı da bir 4 hafta daha bekletir öyle giderim 21. Haftalara geliyor şubat 20den sonra
Bana 8400 dediler Ankarada kuzum. Sigortaya fatura edeceğimNe kadar bayılıyoruz sordun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?