- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.701
Senin bebeler ayni benim ilkler gibi olacakÖyle canım benimki kolik bebekti bide çok zor büyüdü 2.de böyle olursa diye korkum büyük diğer dediklerinde ayrı düşündürüyor emzirmeyi bıraktırmak istemiyorum çünkü daha küçük en az 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum bıraktırırsam içim rahat etmez diğer yandan ikisini nasıl emziririm diye düşünüyorum çok zorlayacak gece benimkide sık uyanan bebek dahası var tabi yeni yeni kendimi toparlayabilmişken Allah yardımcımız olsun
Sağ böbrek satılıkBana 8400 dediler Ankarada kuzum. Sigortaya fatura edeceğim
En mantıklısı benimde önden gidiyor koştur koştur yapıyorum herşeyi hiç belli olmaz valla tarihimKuzum ben doktora bıraktım 11 gün önce gittiğimde. Ne zaman gideyim dedim önden gidiyor bebiş 11-12 Şubat gibi gel dedi 11 Şubata randevu olmayınca 12 şubata aldım. Ben çok heyecanlı olduğumdan hep doktora soruyorum ne zaman geleyim diye
O kadar degil tahminimden iyi geldiSağ böbrek satılık
Kendim icin alacaklarim kısminin yarisini gecen dogumda almamisimBu da diğer alışveriş listelerim 2 sene önce böyle yapmıştım arada marka isimleri var kendi listem olduğu için o marka olucak diye bir zorunluluk yok umarım sizlerede faydalı olur ben zamanında çok kafa karışıklığı ve heyecanla günlerce düşünüyordum çünkü
Hayat kurtarıcım herşeyimdi o benim , kızım 2 yaşına kadar kullandı paketledim kaldırdım tekrar kullanacağım nasipse.. katlar her yere götürürdüm incecikti gerçekten ihtiyaçmış iyi ki aldıklarımın en başında oKendim icin alacaklarim kısminin yarisini gecen dogumda almamisim
Tek pişman oldugum nokta babyjòrn almamak oldu
Simdi ucmus fiyati
ilk bebekte koymamıştı da çocuk masrafı x2 ve kızımın okul çıkınca koyuyor artıkO kadar degil tahminimden iyi geldi
Daha sormadan randevuyu sorunca o sıraladı
3 müş
Kaçıncı haftaya kadar kız dediler peki , erkeklerde yanılma oluyor mu ya :)Ayrıntılı ulturasonu bekliyorum ordada erkek derse doktor başlicam almaya doktorum erkek diyor ama eşimde bende renkli doblerrde duyalım diyoruz o daha garanti Oğlumdada kız demişlerdi erkek çıkmıştı renklide beklicem ama nasıl heyecanlıyım çıkamıyorum her gördüğümü favoriye ekliyorum
Ay bende babyjörn değilde elektrikli ana kucağı almıştı 5 küsür olmuş fiyatı görünce inanamadım iyi ki almışımHayat kurtarıcım herşeyimdi o benim , kızım 2 yaşına kadar kullandı paketledim kaldırdım tekrar kullanacağım nasipse.. katlar her yere götürürdüm incecikti gerçekten ihtiyaçmış iyi ki aldıklarımın en başında ofiyatı artmıştır evet ben aldığımda da pahalıydı döneme göre
Gercekten iyi yatirim olmusHayat kurtarıcım herşeyimdi o benim , kızım 2 yaşına kadar kullandı paketledim kaldırdım tekrar kullanacağım nasipse.. katlar her yere götürürdüm incecikti gerçekten ihtiyaçmış iyi ki aldıklarımın en başında ofiyatı artmıştır evet ben aldığımda da pahalıydı döneme göre
Sen 2. Cocuk masrafi koyuyor filan diyosunilk bebekte koymamıştı da çocuk masrafı x2 ve kızımın okul çıkınca koyuyor artık
Canımm hayırlı olsunnn sağlıkla gelsiinnnCinsiyetini öğrendik sonunda, nasip olursa kızım olacak
Eki Görüntüle 3373882 Eki Görüntüle 3373896 Eki Görüntüle 3373897
Amin kuzucum çocuğumun masrafı çok yoktu hakkını yemeyeyim ama geçen sene okula başladı taksitleri devam ediyor ve 2024-2025 yeni dönem ücretinide ödedim beni çocuk değil kolej mahvettiGercekten iyi yatirim olmus
Keske bende alaydim
2 sene oncekini. 4-5 kati olmus fiyati
Sen 2. Cocuk masrafi koyuyor filan diyosun
Ben napamnasıl koyuyor acaba
Saglik olsun
Halletcez ins
Allah hepimizin yardımcisi olsun
Memnun kaldıysan ne güzel :)Ay bende babyjörn değilde elektrikli ana kucağı almıştı 5 küsür olmuş fiyatı görünce inanamadım iyi ki almışım
4-5 kat yükseltmek nedir ya.. çok abartıldı artık bu durumlarGercekten iyi yatirim olmus
Keske bende alaydim
2 sene oncekini. 4-5 kati olmus fiyati
Sen 2. Cocuk masrafi koyuyor filan diyosun
Ben napamnasıl koyuyor acaba
Saglik olsun
Halletcez ins
Allah hepimizin yardımcisi olsun
Kalmaz olur muyum yemek yaparken mutfakta sallanıyordu duşa girdiğimde banyoda yanımdaydı biz balkonda oturuyorsak onu da anakucağına yatırıp yanıma alıyordum. Bir o iki reflü yatağı çıkarandan Allah bin kere razı olsunMemnun kaldıysan ne güzel :)
evet operasyon sonrasında bir gün sürdü kesildi çok şükür.Kuzum operasyondan dolayı mı oldu kanaman
Oluyor kuzenim cok kiz istiyorduKaçıncı haftaya kadar kız dediler peki , erkeklerde yanılma oluyor mu ya :)
Ay Mihra'yı ben de çok beğenmiştim isim araştırırkenAmin inşallah canım, hepimizin bebişleri sağlıkla doğsun inşallah. Benim Mihra ismi çok hoşuma gidiyor ancak eşim çok beğenemedibakalım
Simdi nasılsın kuzum iyi misin peki?evet operasyon sonrasında bir gün sürdü kesildi çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?