2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Canım benim çok teşekkür ederim böyle şeyler duyunca gönlüme su serpiliyor bunu yaşayıp başarabilen güçlü anneler

Missss

canım geçmiş olsun nasıl oldun

Oluyor kuzenim cok kiz istiyordu
Erkek dediker hep
5.6. Ayda kiza dondu
Kiz dogdu
Bende ayrıntılıyi bekliyorjm emin olmak icin
Yani 15.haftada doktor kız dedi herhangi bi çıkıntı yoktu bende gördüm bacak arası boştu ama aşırı emin de değildi kız gibi kız kız dedi benim için sağlıklı olması öncelikli ama inşallah sürpriz olur ya

Sonuca odaklanmak kolaylastirir belki sürecini ve bu durumda bir süreç. Allah kolaylık versin canım benim
sağol canım benim teşekkür ederim. evet sonucunu dusunerek katlanıyorum. yarın ılk kontrolu var. serklaj başarılıdır umarım.

Kızlar bisiler yazıyorsunuz ve ben bunları ilk defa duydugum için endişeleniyorum reflü yatagi diye bişi mi varmis mesela. Az önce biri babybilmemne yazdı bunları hiç bilmiyorum ben

Canım 15. Haftada bacak arasını gördüyse net, erkek olsa kesin erkek derdi bence niye kız gibi demiş anlamadım

Kızlar bisiler yazıyorsunuz ve ben bunları ilk defa duydugum için endişeleniyorum reflü yatagi diye bişi mi varmis mesela. Az önce biri babybilmemne yazdı bunları hiç bilmiyorum ben
Kuzum babyjörn diye bahsettiğimiz şey bir anakucağı aslında markası o. Reflü yatağı dediğimiz de basit eğimli bir sünger olarak düşünebilirsin. Reflü için değil sadece koltuğa oraya buraya yatırmak yerine altına koyuyorsun üstüne bir Müslin battaniye miss yanlarda desteği de olduğu için yanda çevirebiliyorsun bebişi

Haha hadi gözünaydın
Sağlıkla güzellikle gelsin oğluşun

Harika olmuş liste böyle listelere ihtiyacımız var ilk alışverişi yapacaklar olarak

B BirNBirE canım sen medipolden detaylı için fiyat bilgisi aldın mı? Ben pzt muayeneye gidicem(tam bir ayın üstüne) 18+3 olcak. Muhtemelen bir iki hafta sonrasına detaylıyı ister diye düşünüyorum. Bana verdiği kağıtta 20-24. Haftalarda detaylı istiyor

Sevi bebenin reflü yatağını öneririm kesinlikle ben onu kullandım aşırı memnunum yıkanabiliyorda kılıfları vs. Oğlumda 4 aya yakın kullandım beşiğinin içine yerleştirip boğulma vs korkusu yaşamıyorsun en azından eğimli yapısı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…