- 15 Eylül 2020
- 842
- 1.078
- 63
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.741
Gönlünce olsun14 hafta 2 dir erkek diyor
Ben kiz istiyordum canim
Öncekik saglikla dogsunlar ins
Evet küçük haftalar değil sonuçta 11-12 olsa yanılma durumu olur diyorsun ama bilemedim bakalım hayırlısı olsunCanım 15. Haftada bacak arasını gördüyse net, erkek olsa kesin erkek derdi bence niye kız gibi demiş anlamadım
Sağol balımKuzum babyjörn diye bahsettiğimiz şey bir anakucağı aslında markası o. Reflü yatağı dediğimiz de basit eğimli bir sünger olarak düşünebilirsin. Reflü için değil sadece koltuğa oraya buraya yatırmak yerine altına koyuyorsun üstüne bir Müslin battaniye miss yanlarda desteği de olduğu için yanda çevirebiliyorsun bebişi
Sağolasın canım açıklama icinSevi bebenin reflü yatağını öneririm kesinlikle ben onu kullandım aşırı memnunum yıkanabiliyorda kılıfları vs. Oğlumda 4 aya yakın kullandım beşiğinin içine yerleştirip boğulma vs korkusu yaşamıyorsun en azından eğimli yapısı var.
Canım hayırlı olsun kızınCinsiyetini öğrendik sonunda, nasip olursa kızım olacak
Eki Görüntüle 3373882 Eki Görüntüle 3373896 Eki Görüntüle 3373897
Alt kısmı açılıyor bunun büzülüp küçülüyorda bebek büyüdükçe yanlardan açtırıp genişletiyorsun 6aya kadar kullanan var daha fazla kullanılan reflü yatakları varmıdır bilmiyorum canım geneli yenidoğan için zatenSağolasın canım açıklama icinBaktım hemen netten azıcık daha büyük olsaymis ama keşke. Bebekler hızlı büyüyorlar
Burda tecrubeli cok canımSağol balımValla endişelenmeye başladım bebekten önceki süreçlere daha hakim gibiyim ama bebek doğduktan sonrası yok bende. Kitap falan varsa önerebiliriz birbirimize ve böyle ürünlerin ne olduğuyla alakalı vs de. Bebeklerde reflü olacagini düşünmemiştim hiç yetişkin hastalığı gibi daha çok çünkü
Ben boyle dusune dusune cok seyi eledimSağolasın canım açıklama icinBaktım hemen netten azıcık daha büyük olsaymis ama keşke. Bebekler hızlı büyüyorlar
tamam canım yazarım. moralim enerjim yok pek 4 gündür yatıyorum. kimseyi de düşük enerjimle etkilemek istemiyorum. umarım herkes sorunsuz kucağına alır bebeğini. tek sorun hangi markaları tercih edeceğiniz olsun.Haber et canım bize de. İnşallah başarılıdır güzel haberlerini aliriz.
Burda 2500 dü kasım aralık gibi şuan ne kadar olmuştur bidahaki kontrolde sorayım ama 8400 duyunca şaşırdım :)Bana 8400 dediler Ankarada kuzum. Sigortaya fatura edeceğim
Oluyormus benim arkadaş da bugün yazdı 12.haftada erkek demişlerdi 16 oldu o da kız demişler şimdi o da alışveriş yapmıştı tulumlar çoraplar yelekler almıştıKaçıncı haftaya kadar kız dediler peki , erkeklerde yanılma oluyor mu ya :)
Yok kuzucum henüz almadım cumartesi kontrolüm var sorup yazarım sana ben.
Canım gitmedim ya bugün daha iyi sanki, görüntü daha iyi değil ama basma ve hissiyat olarak daha iyi, röntgen yine de istemiyorum ondan direniyorum hamilelik durumu olmasaydı yüz kere gitmiştim de şimdi işte çocuğa zarar verir vicdan azabı çekerim diye korkuyorum, düne göre daha iyi basıyorum bakalım yarıyıl tatiliyken evdeyim nasılsa iyileşir diye düşünüyorum morluk yayilmis ama düne göre daha açık renk geldi bana kaybolup gidecek bence
Daha iyiyim sanırım canım, düne göre daha rahat basıyorum daha az topalliyorum :) sen nasıl olduncanım geçmiş olsun nasıl oldun
COK ŞÜKÜR BASABİLİYORSAN ARTIK YINE DE AGIRLIGINI VERME . BEN DURUMA ALIŞMAYA CALIŞIYORUM. 5.5 AY DAHA VAR ÖNÜMÜZDEDaha iyiyim sanırım canım, düne göre daha rahat basıyorum daha az topalliyorum :) sen nasıl oldun
Ay ben almıştım hatta oğlum doğduktan 2 ay sonra kangurusunu da almıştım. Geçen fiyatlarını görünce oha dedim uçmuş iyice fiyatları. İyi ki zamanında almışım dedim elim kolum oldu ikisideKendim icin alacaklarim kısminin yarisini gecen dogumda almamisim
Tek pişman oldugum nokta babyjòrn almamak oldu
Simdi ucmus fiyati
Bu arada ek olarak bunlar hakikaten detaylı liste benim alışveriş yapmadan önce oluşturduğum liste. Minimumu alıp sonra ihtiyaç halinde diğerleri alınabilir. Hoş ben krem dışında hepsini kullandım tepe tepe ama dediğin gibi herkes kullanıcak diye birşey yok.Kendim icin alacaklarim kısminin yarisini gecen dogumda almamisim
Tek pişman oldugum nokta babyjòrn almamak oldu
Simdi ucmus fiyati
Valla cnm normalde ilk gebelikte benimde öyleydi işte doktora göre de değişiyor mu bilmiyorum bana da ondan gereksiz gelmişti aman sağlık olsun diyorumBenim doktorum muayene esnasında çok detaylı baktı, midesine böbreklerine ve parmak sayılarına kadar. Daha aklıma gelmeyen onlarca şeye baktı hem de ekstra hiçbir ücret almadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?