2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Sağol balım Valla endişelenmeye başladım bebekten önceki süreçlere daha hakim gibiyim ama bebek doğduktan sonrası yok bende. Kitap falan varsa önerebiliriz birbirimize ve böyle ürünlerin ne olduğuyla alakalı vs de. Bebeklerde reflü olacagini düşünmemiştim hiç yetişkin hastalığı gibi daha çok çünkü

Sağolasın canım açıklama icin Baktım hemen netten azıcık daha büyük olsaymis ama keşke. Bebekler hızlı büyüyorlar

Sağolasın canım açıklama icin Baktım hemen netten azıcık daha büyük olsaymis ama keşke. Bebekler hızlı büyüyorlar
Alt kısmı açılıyor bunun büzülüp küçülüyorda bebek büyüdükçe yanlardan açtırıp genişletiyorsun 6aya kadar kullanan var daha fazla kullanılan reflü yatakları varmıdır bilmiyorum canım geneli yenidoğan için zaten

Burda tecrubeli cok canım
En guzeli burası
Yazilanlar icinde araştırma yaparsın
Hangisi kafana yatar sana uygun olursa onu alirsin
Ben mesela kalabalık hic sevmiyorum
Alirken 3 dusunup 1 alıyorum
Ama iyi bir anakucagi almamak pismanligim oldu
Portatif bi sey almistim
Ufak bi yatak
Cok sevemedim onun sallanmasini
1 seneye kalmadan verdim

Ben boyle dusune dusune cok seyi eledim
İste zaten
Kac ay kullanacağım deyip
Fazla esya basa bela hep bu düşüncedeyim
Ama 3-4 ay bile kullanacak olsan da bazı seyler hayat kurtarici oluyor
Bakayim 7. Aydan sonra eksikleri tamamlarim ins
Son aylara kadar birsey almamayi düşünüyorum simdilik

Haber et canım bize de. İnşallah başarılıdır güzel haberlerini aliriz.
tamam canım yazarım. moralim enerjim yok pek 4 gündür yatıyorum. kimseyi de düşük enerjimle etkilemek istemiyorum. umarım herkes sorunsuz kucağına alır bebeğini. tek sorun hangi markaları tercih edeceğiniz olsun.

Yok kuzucum henüz almadım cumartesi kontrolüm var sorup yazarım sana ben.

G Gksu21 gittin mi doktora inşallah kırık çıkık yoktur
Canım gitmedim ya bugün daha iyi sanki, görüntü daha iyi değil ama basma ve hissiyat olarak daha iyi, röntgen yine de istemiyorum ondan direniyorum hamilelik durumu olmasaydı yüz kere gitmiştim de şimdi işte çocuğa zarar verir vicdan azabı çekerim diye korkuyorum, düne göre daha iyi basıyorum bakalım yarıyıl tatiliyken evdeyim nasılsa iyileşir diye düşünüyorum morluk yayilmis ama düne göre daha açık renk geldi bana kaybolup gidecek bence

Eklentiler

• IMG_20240122_105200.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20240122_105154.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 48
Daha iyiyim sanırım canım, düne göre daha rahat basıyorum daha az topalliyorum :) sen nasıl oldun
COK ŞÜKÜR BASABİLİYORSAN ARTIK YINE DE AGIRLIGINI VERME . BEN DURUMA ALIŞMAYA CALIŞIYORUM. 5.5 AY DAHA VAR ÖNÜMÜZDE

Kendim icin alacaklarim kısminin yarisini gecen dogumda almamisim
Tek pişman oldugum nokta babyjòrn almamak oldu
Simdi ucmus fiyati
Ay ben almıştım hatta oğlum doğduktan 2 ay sonra kangurusunu da almıştım. Geçen fiyatlarını görünce oha dedim uçmuş iyice fiyatları. İyi ki zamanında almışım dedim elim kolum oldu ikiside birde reflü yatağı juno almıştım o da uçmuş gitmiş arkadaşıma tavsiye ederken gördüm. Yazık günah valla nereye kadar artıcak böyle bilmiyorum şimdi alıcak olsam üçünüde almayı tercih edemezdim heralde

Kendim icin alacaklarim kısminin yarisini gecen dogumda almamisim
Tek pişman oldugum nokta babyjòrn almamak oldu
Simdi ucmus fiyati
Bu arada ek olarak bunlar hakikaten detaylı liste benim alışveriş yapmadan önce oluşturduğum liste. Minimumu alıp sonra ihtiyaç halinde diğerleri alınabilir. Hoş ben krem dışında hepsini kullandım tepe tepe ama dediğin gibi herkes kullanıcak diye birşey yok.

Benim doktorum muayene esnasında çok detaylı baktı, midesine böbreklerine ve parmak sayılarına kadar. Daha aklıma gelmeyen onlarca şeye baktı hem de ekstra hiçbir ücret almadan
Valla cnm normalde ilk gebelikte benimde öyleydi işte doktora göre de değişiyor mu bilmiyorum bana da ondan gereksiz gelmişti aman sağlık olsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…