2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
COK ŞÜKÜR BASABİLİYORSAN ARTIK YINE DE AGIRLIGINI VERME . BEN DURUMA ALIŞMAYA CALIŞIYORUM. 5.5 AY DAHA VAR ÖNÜMÜZDE
Kızların dediği gibi sonuca odaklan canım ve şükür ki böyle bir sorun olduğunu bilip önlemini aldın, bunu bilmeyip önlemini almayanlar için çok aşırı kötü sonuçlar oluyor biliyorsun hep buna şükür demekten başka çaremiz olmuyor, sürekli yatmak insanın sinirini bozabiliyor katılıyorum sana, ama bebise giden yolda çekilen çile kutsaldir

Ben reflü yatağı olarak bu sevi bebeninkinden almıştım oğlumda, beşiğin içine de bununla koymuştum koltuğa da yatağın üstüne de, bebeklerde reflü ilk aylarda mide kapakçığı tam gelişmediği için çok oluyor bunlar bir nebze önlüyor, juno marka daha iyi olabilir ama biraz tuzlu, bütçe ayırmak isteyen ayırabilir ilk çocuğu olan vs, bunun yan destekleri de çok iyiydi ister yan yatır ve destekle o yanlardaki şeylerle, ister sırt üstü ister yüz üstü, öyle güzel hava alıyor ki tam yüz üstü yatsa bile bogulmaz Allah korusun da.. Ayak kısmındaki aparat sayesinde de kaymiyor aşağı ben çok memnundum bundan, beyazını almıştım paketleyip kaldırmıştım şimdi yine kullancam :)

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-22-14-44-00-512_com.android.chrome.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_2024-01-22-14-43-43-449_com.android.chrome.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2024-01-22-14-43-38-740_com.android.chrome.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 58
Bebek doğduktan sonra hangimiz neye hakim oluyoruz ki bazen bazı şeyleri anam babam usulü gelişi güzel yaşamak gerekiyor canım
Alışveriş konusundada destek oluruz hepimiz birbirimize zaten.

Bu sorunu bilip önlemini almak ıkı bebeğimize mal oldu. maalesef cok nadır bır durum ve benı bulmuş işte napalım sağlık olsun. her şey bebeğimiz için kızımı da böyle doğurdum. alışıyor ınsan bır sure sonra.

Kızlar ikili tarama sonucu çarşamba günü randevum ama merak ediyorum bilgisi olan var mı

Kızlar ikili tarama sonucu çarşamba günü randevum ama merak ediyorum bilgisi olan var mı
Yaş riski bir tık yukarıda çıkmış. Biyokimyasal riski göremedim. Benim de o bi tık yukarida çıkmıştı. Gene düşük ama cok cok dusuk degil demisti doktorum. Benim de 400lerdeydi böyle.

Az önce fetal dna için görüştüğüm danışman aradı. Kanımdaki fetal fraksiyon değeri düşük çıkmış. Yeniden kan almak için çağırıyorlar. 3 nedeni olabilir: 1 bebekte anomali, 2 obezite ki maalesef var bu bende, 3 kan sulandırıcılar. Kan sulandırıcı 1 tam gün bıraktım ama yeterli olmadi mi acaba? Bu durum beni inanılmaz üzdü.

Canım Allah’ın izniyle bir şey olmamıştır.İyi düşün

Canım çıkınca haber et inşallah bir şey yoktur

Ah kuzum iyi haberlerini bekliyoruz

Gönlünü ferah tut birşey yoktur ..haber ver ..

E Eflatunc canım bizi haberdar et çıkınca

Ne yaptın canım gidebildin mi? İnşallah önemsiz birseydir. Güzel haberlerini bekliyoruz
Arkadaşlar ya çok teşekkür ederim hepinize gitim acile çok az kanama olmuş aama bebekle alakası yok gayet iyi dedi çok şükür çok şükür sonra birde oğlumun yüksek ateşi çıktı için yiene gitik o sıra tlfnm evde kaldı panik oldum yine havale geçirdi diye şimdi çıktık eve gldik

Acildeki drr plesnta yukarı çıkarken bazen bu tür lekelenmeler olabilir dedi

Acildeki drr plesnta yukarı çıkarken bazen bu tür lekelenmeler olabilir dedi
Benim kanamam da o yüzden olmuştu. Aşırı merak ediyorum yukarı çıktı mı diye. Pzt randevum var inşaallah belli olur o zaman. 26. haftaya kadar yolu varmış yukarı çıkabiliyormuş yani. İnşaallah erkenden çıkar da o stresten kurtulurum

İnşallah inşallah çok stresli gerçekten gebelik bir an önce sağlkla kucağımiza alalim

ters rahim arkaya dönük olmasi degil mi arkaya dönük olunca rahimdeki kese nasil gözüküyor ben anlamadım ya ultrasyon fotoğrafi var mi ben bulamadım bi örnek olarak görsem olur mu
İlkleri attim. En son görüntüsü bu

Eklentiler

• 17059271523972757115317107116414.webp
    43 KB · Görüntüleme: 56
Canım kan sulandırıcı olabilir canını hiç sıkma yapabiliyorsan 2 gün bırak kan sulandırıcıyı çünkü tahlil yaparken soruyorlardı kan sulandırıcıyı.aynı gün ve aynı yere yaptırdık haber yok benimkinden daha

Benim şapşiğim artık iyice hareket eder oldu 15 dakikadır hareketli dışardan da hissediyorum içim o kadar rahatladı ki anlatamam
ayyy gerçekten mii çok istiyorum en merak ettiğim durum inşallah benimkide başlar ilk gebelik biraz daha geç olur diyorlar hiççç hissetmedim henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…