- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.761
Kızların dediği gibi sonuca odaklan canım ve şükür ki böyle bir sorun olduğunu bilip önlemini aldın, bunu bilmeyip önlemini almayanlar için çok aşırı kötü sonuçlar oluyor biliyorsun hep buna şükür demekten başka çaremiz olmuyor, sürekli yatmak insanın sinirini bozabiliyor katılıyorum sana, ama bebise giden yolda çekilen çile kutsaldirCOK ŞÜKÜR BASABİLİYORSAN ARTIK YINE DE AGIRLIGINI VERME . BEN DURUMA ALIŞMAYA CALIŞIYORUM. 5.5 AY DAHA VAR ÖNÜMÜZDE
Deme demeeeeOluyormus benim arkadaş da bugün yazdı 12.haftada erkek demişlerdi 16 oldu o da kız demişler şimdi o da alışveriş yapmıştı tulumlar çoraplar yelekler almıştı
Bebek doğduktan sonra hangimiz neye hakim oluyoruz kiSağol balımValla endişelenmeye başladım bebekten önceki süreçlere daha hakim gibiyim ama bebek doğduktan sonrası yok bende. Kitap falan varsa önerebiliriz birbirimize ve böyle ürünlerin ne olduğuyla alakalı vs de. Bebeklerde reflü olacagini düşünmemiştim hiç yetişkin hastalığı gibi daha çok çünkü
Bu sorunu bilip önlemini almak ıkı bebeğimize mal oldu. maalesef cok nadır bır durum ve benı bulmuş işte napalım sağlık olsun. her şey bebeğimiz için kızımı da böyle doğurdum. alışıyor ınsan bır sure sonra.Kızların dediği gibi sonuca odaklan canım ve şükür ki böyle bir sorun olduğunu bilip önlemini aldın, bunu bilmeyip önlemini almayanlar için çok aşırı kötü sonuçlar oluyor biliyorsun hep buna şükür demekten başka çaremiz olmuyor, sürekli yatmak insanın sinirini bozabiliyor katılıyorum sana, ama bebise giden yolda çekilen çile kutsaldir
Yaş riski bir tık yukarıda çıkmış. Biyokimyasal riski göremedim. Benim de o bi tık yukarida çıkmıştı. Gene düşük ama cok cok dusuk degil demisti doktorum. Benim de 400lerdeydi böyle.Kızlar ikili tarama sonucu çarşamba günü randevum ama merak ediyorum bilgisi olan var mı
Canım Allah’ın izniyle bir şey olmamıştır.İyi düşün
Canım çıkınca haber et inşallah bir şey yoktur
Ah kuzum iyi haberlerini bekliyoruz
Gönlünü ferah tut birşey yoktur ..haber ver ..
Arkadaşlar ya çok teşekkür ederim hepinize gitim acile çok az kanama olmuş aama bebekle alakası yok gayet iyi dedi çok şükür çok şükür sonra birde oğlumun yüksek ateşi çıktı için yiene gitik o sıra tlfnm evde kaldı panik oldum yine havale geçirdi diye şimdi çıktık eve gldikNe yaptın canım gidebildin mi? İnşallah önemsiz birseydir. Güzel haberlerini bekliyoruz
Acildeki drr plesnta yukarı çıkarken bazen bu tür lekelenmeler olabilir dediArkadaşlar ya çok teşekkür ederim hepinize gitim acile çok az kanama olmuş aama bebekle alakası yok gayet iyi dedi çok şükür çok şükür sonra birde oğlumun yüksek ateşi çıktı için yiene gitik o sıra tlfnm evde kaldı panik oldum yine havale geçirdi diye şimdi çıktık eve gldik
Benim kanamam da o yüzden olmuştu. Aşırı merak ediyorum yukarı çıktı mı diye. Pzt randevum var inşaallah belli olur o zaman. 26. haftaya kadar yolu varmış yukarı çıkabiliyormuş yani. İnşaallah erkenden çıkar da o stresten kurtulurumAcildeki drr plesnta yukarı çıkarken bazen bu tür lekelenmeler olabilir dedi
İnşallah inşallah çok stresli gerçekten gebelik bir an önce sağlkla kucağımiza alalimBenim kanamam da o yüzden olmuştu. Aşırı merak ediyorum yukarı çıktı mı diye. Pzt randevum var inşaallah belli olur o zaman. 26. haftaya kadar yolu varmış yukarı çıkabiliyormuş yani. İnşaallah erkenden çıkar da o stresten kurtulurum
Demir var icinde. Omega 3, D ,B ,C magnezyum,iyot,aktif folat. Daha baska biseyler de varBaktim dün de pek icinde bisey yok onun demiri falan harici almak gerekiyo
İlkleri attim. En son görüntüsü buters rahim arkaya dönük olmasi degil mi arkaya dönük olunca rahimdeki kese nasil gözüküyor ben anlamadım ya ultrasyon fotoğrafi var mi ben bulamadım bi örnek olarak görsem olur mu
Canım kan sulandırıcı olabilir canını hiç sıkma yapabiliyorsan 2 gün bırak kan sulandırıcıyı çünkü tahlil yaparken soruyorlardı kan sulandırıcıyı.aynı gün ve aynı yere yaptırdık haber yok benimkinden dahaAz önce fetal dna için görüştüğüm danışman aradı. Kanımdaki fetal fraksiyon değeri düşük çıkmış. Yeniden kan almak için çağırıyorlar. 3 nedeni olabilir: 1 bebekte anomali, 2 obezite ki maalesef var bu bende, 3 kan sulandırıcılar. Kan sulandırıcı 1 tam gün bıraktım ama yeterli olmadi mi acaba? Bu durum beni inanılmaz üzdü.
Kızlar başka fikri olan yok mu
ayyy gerçekten mii çok istiyorum en merak ettiğim durum inşallah benimkide başlar ilk gebelik biraz daha geç olur diyorlar hiççç hissetmedim henüzBenim şapşiğim artık iyice hareket eder oldu 15 dakikadır hareketli dışardan da hissediyorum içim o kadar rahatladı ki anlatamam
16+6 oldum hala tık yok16 +4 oldum hala hisemedim en ufak bir şeyvarmı gerçekten benim gibi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?