2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Yav beni strese soktular kendileri calisamamislar simdi de öyle dediler doktor aradı. Kitten mi ne kaynaklanıyormuş.

Bebek doğduktan sonra hangimiz neye hakim oluyoruz ki bazen bazı şeyleri anam babam usulü gelişi güzel yaşamak gerekiyor canım
Alışveriş konusundada destek oluruz hepimiz birbirimize zaten.
Aslında her bebek farklı kuzum benim. 3 kardeşiz biz annem sanki ben dogurmadim gibi derdi hepimiz farklı farkliymisiz huylarımiz annemin çiş alistima tekniği vardı bende istifa ettim işimden bebekle ilgilenebilecegim için kendi bebişimde uygulamayı düşünüyorum. Küçük kardesimle aramda 8 yaş var ona uygularken görmüştüm çünkü. Hepimiz 14 aylikta bezden kurtulmuşuz mesela. Şuan Rusya'da bayağı popüler uygulama. Annem 35 sene önce bende uygulamış

Çok şükür canım benim

Kızımın okulu daha fiyatları açıklamadı. Butik okul bir de heyecanla yeni dönem fiyatını bekliyoruz. Olmadı yeni gelecek olana bir çingene salıncağı kurup eski usul büyütücez

2600 ise iyimiş yaa bakalım burada ne kadar diyecekler. Aslında devlette de yaptırılıyor ama öncesinde kadın doğuma gitmen gerekiyor o yönlendirecek falan. Haftası geçer mi diye düşünüyorum
ben kadın doğuma gidip perinatoloji bölümümü açtırdım , ilk önce devlete gitmeyi düşünüyorum şuan randevu bakmaya başladım ama erken olduğu için almadım 3-4 hafta sonrasına bakacağım bulursam alcam yoksa özel devam

Kızımın okulu daha fiyatları açıklamadı. Butik okul bir de heyecanla yeni dönem fiyatını bekliyoruz. Olmadı yeni gelecek olana bir çingene salıncağı kurup eski usul büyütücez
Neyse ki biri ilkokulu bitirirken diğeri anaokuluna başlayacak falan bir şekilde döndürcez öyle hayat çok pahalı diye ağlayasım geliyo bazen

Kesinlikle katılıyorum. Doğrusu yanlışı olmayan bir konu genel geçer şeylerden bahsetmiyorum. Her ebeveynde her bebekte farklı her evin düzeni farklı yaşam standardı farklı herşeyden önce. Akıl akıldan üstündür diye bişeyleri öneriyoruz ama bu zıbın alabilirsin şu marka ıslak mendil güzelmişten öteye geçmemeli zaten Yetiştirmek bambaşka bir konu ve mükemmel anne diye birşey yok iyi anneler olmaya çalışıcaz hepsi bu

Çok sevindim canım çok çok geçmiş olsun hem sana hem oğluna

Atel mi yapsan en azından hiç gitmeyeceksen ? Belki sabit kalması daha olur canım çok geçmiş olsun belki de sadece incindi dediğin gibi olur inşallah

um ya ara ara canım zaten hep böyle kızarmış patates hamburger falan istiyor hala. Ketçap mayonez falan bulayip kola ile onları yemek istiyorum

Yiyelim gitsin of hatta toplasip AVM ye gidip deliler gibi fast food yiyelim

Ya iş yerinde bir kadın hamileydi o da fast food yiyordu hatırlıyorum sürekli bebeği 3900g doğdu bir de normal doğurdu öldüm öldüm diyordu valla

ya ben de çok fazla fast food istiyorum, çok da kendimi kısıtlamıyorum, kola da haftada 1 bardak içiyorum, keşke olmasa ama dediğiniz gibi en azından içkim sigaram kumarım yok

ayyy gerçekten mii çok istiyorum en merak ettiğim durum inşallah benimkide başlar ilk gebelik biraz daha geç olur diyorlar hiççç hissetmedim henüz
Evet ya hareketli sıpam artık öğlen yemekten geldim nasıl oynuyordu çok hissetmiyorum ara ara 5-6 kez böyle itiyor karnımı gibi, az kaldı ilk gebelikler biraz daha geç oluyor ama en geç 2 haftaya burdayım anniş der

yaaaa, teşekkürler. aynı dönem annesi olunca daha uygun listeler geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…