2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
ya ben de çok fazla fast food istiyorum, çok da kendimi kısıtlamıyorum, kola da haftada 1 bardak içiyorum, keşke olmasa ama dediğiniz gibi en azından içkim sigaram kumarım yok
Ben 2 senedir her gün aralıklı oruç usulü besleniyordum. Hamilelikte de bozulmadı, öğlen bir öğün, akşam bir öğün yetiyor ve sağlıklı yemekler yiyorum hala.Ama eşim ocakta ciddi bir mevkiye geldi ve herkes değişik değişik çikolatalar getiriyor kutu kutu hediye olarak ,onlara dadandım. Hala da gelmeye devam ediyor ve onlardan nasıl kurtulucam bilmiyorum , kurtulmak istediğimden de emin değilim

Yardımcı oluruz afiyet olsun aralıklı orucu bnde çok. Denedim ama gebelikte çok kararsız kaldım blki yapm kilolu hamile kaldm

Neyse en azından çok zararlı şeyler gelmiyor. Ya çeşit çeşit içkiler gelseydi :)

Yardımcı oluruz afiyet olsun aralıklı orucu bnde çok. Denedim ama gebelikte çok kararsız kaldım blki yapm kilolu hamile kaldm
Ben çok vermiştim hamile kaldığımda. Şu an henüz bir kilom yok, ama asağı yukarı bebege ne lazım olduğunu biliyor ve ona göre besleniyorum. Amacım cok az kilo ile doğum yapmak, çikolata olayı olmasa minimum kiloya yapardım belki de o kadar olsun napalım. Zaten bebek gelince emzirirken cok veriliyor, ben baya vermiştim doğumdan sonra. İlk doğum kontrolsüz bir kilo almıştım ama şu an tecrübelerimle davranıyorum.

Kaçıncı haftaya kadar kız dediler peki , erkeklerde yanılma oluyor mu ya :)
Oğlumdada 14 15 haftada demişlerdi sanırım renkliye 19da gittin sanırım emin değilim 21de olabilir çünkü geç gitmiştim öyle kesin erkek dedi doktor zaten sonra aldım hep hem kız hem erkek bebeğin giyeceği renkler aldım rengarekti dolabı, severim ben renkli kıyafeti

Kızlar bisiler yazıyorsunuz ve ben bunları ilk defa duydugum için endişeleniyorum reflü yatagi diye bişi mi varmis mesela. Az önce biri babybilmemne yazdı bunları hiç bilmiyorum ben
Kız işe yarıyor bende var hediye geldi birini oğlumda eskittim 2.yi sakladım şimdi bunda kullanıcam

Bebeklerde ilk 4 ay bazı bebekler nadir 6 aya kadar sürüyor gaz probleminden kusabiliyorlar benim oğlumda öyleydi hatta onunla sallardım bazen yüz üstü yatırır uyanana kadar beklerdim bazen sıcak tutsun karnını diye eşarpla sarardım öyle bağlamak değil sıkmadan dolardım korse gibi düşün ama sıkmazdım tam havalar soğuk zamana denk geldi doğduğu gün 2 3 gün boyunca yağmur yadı biraz sıkıntılı bir zamana denk gelmişti iyi birşey yani imkanın varsa alabilirsin

Çok geçmiş olsun canım

Canım ben de 2,3 senedir aralıklı oruç yapıyordum.Ama kan testi hamile testi pozitif çıkınca bozdum ve 3 kilo aldım .Devam etmekte sıkıntı yok mu

Canım ben de 2,3 senedir aralıklı oruç yapıyordum.Ama kan testi hamile testi pozitif çıkınca bozdum ve 3 kilo aldım .Devam etmekte sıkıntı yok mu
Ben konunun uzmanı değilim ve bilmediğim konuda ahkam kesemem, kimseyi yönlendirip bu yüke giremem. İçgüdüsel olarak günlük ona lazım olacak gıdaları alıyorum ve en çok da suya dikkat ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…