- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.801
Oğlunun en yakın arkadaşı olacak ne mutlu sana. Sağlıkla gelsin paşanGeliyorrr geliyooo oğlum geliyoray çok heyecanlıyım hemen annnemi aradım herkesin tahmiini doğru çıktı
Vllha öyle Allah düşmanıma yasatmsin cmmAllah düşmanıma yaşatmasın gerçekten neyse ki sağlıklı
Ben 2 senedir her gün aralıklı oruç usulü besleniyordum. Hamilelikte de bozulmadı, öğlen bir öğün, akşam bir öğün yetiyor ve sağlıklı yemekler yiyorum hala.Ama eşim ocakta ciddi bir mevkiye geldi ve herkes değişik değişik çikolatalar getiriyor kutu kutu hediye olarak ,onlara dadandım. Hala da gelmeye devam ediyor ve onlardan nasıl kurtulucam bilmiyorum , kurtulmak istediğimden de emin değilimya ben de çok fazla fast food istiyorum, çok da kendimi kısıtlamıyorum, kola da haftada 1 bardak içiyorum, keşke olmasa ama dediğiniz gibi en azından içkim sigaram kumarım yok
Öyle gerçekten ya onun için çok sevindik tabi gönlüm de hep kkiz vardı ama rabim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin içim bir başka şimdiOğlunun en yakın arkadaşı olacak ne mutlu sana. Sağlıkla gelsin paşan
Yardımcı oluruzBen 2 senedir her gün aralıklı oruç usulü besleniyordum. Hamilelikte de bozulmadı, öğlen bir öğün, akşam bir öğün yetiyor ve sağlıklı yemekler yiyorum hala.Ama eşim ocakta ciddi bir mevkiye geldi ve herkes değişik değişik çikolatalar getiriyor kutu kutu hediye olarak ,onlara dadandım. Hala da gelmeye devam ediyor ve onlardan nasıl kurtulucam bilmiyorum , kurtulmak istediğimden de emin değilim
Neyse en azından çok zararlı şeyler gelmiyor. Ya çeşit çeşit içkiler gelseydi :)Ben 2 senedir her gün aralıklı oruç usulü besleniyordum. Hamilelikte de bozulmadı, öğlen bir öğün, akşam bir öğün yetiyor ve sağlıklı yemekler yiyorum hala.Ama eşim ocakta ciddi bir mevkiye geldi ve herkes değişik değişik çikolatalar getiriyor kutu kutu hediye olarak ,onlara dadandım. Hala da gelmeye devam ediyor ve onlardan nasıl kurtulucam bilmiyorum , kurtulmak istediğimden de emin değilim
Ben çok vermiştim hamile kaldığımda. Şu an henüz bir kilom yok, ama asağı yukarı bebege ne lazım olduğunu biliyor ve ona göre besleniyorum. Amacım cok az kilo ile doğum yapmak, çikolata olayı olmasa minimum kiloya yapardım belki de o kadar olsun napalım. Zaten bebek gelince emzirirken cok veriliyor, ben baya vermiştim doğumdan sonra. İlk doğum kontrolsüz bir kilo almıştım ama şu an tecrübelerimle davranıyorum.Yardımcı oluruzafiyet olsun aralıklı orucu bnde çok. Denedim ama gebelikte çok kararsız kaldım blki yapm kilolu hamile kaldm
Oğlumdada 14 15 haftada demişlerdi sanırım renkliye 19da gittin sanırım emin değilim 21de olabilir çünkü geç gitmiştim öyle kesin erkek dedi doktor zaten sonra aldım hep hem kız hem erkek bebeğin giyeceği renkler aldım rengarekti dolabı,Kaçıncı haftaya kadar kız dediler peki , erkeklerde yanılma oluyor mu ya :)
Kız işe yarıyor bende var hediye geldi birini oğlumda eskittim 2.yi sakladım şimdi bunda kullanıcamKızlar bisiler yazıyorsunuz ve ben bunları ilk defa duydugum için endişeleniyorumreflü yatagi diye bişi mi varmis mesela. Az önce biri babybilmemne yazdı bunları hiç bilmiyorum ben
Benim de aklıma aynısı geldiYani calisamadiklari seyi calistik diye de kitleyebilirlerdi. Benim kan alma sureci uzun surdu damar bulamadilar o ara bir sorun olmus olabilir. Yarin aksam bir daha vericem
Bebeklerde ilk 4 ay bazı bebekler nadir 6 aya kadar sürüyor gaz probleminden kusabiliyorlar benim oğlumda öyleydi hatta onunla sallardım bazen yüz üstü yatırır uyanana kadar beklerdim bazen sıcak tutsun karnını diye eşarpla sarardım öyle bağlamak değil sıkmadan dolardım korse gibi düşün ama sıkmazdım tam havalar soğuk zamana denk geldi doğduğu gün 2 3 gün boyunca yağmur yadı biraz sıkıntılı bir zamana denk gelmişti iyi birşey yani imkanın varsa alabilirsinSağol balımValla endişelenmeye başladım bebekten önceki süreçlere daha hakim gibiyim ama bebek doğduktan sonrası yok bende. Kitap falan varsa önerebiliriz birbirimize ve böyle ürünlerin ne olduğuyla alakalı vs de. Bebeklerde reflü olacagini düşünmemiştim hiç yetişkin hastalığı gibi daha çok çünkü
Çok geçmiş olsun canımArkadaşlar ya çok teşekkür ederim hepinize gitim acile çok az kanama olmuş aama bebekle alakası yok gayet iyi dedi çok şükür çok şükür sonra birde oğlumun yüksek ateşi çıktı için yiene gitik o sıra tlfnm evde kaldı panik oldum yine havale geçirdi diye şimdi çıktık eve gldik
Oyy maşallah bende tık yok
Canım ben de 2,3 senedir aralıklı oruç yapıyordum.Ama kan testi hamile testi pozitif çıkınca bozdum ve 3 kilo aldımBen 2 senedir her gün aralıklı oruç usulü besleniyordum. Hamilelikte de bozulmadı, öğlen bir öğün, akşam bir öğün yetiyor ve sağlıklı yemekler yiyorum hala.Ama eşim ocakta ciddi bir mevkiye geldi ve herkes değişik değişik çikolatalar getiriyor kutu kutu hediye olarak ,onlara dadandım. Hala da gelmeye devam ediyor ve onlardan nasıl kurtulucam bilmiyorum , kurtulmak istediğimden de emin değilim
Ben konunun uzmanı değilim ve bilmediğim konuda ahkam kesemem, kimseyi yönlendirip bu yüke giremem. İçgüdüsel olarak günlük ona lazım olacak gıdaları alıyorum ve en çok da suya dikkat ediyorum.Canım ben de 2,3 senedir aralıklı oruç yapıyordum.Ama kan testi hamile testi pozitif çıkınca bozdum ve 3 kilo aldım.Devam etmekte sıkıntı yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?