- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.821
Ben yıllardir o şekilde besleniyordum sonradan aralıklı oruç dediler adınaBen 2 senedir her gün aralıklı oruç usulü besleniyordum. Hamilelikte de bozulmadı, öğlen bir öğün, akşam bir öğün yetiyor ve sağlıklı yemekler yiyorum hala.Ama eşim ocakta ciddi bir mevkiye geldi ve herkes değişik değişik çikolatalar getiriyor kutu kutu hediye olarak ,onlara dadandım. Hala da gelmeye devam ediyor ve onlardan nasıl kurtulucam bilmiyorum , kurtulmak istediğimden de emin değilim
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
Herkesin yapısı ve doktorunun önerisi farklı. Annelik içgüdülerine güvenerek beslen. Ben 43 yaşındayım ve 20'li, 30 lu yaslarıma göre tabiki metabolizmam daha yavaş, gebelikte çok kilo almak tüm uzman görüşlerine göre sakıncalı bu yüzden kendimce önlem aldım. Kan testlerim o kadar ideal çıktı ki doktorum ne kadar sağlammışsın dedi. Bunu aralıklı oruca bağladım kendimce :))Ben yıllardir o şekilde besleniyordum sonradan aralıklı oruç dediler adınaşimdi kahvaltı yapıyorum mecburen çünkü almam gereken vitaminler var tok karnina. Düzenli almaya çalışıyorum o yüzden gebelikte kendi beslenme düzenim biraz bozuldu
aralıklı oruçla 25 kg verdım ben canım süper birşey son bır yıldır yapıyorum. hamilelikte ben de bozdum sabah öğle akşam ilaçlar var hem dıyetısyenım 18 saat açlığın bebege zarar verdıgını soyledı.Ben yıllardir o şekilde besleniyordum sonradan aralıklı oruç dediler adınaşimdi kahvaltı yapıyorum mecburen çünkü almam gereken vitaminler var tok karnina. Düzenli almaya çalışıyorum o yüzden gebelikte kendi beslenme düzenim biraz bozuldu
Bana da oyle geliyor yaklaşık 10 senedir aynı kilodaydim bende. Daha öncesinde daha da zayiftim. Birinden ciddi bulaşmadiysa hasta falan olmam. Benim de yaşım 35 canım dediğin gibi zamanla metabolizma yavaşlıyor. Zaten bu kahvaltı olayı cornflakes ile insanların hayatına girmiş yani bir pazarlama yontemi olarak öncesinde yokmuş zaten insanların hayatında kahvaltı diye bişi. Eski köy insanlari da öyle sabah erkenden tarlada çalışıp açıklarında ilk ogunleri yemişler hepHerkesin yapısı ve doktorunun önerisi farklı. Annelik içgüdülerine güvenerek beslen. Ben 43 yaşındayım ve 20'li, 30 lu yaslarıma göre tabiki metabolizmam daha yavaş, gebelikte çok kilo almak tüm uzman görüşlerine göre sakıncalı bu yüzden kendimce önlem aldım. Kan testlerim o kadar ideal çıktı ki doktorum ne kadar sağlammışsın dedi. Bunu aralıklı oruca bağladım kendimce :))
Canım tebrikler olsun pek tatlısınız
sağ salim kucağınıza alin ins
Canımm hayırlı olsunnn sağlıkla gelsiinnn
Canım hayırlı olsun kızınsağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Canımcım benim zehirli guatr olduğu kesinleşti. Mahvediyo beni neneler gibiyim ama idare ediyorum minimum doz ilaçla hem bebişe zarar gelmesin hemde Allah korusun erken doğum vs riski olmasın diye götürmeye çalışıyoruz. Doğumdan sonra 4-5 yıl süren bir tedavi süreci olacak muhtemelen şimdilik her ay endokrine gidip kan vericem. Sen nasılsın ?
Kaçıncı haftadasın canım bu güncelleme bana yaklaşık 2-3 hafta önce geldi iç karnın genişse çok şanslısın benim hiç değilOyy maşallah bende tık yok
Aynen öyle ve obezite artmış bu şekilde. Bir insanda kilo varsa fazla yediği ve vücut onu sonradan kullanmak için yağ olarak depoladığındandır( metabolik sorunları olanları kapsamıyor dediklerim o ayrı bir konu) Vücuda yeterli ve kaliteli besin almak önemli.Bana da oyle geliyor yaklaşık 10 senedir aynı kilodaydim bende. Daha öncesinde daha da zayiftim. Birinden ciddi bulaşmadiysa hasta falan olmam. Benim de yaşım 35 canım dediğin gibi zamanla metabolizma yavaşlıyor. Zaten bu kahvaltı olayı cornflakes ile insanların hayatına girmiş yani bir pazarlama yontemi olarak öncesinde yokmuş zaten insanların hayatında kahvaltı diye bişi. Eski köy insanlari da öyle sabah erkenden tarlada çalışıp açıklarında ilk ogunleri yemişler hep
Çok geçmiş olsun. En başta tabiki bilime güvenin ve doktorunuzun söylediklerini yapın. Ama tıp bilimi de kabul etmiştir ki hastalıkların psikolojik sebepleri de vardır. Spritüelizm ile uğraşan insanların ortaya attığı iddiaya göre ise guatr boğaz çakrası ile alakaladır. Bunu da bir araştırmanızı öneririm. Söylenemeyen bir takım sözler, yutkunmak zorunda kalma hali vsCanımcım benim zehirli guatr olduğu kesinleşti. Mahvediyo beni neneler gibiyim ama idare ediyorum minimum doz ilaçla hem bebişe zarar gelmesin hemde Allah korusun erken doğum vs riski olmasın diye götürmeye çalışıyoruz. Doğumdan sonra 4-5 yıl süren bir tedavi süreci olacak muhtemelen şimdilik her ay endokrine gidip kan vericem. Sen nasılsın ?
Çok teşekkür ederim dediğine inanabilirdim asla karşı değilim hatta psikolojik sebeplerine de bakardım ancak bizimki baya baya genetikÇok geçmiş olsun. En başta tabiki bilime güvenin ve doktorunuzun söylediklerini yapın. Ama tıp bilimi de kabul etmiştir ki hastalıkların psikolojik sebepleri de vardır. Spritüelizm ile uğraşan insanların ortaya attığı iddiaya göre ise guatr boğaz çakrası ile alakaladır. Bunu da bir araştırmanızı öneririm. Söylenemeyen bir takım sözler, yutkunmak zorunda kalma hali vsDediğim gibi bu bir iddia, kesindir demiyorum ama bir araştırmanızın da size zararı olacağını sanmam.
Yüreğim o kadar acıdı ki şuan ne diyeceğimi bilemiyorum. Allahım sabrınızı arttırsın inşallah şefaatçiniz olsun meleğinizkızlar merhaba. 18 inin gecesi normal doğumla gebeliğim sonlandırıldı. çok ağır ve acılı şeyler yaşadım bugun daha yeni kendime geliyorum. bebeğim canlıyken doğumu olduğundan kulağına ezanla ismi okundu ve ellerimizle defnettik. çok zor çok kızlar sakın cinsiyeti için bulantılarınız için dert yanmayın sakın şikayetlenmeyin. yemin ederim ki hiçbir acıya benzemiyor ömrümün sonuna kadar yürek yaram olarak kalacak evladımı kaybetmem. bana dua edin Allah rızası için. hepinizin gebeliği iyi geçer sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah ben temmuzda anne olamıycam...
Rabbim sabır versin canım..en kısa.zaman atlatirsin inşallahkızlar merhaba. 18 inin gecesi normal doğumla gebeliğim sonlandırıldı. çok ağır ve acılı şeyler yaşadım bugun daha yeni kendime geliyorum. bebeğim canlıyken doğumu olduğundan kulağına ezanla ismi okundu ve ellerimizle defnettik. çok zor çok kızlar sakın cinsiyeti için bulantılarınız için dert yanmayın sakın şikayetlenmeyin. yemin ederim ki hiçbir acıya benzemiyor ömrümün sonuna kadar yürek yaram olarak kalacak evladımı kaybetmem. bana dua edin Allah rızası için. hepinizin gebeliği iyi geçer sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah ben temmuzda anne olamıycam...
Çok sağol canım hepimizinki sağlıkla gelsin inşallahHoşgeldin tabi ki eklerim ilk sayfada yazan bilgileri paylaşır mısın ? Hayırlı olsun oğluşun sağlıkla gelsin
Başın sağolsun canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de dört aylık canlı bir şekilde suni sancıyla doğum yaptım bizde defnettikkızlar merhaba. 18 inin gecesi normal doğumla gebeliğim sonlandırıldı. çok ağır ve acılı şeyler yaşadım bugun daha yeni kendime geliyorum. bebeğim canlıyken doğumu olduğundan kulağına ezanla ismi okundu ve ellerimizle defnettik. çok zor çok kızlar sakın cinsiyeti için bulantılarınız için dert yanmayın sakın şikayetlenmeyin. yemin ederim ki hiçbir acıya benzemiyor ömrümün sonuna kadar yürek yaram olarak kalacak evladımı kaybetmem. bana dua edin Allah rızası için. hepinizin gebeliği iyi geçer sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah ben temmuzda anne olamıycam...
Allahım serinliğini veriyor bir süre sonra ha unutamıyon en ufak evlat acısı görsem çevremde tv de direk göz yaşım geliyor Allahım birdaha yaşatmasın sabrını versinkızlar merhaba. 18 inin gecesi normal doğumla gebeliğim sonlandırıldı. çok ağır ve acılı şeyler yaşadım bugun daha yeni kendime geliyorum. bebeğim canlıyken doğumu olduğundan kulağına ezanla ismi okundu ve ellerimizle defnettik. çok zor çok kızlar sakın cinsiyeti için bulantılarınız için dert yanmayın sakın şikayetlenmeyin. yemin ederim ki hiçbir acıya benzemiyor ömrümün sonuna kadar yürek yaram olarak kalacak evladımı kaybetmem. bana dua edin Allah rızası için. hepinizin gebeliği iyi geçer sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah ben temmuzda anne olamıycam...
yaşadığın şey çok acı gerçekten. ben de çok zor bir doğum yaptım 26 haftalık bebeğim gitti. 10 yıl oldu hala acısı dinmedi. alışacaksın ama sen de. şu an çok ağır ve kim ne derse desin biliyorum ki batacak. tek diyebileceğim bu zamanla alışacaksın. kendine dikkat et canım. eğer konuşmak istersen özelden yazabilirsin canın ne zaman isterse.kızlar merhaba. 18 inin gecesi normal doğumla gebeliğim sonlandırıldı. çok ağır ve acılı şeyler yaşadım bugun daha yeni kendime geliyorum. bebeğim canlıyken doğumu olduğundan kulağına ezanla ismi okundu ve ellerimizle defnettik. çok zor çok kızlar sakın cinsiyeti için bulantılarınız için dert yanmayın sakın şikayetlenmeyin. yemin ederim ki hiçbir acıya benzemiyor ömrümün sonuna kadar yürek yaram olarak kalacak evladımı kaybetmem. bana dua edin Allah rızası için. hepinizin gebeliği iyi geçer sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah ben temmuzda anne olamıycam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?