2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ben yıllardir o şekilde besleniyordum sonradan aralıklı oruç dediler adına şimdi kahvaltı yapıyorum mecburen çünkü almam gereken vitaminler var tok karnina. Düzenli almaya çalışıyorum o yüzden gebelikte kendi beslenme düzenim biraz bozuldu

Herkesin yapısı ve doktorunun önerisi farklı. Annelik içgüdülerine güvenerek beslen. Ben 43 yaşındayım ve 20'li, 30 lu yaslarıma göre tabiki metabolizmam daha yavaş, gebelikte çok kilo almak tüm uzman görüşlerine göre sakıncalı bu yüzden kendimce önlem aldım. Kan testlerim o kadar ideal çıktı ki doktorum ne kadar sağlammışsın dedi. Bunu aralıklı oruca bağladım kendimce :))

aralıklı oruçla 25 kg verdım ben canım süper birşey son bır yıldır yapıyorum. hamilelikte ben de bozdum sabah öğle akşam ilaçlar var hem dıyetısyenım 18 saat açlığın bebege zarar verdıgını soyledı.

Bana da oyle geliyor yaklaşık 10 senedir aynı kilodaydim bende. Daha öncesinde daha da zayiftim. Birinden ciddi bulaşmadiysa hasta falan olmam. Benim de yaşım 35 canım dediğin gibi zamanla metabolizma yavaşlıyor. Zaten bu kahvaltı olayı cornflakes ile insanların hayatına girmiş yani bir pazarlama yontemi olarak öncesinde yokmuş zaten insanların hayatında kahvaltı diye bişi. Eski köy insanlari da öyle sabah erkenden tarlada çalışıp açıklarında ilk ogunleri yemişler hep

Canım tebrikler olsun pek tatlısınız
sağ salim kucağınıza alin ins
Canımm hayırlı olsunnn sağlıkla gelsiinnn
Canım hayırlı olsun kızın sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

Kızlar çok teşekkür ederim. Umarım bu süreci hep beraber sağlıkla atlatırız. Mesajını görmediğim birisi varsa da lütfen kusura bakmasın. İyi ki varsınızz :)

B BirNBirE canım sen nasılsın guatr ne oldu nasıl geçiyor günlerin hiç anlatmadın merak ettim seni
Canımcım benim zehirli guatr olduğu kesinleşti. Mahvediyo beni neneler gibiyim ama idare ediyorum minimum doz ilaçla hem bebişe zarar gelmesin hemde Allah korusun erken doğum vs riski olmasın diye götürmeye çalışıyoruz. Doğumdan sonra 4-5 yıl süren bir tedavi süreci olacak muhtemelen şimdilik her ay endokrine gidip kan vericem. Sen nasılsın ?

Aynen öyle ve obezite artmış bu şekilde. Bir insanda kilo varsa fazla yediği ve vücut onu sonradan kullanmak için yağ olarak depoladığındandır( metabolik sorunları olanları kapsamıyor dediklerim o ayrı bir konu) Vücuda yeterli ve kaliteli besin almak önemli.

Çok geçmiş olsun. En başta tabiki bilime güvenin ve doktorunuzun söylediklerini yapın. Ama tıp bilimi de kabul etmiştir ki hastalıkların psikolojik sebepleri de vardır. Spritüelizm ile uğraşan insanların ortaya attığı iddiaya göre ise guatr boğaz çakrası ile alakaladır. Bunu da bir araştırmanızı öneririm. Söylenemeyen bir takım sözler, yutkunmak zorunda kalma hali vs Dediğim gibi bu bir iddia, kesindir demiyorum ama bir araştırmanızın da size zararı olacağını sanmam.

kızlar merhaba. 18 inin gecesi normal doğumla gebeliğim sonlandırıldı. çok ağır ve acılı şeyler yaşadım bugun daha yeni kendime geliyorum. bebeğim canlıyken doğumu olduğundan kulağına ezanla ismi okundu ve ellerimizle defnettik. çok zor çok kızlar sakın cinsiyeti için bulantılarınız için dert yanmayın sakın şikayetlenmeyin. yemin ederim ki hiçbir acıya benzemiyor ömrümün sonuna kadar yürek yaram olarak kalacak evladımı kaybetmem. bana dua edin Allah rızası için. hepinizin gebeliği iyi geçer sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah ben temmuzda anne olamıycam...

Çok teşekkür ederim dediğine inanabilirdim asla karşı değilim hatta psikolojik sebeplerine de bakardım ancak bizimki baya baya genetik 4. Kuşak olarak olarak bayrağı devraldım sadece. Anne tarafım guatr hastası canım
Birde söylenmemiş sözlerim yutkunmak zorunda kaldığım durumlar olmuyor çünkü bana değil karşı tarafa dert olsun diye aksine söylerim yapısal
Ama çok ilgilisin ya tebrik ederim seni. Astroloji de var mı ?

Yüreğim o kadar acıdı ki şuan ne diyeceğimi bilemiyorum. Allahım sabrınızı arttırsın inşallah şefaatçiniz olsun meleğiniz

Rabbim sabır versin canım..en kısa.zaman atlatirsin inşallah
Cennette kavuşursun inşallah

Başın sağolsun canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de dört aylık canlı bir şekilde suni sancıyla doğum yaptım bizde defnettik
Küçücük tabutu vardı şu anda o ana döndüm tüylerim dikenlendi Allahım hiç kimseye yaşatmasın çok ama çok zor bir durum halen içimde yara

Allahım serinliğini veriyor bir süre sonra ha unutamıyon en ufak evlat acısı görsem çevremde tv de direk göz yaşım geliyor Allahım birdaha yaşatmasın sabrını versin
İnşallah tekrar şeninde olur benimki 1.5 senenin sonunda oldu tekrar hemen hemen

yaşadığın şey çok acı gerçekten. ben de çok zor bir doğum yaptım 26 haftalık bebeğim gitti. 10 yıl oldu hala acısı dinmedi. alışacaksın ama sen de. şu an çok ağır ve kim ne derse desin biliyorum ki batacak. tek diyebileceğim bu zamanla alışacaksın. kendine dikkat et canım. eğer konuşmak istersen özelden yazabilirsin canın ne zaman isterse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…