2024 yılının ikiz/üçüz bebekleri :)

Kızlar sizde de tek taraflı baskın olmak üzere kaşık ağrınız oluyor mu, bazı günler daha çok bazı günler daha az

Ben ikili tarama konusunda kararsiz kaldim
Bu yüzde bu hafta normal randevu gidip daha sonrasında ikili tarama randevusu alacagim.ikili tarama için ikiz hamileler kam testi yapilma demisti kendi gittiğim hastane,ikili test için ücret almak için aradığım yerlerde ise ilk defa böyle birsey duyduk gibi şeyler soylediler,kime inanacağım sasisrdim

Bende özel muayenehanesi olan bir de gidiyorum yapacağız 12. Haftada dedi,bence de gereksiz bir prosedür

Bende de tüp bebekten iğne göbeği var bende ayıramıyorum ikisini

Maşallah kaç haftalık oldunuz acaba,ikili test yaptırdınız mı,biz yaptırmamaya Karar verdik
11 haftalık ikili tarama testinin randevusunu da alabildim.tam 14.haftqda yaptıracağım inşallah, ben Zeynep kamil hastanesjne gidiyorum ,Anadolu yakasında ki en önemli kadın doğum ve cocuk hastanesi ,yaşımın ileri olması ve ikiz gebelik nedeniyle devlet hastanesi ilk tercihim,182 den 2 li yarama test için takipli olduğum hastaneden randevu alabildim.muayene eden doktorumuz 2 li tarama testinde ikizlerde kan alınmaz dedi,ben devlette randevu alamayınca özel hastaneleri aradim,ikiz olduğunu duyunca iki kat ücret istiyorlar.ayrica takip eden doktorumun söylediği ikizlerde kan alınmaz sadece ense kalınlığı ölçümü yapilacak dendigimde telefondaki görevli ilk kez duydum fwlan diyor.telefondakine qciklama yapmadım, sonuçta kan alınmaz diyen doktor iken diğeri ise orada çalışan bir kişi

Özel değilse siz neden testten vazgeçtiniz?

Ben açıkçası hem bu testlere güvenmiyorum,eğer riskli vs çıkarsa da kalan 6 ayım canımı sıkarak geçecek,çünkü biz Allah göstermesin bebeklerden vazgeçmeyi düşünmüyoruz,böyle olunca da testleri yaptırmanın bi anlamı yok bence,zaten riskli çıksa da tedavisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…