- Konu Sahibi Glueckwunsch
-
MaşallahKızlaar güzel haberle geldim pztsi keseyi görememiştik yazmıştım size bugün 5+0 ve gördük hem de gerçekten iki taneler2 hf sonra kalp atışı için gideceğiz Allah herkese sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
Merabalar ben de aranıza yeni katılıyorum ikiz gebeyim doğal yolla gebe kaldım şuan bebeklerim 11+4 günlüğüz haftaya kontrolümüz var nasıl bir surec bizi bekliyor hiç bilmiyorum üç kızdan sonra ikiz gebelik gözümü korkutuyor açıkçasıMerhaba,
2024 yılında Allah nasip ederse anne olacak, çoğul gebeleri sayfamıza bekliyoruz.
Bebeklerimizin takiplerinde birbirimizden öğrenmek, endişelerimizi, korkularımızı paylaşmak ve hafifletmek adına , hepinizi buraya beklerim
Maşallah size .5 çocuğunuz olacak nasipseMerabalar ben de aranıza yeni katılıyorum ikiz gebeyim doğal yolla gebe kaldım şuan bebeklerim 11+4 günlüğüz haftaya kontrolümüz var nasıl bir surec bizi bekliyor hiç bilmiyorum üç kızdan sonra ikiz gebelik gözümü korkutuyor açıkçası
Maşallah size .5 çocuğunuz olacak nasipseben de doğal yolla ikiz gebe kaldim,bizim ailede ikizlik de yok,doktor ileri yaşlarda gebeliklerde olabileceğini söyledi,yaşımın 39 diğer kızlarıniz hangi yaşlarda
Evet 5 çocuğum olcak şok lardaym hala 30 yaşındayim bende büyük kızım 6 ortanca 5 en küçüğüm 3 yaşında bizimde ailemizde yok genetik değilmiş doktorum öyle söylediMaşallah size .5 çocuğunuz olacak nasipseben de doğal yolla ikiz gebe kaldim,bizim ailede ikizlik de yok,doktor ileri yaşlarda gebeliklerde olabileceğini söyledi,yaşımın 39 diğer kızlarıniz hangi yaşlarda?
Rabbim nasip etti mi ne genetik dinliyor ne yaş :) çok sukur ,bereketi ile gelecek yavrular,emin olunEvet 5 çocuğum olcak şok lardaym hala 30 yaşındayim bende büyük kızım 6 ortanca 5 en küçüğüm 3 yaşında bizimde ailemizde yok genetik değilmiş doktorum öyle söyledi
Çok sevindim sağlıkla gelsinlerBugün ikili tarama testi yapildi çok sukur sıkıntı olmadigini söyledi doktor,birinin cinsiyeti belli oldu da diğeri gostermedi.simdilikbir erkek evladımızı olacağı kesin,bakalim ikinci evladımızı cinsiyeti ne olacak
Geçmiş olsun canım benim de oluyor korkma. Östrojen artıyor bir de vücudumuza artık daha fazla kan pompalanıyor onun için normalMerhaba kızlar,benim birkaç haftadır burun kanamam var sizde de var mı,hamilelikte olur diye okudum ama canımı sıkıyor
Sağolasın ya bende öyle okudum ama emin olamadım,bi çözümü varmı acaba olur olmaz kanıyo çıkmıyor da lekesiGeçmiş olsun canım benim de oluyor korkma. Östrojen artıyor bir de vücudumuza artık daha fazla kan pompalanıyor onun için normal
Çözümünü araştırmadım canım bilmiyorumSağolasın ya bende öyle okudum ama emin olamadım,bi çözümü varmı acaba olur olmaz kanıyo çıkmıyor da lekesi
Ben de 39 yaşımdayım genetik de yok ikiz gebelik. Dünden beri şoktayızMaşallah size .5 çocuğunuz olacak nasipseben de doğal yolla ikiz gebe kaldim,bizim ailede ikizlik de yok,doktor ileri yaşlarda gebeliklerde olabileceğini söyledi,yaşımın 39 diğer kızlarıniz hangi yaşlarda?
Ben de 39 yaşımdayım genetik de yok ikiz gebelik. Dünden beri şoktayız
Aynı kaderi paylaştığımıza çok sevindimBen de 39 yaşımdayım genetik de yok ikiz gebelik. Dünden beri şoktayız
Eeee artık 3 kalbimiz varGeçmiş olsun canım benim de oluyor korkma. Östrojen artıyor bir de vücudumuza artık daha fazla kan pompalanıyor onun için normal
Ankaradayım .. daha çok minikler 6+4 deyim daha .. çok erken her şey yolunda gider inşallahAynı kaderi paylaştığımıza çok sevindim
Siz neredesiniz?hangi il? Ve kac haftalık oldunuz?
Ben sormamışım siz hangi şehirdesiniz? Sizin kaç haftalık?Ankaradayım .. daha çok minikler 6+4 deyim daha .. çok erken her şey yolunda gider inşallah
Ben İstanbuldayım, 14 haftaya girdik çok sukur,ikizlerimin tipi de belli oldu,diamniyotik dikoryonik ikizlerim var,ikili taramada söyledi doktorumuzBen sormamışım siz hangi şehirdesiniz? Sizin kaç haftalık?
Ben daha bunları yrni yeni öğreniyorum. Ama sanırım sizin ki iyi olan m ile başlayan daha tehlikeliBen İstanbuldayım, 14 haftaya girdik çok sukur,ikizlerimin tipi de belli oldu,diamniyotik dikoryonik ikizlerim var,ikili taramada söyledi doktorumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?