2024 yılının ikiz/üçüz bebekleri :)

Maşallah hayirlisi ile o muhteşem sesleri de duyabileceksiniz
Buna tüm kalbinizle inanin

Merabalar ben de aranıza yeni katılıyorum ikiz gebeyim doğal yolla gebe kaldım şuan bebeklerim 11+4 günlüğüz haftaya kontrolümüz var nasıl bir surec bizi bekliyor hiç bilmiyorum üç kızdan sonra ikiz gebelik gözümü korkutuyor açıkçası

Maşallah size .5 çocuğunuz olacak nasipse ben de doğal yolla ikiz gebe kaldim,bizim ailede ikizlik de yok,doktor ileri yaşlarda gebeliklerde olabileceğini söyledi,yaşımın 39 diğer kızlarıniz hangi yaşlarda?

Maşallah size .5 çocuğunuz olacak nasipse ben de doğal yolla ikiz gebe kaldim,bizim ailede ikizlik de yok,doktor ileri yaşlarda gebeliklerde olabileceğini söyledi,yaşımın 39 diğer kızlarıniz hangi yaşlarda

Maşallah size .5 çocuğunuz olacak nasipse ben de doğal yolla ikiz gebe kaldim,bizim ailede ikizlik de yok,doktor ileri yaşlarda gebeliklerde olabileceğini söyledi,yaşımın 39 diğer kızlarıniz hangi yaşlarda?
Evet 5 çocuğum olcak şok lardaym hala 30 yaşındayim bende büyük kızım 6 ortanca 5 en küçüğüm 3 yaşında bizimde ailemizde yok genetik değilmiş doktorum öyle söyledi

Evet 5 çocuğum olcak şok lardaym hala 30 yaşındayim bende büyük kızım 6 ortanca 5 en küçüğüm 3 yaşında bizimde ailemizde yok genetik değilmiş doktorum öyle söyledi
Rabbim nasip etti mi ne genetik dinliyor ne yaş :) çok sukur ,bereketi ile gelecek yavrular,emin olun

Bugün ikili tarama testi yapildi çok sukur sıkıntı olmadigini söyledi doktor,birinin cinsiyeti belli oldu da diğeri gostermedi.simdilikbir erkek evladımızı olacağı kesin,bakalim ikinci evladımızı cinsiyeti ne olacak

Çok sevindim sağlıkla gelsinler

Merhaba kızlar,benim birkaç haftadır burun kanamam var sizde de var mı,hamilelikte olur diye okudum ama canımı sıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…