- 22 Mart 2023
- 4.572
- 2.911
- 63
- 31
Yok yok olmayız merak etme gün sayma yeterBu nasil düzelecek hep boyle kalirsa biz kavim olarak helak oluruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok olmayız merak etme gün sayma yeterBu nasil düzelecek hep boyle kalirsa biz kavim olarak helak oluruz
Büyükbaş da bitmicek mi bu derdim eşek büyüdü kendini sevdirmiyo şimdi küçükbaşta dert etmiyorum nasıl olsa geçecek bu zamanlar küçük koalam benim emerken uyuyo bıraksam orda kalacak hepAy bende aynı testi yapıyorum eli kaldırıp bırakıyorum düşüyo yatırınca hop sil baştan![]()
benimki de aynı. sırtı yere değmeyecek hanımefendininKızlar yaa benim kız sürekli ya kucakta olacak kucakta uyuyacak vs ya ağlama modunda. Gece hariç g.tü yere değmiyor. Deli olcam. Allah askina benimki mi bòyle tek yaa. Kollar bel bacak psikoloji gitti
Ben gündü çok emip göğsüm boşaldığı için vermek zorunda kalıyorum akşamları bir öğün gibi sütüm yetse onu da vermem ama su içmeyi unutuyorum yorgunda olunca süt üretimi olmuyor gece 3 saat uyursa üstüm başı süt içinde uyanıyorum garip gündüz damla gelmiyor gece kendi alıyor.kızlar kilo alımını desteklemek için mi mama veriyorsunuz, gerektiği için mi
Peki gündüz doymadığını anlıyor musun, yani mesela benim göğsümde süt olmasa bebekten bunu anlayabilir miyim?Ben gündü çok emip göğsüm boşaldığı için vermek zorunda kalıyorum akşamları bir öğün gibi sütüm yetse onu da vermem ama su içmeyi unutuyorum yorgunda olunca süt üretimi olmuyor gece 3 saat uyursa üstüm başı süt içinde uyanıyorum garip gündüz damla gelmiyor gece kendi alıyor.
Emdikten sonra bebek huzursuzsa uykusunu almazsa doymadığını anlayabilirsin . Genelde doyunca emdikten sonra huzurlu oluyorlar uykuları da daha uzun sürüyor fikrimce. Doyuyorsa sütün yetiyordur . Mesela benim sütüm var ama bebeğim memede uzun süre kalmıyor kısa sürüyor doğduğundan beri öyle bide çişli bez sayısı da yeterliyse doyuyordurPeki gündüz doymadığını anlıyor musun, yani mesela benim göğsümde süt olmasa bebekten bunu anlayabilir miyim?
Bize doktor anne sütü ve mama midede karışmayacak şekilde verin demişti. Yani bir öğünü komple mama verin siz dinlenin süt üretimi olsun hatta uyuyun en güzel uyurken üretilir demişti. Yani eşiniz ya da evde başka biri varsa bir öğünü versin gece siz uyuyun.Bende artık bu şekil ilerleyeceğim her emzirme sonrası mama ile
Yaaa neden ki acabaBize doktor anne sütü ve mama midede karışmayacak şekilde verin demişti. Yani bir öğünü komple mama verin siz dinlenin süt üretimi olsun hatta uyuyun en güzel uyurken üretilir demişti. Yani eşiniz ya da evde başka biri varsa bir öğünü versin gece siz uyuyun.
Benimki sinirleniyorPeki gündüz doymadığını anlıyor musun, yani mesela benim göğsümde süt olmasa bebekten bunu anlayabilir miyim?
Peki bir memeyi emzirirken diğerini sağmak mantıklı mı? Yoksa iki memeyi emzirip sonra iki memeden sağım yapmak mı?Sütleri tabii ki birleştirebilirsin aynı ısıya geldiklerinde atıyorum önceden sağdığın dolaptaki süt beklerken, yeni sağdığın taze ılık süt geldi diyelim başka bir kapta onu soğuttuktan sonra birleştirebilirsin ben hep böyle attım buzluğa bebek hemşiresi bu şekilde yapabileceğimizi söyledi. Bir de sütün artmasından korkma madem işe başlayacaksın fazlasını buzluğa atarsın gece uyanıp sağmak acayip arttırıyor ve gece süt miktarı her zaman daha fazla oluyor gündüz çıkmadığı kadar geceki sağımda çıkıyor benim mesela gecesaları attım buzluğa ben
Ha birde emme süresi uzuyor doyduysa bu süt sarhoşluğu denilen surat varya ağzının kenarından sütler akarken mest olmuş bir ifadeyle memeden kendi ayrılıyor. Birde açken eller yumruk şeklinde doyunca açılıyorPeki gündüz doymadığını anlıyor musun, yani mesela benim göğsümde süt olmasa bebekten bunu anlayabilir miyim?
Sling falan varsa bağla biraz rahatlamaz mısın öyle? Bunlar dünyaya 6 aylık bebek gibi geliyorlar ben anlamadım şimdi sürekli uyumaları lazımdı.Kızlar yaa benim kız sürekli ya kucakta olacak kucakta uyuyacak vs ya ağlama modunda. Gece hariç g.tü yere değmiyor. Deli olcam. Allah askina benimki mi bòyle tek yaa. Kollar bel bacak psikoloji gitti
Baktım emdi göğüste süt yok aranıyorsa ya da ağlıyorsa veriyorum önemli olan aç kalmamasıkızlar kilo alımını desteklemek için mi mama veriyorsunuz, gerektiği için mi
Ayy sen böyle diyince aşk doluyorummmBüyükbaş da bitmicek mi bu derdim eşek büyüdü kendini sevdirmiyo şimdi küçükbaşta dert etmiyorum nasıl olsa geçecek bu zamanlar küçük koalam benim emerken uyuyo bıraksam orda kalacak hep
Aşk dolu ol bol bol inan zamanı geri alıp büyükbaşla savaşıp güreşeceğime böyle yapabilseydimAyy sen böyle diyince aşk doluyorummm![]()
Benimkide bunlar bizi delirtmek içinBenimki de öyle emerken uyuyor hatta koluna bacağına bakıyorum düşüyo yani bayılıyo ama yatağa koyup odadan çıktım mı uyanıyo![]()
Hunileri çıkarın kızlar çekmecelerdenBenimkide bunlar bizi delirtmek için![]()
Ilk basta durdu simdi cinnet getiriyoSling falan varsa bağla biraz rahatlamaz mısın öyle? Bunlar dünyaya 6 aylık bebek gibi geliyorlar ben anlamadım şimdi sürekli uyumaları lazımdı.
Önce memede doyur bence. Tek meme doysun yağlı kısmı da emsin. Doymadıysa diğerini ver. Bıraktıktan sonra kalanı sağ artar hemPeki bir memeyi emzirirken diğerini sağmak mantıklı mı? Yoksa iki memeyi emzirip sonra iki memeden sağım yapmak mı?