• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Ay bende aynı testi yapıyorum eli kaldırıp bırakıyorum düşüyo yatırınca hop sil baştan 🥲🥲
Büyükbaş da bitmicek mi bu derdim eşek büyüdü kendini sevdirmiyo şimdi küçükbaşta dert etmiyorum nasıl olsa geçecek bu zamanlar küçük koalam benim emerken uyuyo bıraksam orda kalacak hep

Kızlar yaa benim kız sürekli ya kucakta olacak kucakta uyuyacak vs ya ağlama modunda. Gece hariç g.tü yere değmiyor. Deli olcam. Allah askina benimki mi bòyle tek yaa. Kollar bel bacak psikoloji gitti
benimki de aynı. sırtı yere değmeyecek hanımefendinin

kızlar kilo alımını desteklemek için mi mama veriyorsunuz, gerektiği için mi
Ben gündü çok emip göğsüm boşaldığı için vermek zorunda kalıyorum akşamları bir öğün gibi sütüm yetse onu da vermem ama su içmeyi unutuyorum yorgunda olunca süt üretimi olmuyor gece 3 saat uyursa üstüm başı süt içinde uyanıyorum garip gündüz damla gelmiyor gece kendi alıyor.

Ben gündü çok emip göğsüm boşaldığı için vermek zorunda kalıyorum akşamları bir öğün gibi sütüm yetse onu da vermem ama su içmeyi unutuyorum yorgunda olunca süt üretimi olmuyor gece 3 saat uyursa üstüm başı süt içinde uyanıyorum garip gündüz damla gelmiyor gece kendi alıyor.
Peki gündüz doymadığını anlıyor musun, yani mesela benim göğsümde süt olmasa bebekten bunu anlayabilir miyim?

Peki gündüz doymadığını anlıyor musun, yani mesela benim göğsümde süt olmasa bebekten bunu anlayabilir miyim?
Emdikten sonra bebek huzursuzsa uykusunu almazsa doymadığını anlayabilirsin . Genelde doyunca emdikten sonra huzurlu oluyorlar uykuları da daha uzun sürüyor fikrimce. Doyuyorsa sütün yetiyordur . Mesela benim sütüm var ama bebeğim memede uzun süre kalmıyor kısa sürüyor doğduğundan beri öyle bide çişli bez sayısı da yeterliyse doyuyordur

Son düzenleme:
Bende artık bu şekil ilerleyeceğim her emzirme sonrası mama ile
Bize doktor anne sütü ve mama midede karışmayacak şekilde verin demişti. Yani bir öğünü komple mama verin siz dinlenin süt üretimi olsun hatta uyuyun en güzel uyurken üretilir demişti. Yani eşiniz ya da evde başka biri varsa bir öğünü versin gece siz uyuyun.

Bize doktor anne sütü ve mama midede karışmayacak şekilde verin demişti. Yani bir öğünü komple mama verin siz dinlenin süt üretimi olsun hatta uyuyun en güzel uyurken üretilir demişti. Yani eşiniz ya da evde başka biri varsa bir öğünü versin gece siz uyuyun.
Yaaa neden ki acaba

Benimki sinirleniyor 🤣 inanamıyorum ama memeyle kavga ediyor ağlıyor bakıyorum süt gelmiyor hiç meme vermeden bir öğünü memeyle geçiriyorum. 90 ml içiyor rahatça aranırsa bi 30 daha yapıyorum.

Sütleri tabii ki birleştirebilirsin aynı ısıya geldiklerinde atıyorum önceden sağdığın dolaptaki süt beklerken, yeni sağdığın taze ılık süt geldi diyelim başka bir kapta onu soğuttuktan sonra birleştirebilirsin ben hep böyle attım buzluğa bebek hemşiresi bu şekilde yapabileceğimizi söyledi. Bir de sütün artmasından korkma madem işe başlayacaksın fazlasını buzluğa atarsın gece uyanıp sağmak acayip arttırıyor ve gece süt miktarı her zaman daha fazla oluyor gündüz çıkmadığı kadar geceki sağımda çıkıyor benim mesela gecesaları attım buzluğa ben
Peki bir memeyi emzirirken diğerini sağmak mantıklı mı? Yoksa iki memeyi emzirip sonra iki memeden sağım yapmak mı?

Ha birde emme süresi uzuyor doyduysa bu süt sarhoşluğu denilen surat varya ağzının kenarından sütler akarken mest olmuş bir ifadeyle memeden kendi ayrılıyor. Birde açken eller yumruk şeklinde doyunca açılıyor 💕 off yaaa bayılıyorum o haline tekrar içime sokasım geliyor 🤣

Kızlar yaa benim kız sürekli ya kucakta olacak kucakta uyuyacak vs ya ağlama modunda. Gece hariç g.tü yere değmiyor. Deli olcam. Allah askina benimki mi bòyle tek yaa. Kollar bel bacak psikoloji gitti
Sling falan varsa bağla biraz rahatlamaz mısın öyle? Bunlar dünyaya 6 aylık bebek gibi geliyorlar ben anlamadım şimdi sürekli uyumaları lazımdı.

Kızlar bizim bütün kıyafetler b.klandı ve çıkmıyor lekesi. İyi bir leke çıkarıcı öneriniz var mı? Vanish denedim çıkmadı

Back
X