- 2 Eylül 2023
- 1.814
- 1.909
- 63
- 28
Ay kıyamam ben sanaHa uyandı uyanacak diye gözüme 6 dan beri uyku girmedi ve bebem hala uyuyorsöyleyeceklerim bu kadar
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kıyamam ben sanaHa uyandı uyanacak diye gözüme 6 dan beri uyku girmedi ve bebem hala uyuyorsöyleyeceklerim bu kadar
![]()
Ben direkt nohut yedim cocuk gazını kendi cıkarabiliyo diye hahhhahahha dünden beri dünyayı tersten gördürtüyo banaa jsjsjsjjsjsjsjAyyyyy ben bu 3 gün şeyini deniyorum şuan. Geçen sütlü kofi içtim, birkaç sütlü şeyler tükettim azıcık ama dolaylı yoldan. Mukuslu kaka, iğne başı kadar minik kan 2 3 tane![]()
Aşkım sen nohut değil yürek yemişsin sjdjdjd bu ne cesaret yiğidimBen direkt nohut yedim cocuk gazını kendi cıkarabiliyo diye hahhhahahha dünden beri dünyayı tersten gördürtüyo banaa jsjsjsjjsjsjsj
Ebebeğe belli olmuyo bazen kargolarını geç teslim ediyo. Geçen mama da yaşadım o problemi. Ondan bez sorununu çözdük en azından her mahallede bim var acil durumda çok iş görüyoAaa acil durumda aklımda olsun aşkım ne dertler beeee. Rabbim başka dert vermesin bebenin gtünün rahatlığıyla uğraşıyoruz![]()
İlk haftalar başında nöbet tutuyordum ama şükür şimdi yüzüstü yatarken yüzünü sağa sola çevirebiliyor hatta uçan sincaplar var ya kendini öyle paraşüt yapıyorAaa ondandııırr bence. Ne güzel yüzüstü yatıyormuş ben denedim yatırmayı yüzünü gömdü![]()
Bazı çocuklar hiç sevmiyor zevklerini yediğimYa çok denedim yatırınca ağlayıp yüzünü yatağa gömdü hep cesaret edemedim bidaha yatırmaya![]()
Allahım bunu bana neden söyleyen olmadı büyükbaşım öyleydi benim. 8 aya kadar gaz sancıları giriyodu. En son bi röntgen çekilince dr karnı gaz dolu 1 yaşa kadar süt ürünlerinin kesiyoruz dedi halbuki çocuğum nasıl güzel ev yoğurdu yerdi kıssadan hisse 1 yaşa kadar kesmek zorunda kalmıştıkBenim yeğenim çok fazla gazlıydı baya boğulurcasına ağlıyordu kakadan bir değerw baktılar yüksek olması alerji gösteriyormuş süt ürünleri ve dana etini yemeyi bıraktı ablam çocuk normale döndü sonra yavaş yavaş açtılar şimdi bir yaşını geçti herşeyi yiyor şükür. Direkt net hangi besin olduğunu gösteren test değil yani
Ya yüceeeem götünüüüü minik uçan sincap yaaaİlk haftalar başında nöbet tutuyordum ama şükür şimdi yüzüstü yatarken yüzünü sağa sola çevirebiliyor hatta uçan sincaplar var ya kendini öyle paraşüt yapıyor
Ama yatak yumuşak olmamalı bir de örtü falan olmamalı tabi, ben uyku tulumu buldum abisinden kalan aşırı komik bir şekilde uyuyor![]()
Anam bi turşu kurdum geçen haftadan beri yolunu gözlüyorum olsun diye kdjdjdjdj. Tam açılış gününe dedim ne pişireyim tabi ki kuru nohut pilav salata turşu offff. Ama ne offf ne jsjsjsjjsjsjjsj çocuk kusma gibi sızıntı bile çıkarır oldu ağzının kenarından yetmiyo çünkü çıkardığı djdjjdjdj tövbeler olsunAşkım sen nohut değil yürek yemişsin sjdjdjd bu ne cesaret yiğidim![]()
Sen yine de girme bu düşüncelere çık oradanAh kesinliklebu da büyüyünce ne yapacağız ya
![]()
Hahaha bence molfixi sen değil o denemişKızlar molfix premiumla ilk taşkını yaşadıkana kucağında otururken minik kızım kaka yaptı ama ne kaka
eşime dedim ki çocuğu kucağına al, ne güzel konsantre olmuş almayalım dedi
yanlardan, göbekten fışkırmış ama bezden çok eşimde hata bence
![]()
Abooo sana da geçmiş olsun bu süreçteAnam bi turşu kurdum geçen haftadan beri yolunu gözlüyorum olsun diye kdjdjdjdj. Tam açılış gününe dedim ne pişireyim tabi ki kuru nohut pilav salata turşu offff. Ama ne offf ne jsjsjsjjsjsjjsj çocuk kusma gibi sızıntı bile çıkarır oldu ağzının kenarından yetmiyo çünkü çıkardığı djdjjdjdj tövbeler olsun
Şimdi yarım kundakladım uyuyor bakam ama 24 saat uyumadı nerdeyse
Baktım ıslak mendille falan olacak gibi değil içme suyuyla yıkanan çocuğumu lavaboda yıkadımHahaha bence molfixi sen değil o denemiş![]()
E şey yenisiniiiiiiAh kesinliklebu da büyüyünce ne yapacağız ya
![]()
Ya bu herkeste aynı olmaz tabiki ama rahatlatma amaçlı yazacağım .. benim eşimde çok sık şehirdisi yurtdışına çıkıyor ilk 3 çocukta sıkıntı pek yaşamadım yaş araliklari iyi olduğu için ama şuan gecesinden ve sabahından öyle korkuyorum ki gece 2 bebe aynı anda kalkarsa korkusu sabahında 2 çocuk okula gidiyor birini 8de götürüyoruz diğeri 9da hangi birine nasıl yetiseyimYa bide bende korku başladıeşim işi gereği sürekli yurtdışına gidiyor bazen 3 bazen 7 gün değişiyor. Ve ben o gideceği zaman aşırı panikliyorum gece napıcaz bakamıcam ağlıycak uyumucak diye inanılmaz strese giriyorum. Bence bebekte hissediyor çok huzursuzlaşıyor gerçektende
neyseki ailem geliyor bu hafta 1 ay yanımdalar sonra asla istemesem de yatılı bakıcı olayına girmek zorundayım
Benimkide hiç sevmiyo ya uykusunda deniycemBende gazını rahat çıkartsın diye yatırmak istiyorum hep suratını gömüyo yattığı yerebide korkuyo mudur nedir çığlık kıyamet ağlıyo
![]()
Nası ikna ettin peki öyle yatmayaİlk haftalar başında nöbet tutuyordum ama şükür şimdi yüzüstü yatarken yüzünü sağa sola çevirebiliyor hatta uçan sincaplar var ya kendini öyle paraşüt yapıyor
Ama yatak yumuşak olmamalı bir de örtü falan olmamalı tabi, ben uyku tulumu buldum abisinden kalan aşırı komik bir şekilde uyuyor![]()
Ay evet bugün yine gece 3 ten beri ayaktayız ve günü yalnız geçiricemYa bu herkeste aynı olmaz tabiki ama rahatlatma amaçlı yazacağım .. benim eşimde çok sık şehirdisi yurtdışına çıkıyor ilk 3 çocukta sıkıntı pek yaşamadım yaş araliklari iyi olduğu için ama şuan gecesinden ve sabahından öyle korkuyorum ki gece 2 bebe aynı anda kalkarsa korkusu sabahında 2 çocuk okula gidiyor birini 8de götürüyoruz diğeri 9da hangi birine nasıl yetiseyimgeçen hafta eşim şehir dışına çıktı ansızın ve Allah biliyor ya gecemize Allah yardım etti
2yasindaki oğlum uyanmadı sadece bir kez su için kalktı kucugumde emip emip geri uyudu
sabahda annem geldi okula bırakırken diğerlerinin başında evde durdu hallettik.. korkma Allah biyerden yetişiyor bazen illaki sıkıntı çıkacak ama korktuğumuzla da sinaniriz unutma
ama eşim yurtdışına çıkınca ya kvalide ya annem birisini içten içe yanımda olsun istiyorum kendimi güvende hissetmek için
her zaman herşey istediğimiz gibi olmuyor alismaliyiz
![]()
bizimkide asla o şekilde yatmaz deliriyorBazı çocuklar hiç sevmiyor zevklerini yediğim
Yani o turşunun şanına nohut yakışırdı sana da hak verdim ciddenAnam bi turşu kurdum geçen haftadan beri yolunu gözlüyorum olsun diye kdjdjdjdj. Tam açılış gününe dedim ne pişireyim tabi ki kuru nohut pilav salata turşu offff. Ama ne offf ne jsjsjsjjsjsjjsj çocuk kusma gibi sızıntı bile çıkarır oldu ağzının kenarından yetmiyo çünkü çıkardığı djdjjdjdj tövbeler olsun
Şimdi yarım kundakladım uyuyor bakam ama 24 saat uyumadı nerdeyse
Şapkaya bizimki de deliriyor ya bir tek banyo sonrası kısa süre takıyorum onda da sinirleniyor sinir topağıbizimkide asla o şekilde yatmaz deliriyorbirde şapka sevmiyor kesinlikle şimdiden kararları net
![]()