• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Şapkaya bizimki de deliriyor ya bir tek banyo sonrası kısa süre takıyorum onda da sinirleniyor sinir topağı
Ay keşke kısa süreli bile olsa taksaydı kulakları kepçe gibi kalacak ya izin vermiyor çığlık kiyamet 😱 taktığım gibi kafasını oraya buraya dondurup çıkarmaya çalışıyor

Ya bu herkeste aynı olmaz tabiki ama rahatlatma amaçlı yazacağım .. benim eşimde çok sık şehirdisi yurtdışına çıkıyor ilk 3 çocukta sıkıntı pek yaşamadım yaş araliklari iyi olduğu için ama şuan gecesinden ve sabahından öyle korkuyorum ki gece 2 bebe aynı anda kalkarsa korkusu sabahında 2 çocuk okula gidiyor birini 8de götürüyoruz diğeri 9da hangi birine nasıl yetiseyim 🤣geçen hafta eşim şehir dışına çıktı ansızın ve Allah biliyor ya gecemize Allah yardım etti 😅2yasindaki oğlum uyanmadı sadece bir kez su için kalktı kucugumde emip emip geri uyudu 🤲sabahda annem geldi okula bırakırken diğerlerinin başında evde durdu hallettik.. korkma Allah biyerden yetişiyor bazen illaki sıkıntı çıkacak ama korktuğumuzla da sinaniriz unutma 🫣ama eşim yurtdışına çıkınca ya kvalide ya annem birisini içten içe yanımda olsun istiyorum kendimi güvende hissetmek için 😔 her zaman herşey istediğimiz gibi olmuyor alismaliyiz 😅
Pazar gecesi eşim sabaha yakın kusmaya başladı ama çok kötü oldu. Dedim koş hastaneye gidiyoruz serum gerekiyor. Bir şekilde hastaneye gitmeye ikna ettim ama bizi evde kalacaksınız dedi. Sonra Allah yardım etti kızım emip uyudu, sabah oğlumu hazırladım arabaya attım okula bırak gel derken normalde ortalığı yıkan bebe çok şükür izin verdi

Benimkide hiç sevmiyo ya uykusunda deniycem

Nası ikna ettin peki öyle yatmaya 😂 benimki hemen kafasını kaldırıyo

Ay evet bugün yine gece 3 ten beri ayaktayız ve günü yalnız geçiricem🥲 uyumaya vaktim vardı arada bi uyudu ama ya uyanırsa diye asla dalamadım 🥲🥲
Kafasını kaldıramayacağı zamandan yatırmaya başladım😅 oğlum da hep yüzüstü yatardı, bence seviyorlar bizimkiler bir de gazdan diğer türlü hiç yatamıyorlar

Ya ben saçları Çim adam olmasın diye şapka takıyorum bazen 🤣 deliriyo üstüne bide şapkayı çıkarıyorum saçlar yine çim adam 🤣🤣
Bugün gittik nörolojiye. Bizimki onada pas vermedi. Ama bizimle kuruyor. Doktor da dedi ki, sizinle iletişim kurması şu an için normal. Gözlerine baktı bir şey yok. Küvezdeyken beyin ultrasonu çekildiği için ona baktı bir şey yok. 15 gün sonra için bir ultrason daha istedi bakalım dedi hem o zaman tekrar bakarız yağıza dedi. Öyle bakalım hayırlısı. Bir şey yok bence ama tanımadığı insana hiç pas vermiyor ya şaka gibi

İlk haftalar başında nöbet tutuyordum ama şükür şimdi yüzüstü yatarken yüzünü sağa sola çevirebiliyor hatta uçan sincaplar var ya kendini öyle paraşüt yapıyor 🤣🤣
Ama yatak yumuşak olmamalı bir de örtü falan olmamalı tabi, ben uyku tulumu buldum abisinden kalan aşırı komik bir şekilde uyuyor 🤣🤣🤣
Yalnız şöyle rahat uyuyamıyoruz günlerdir farkında mısınız 🥺🥺🤪🤪🤪🤪
Ay maşallah maşallah 41 kere

Bugün gittik nörolojiye. Bizimki onada pas vermedi. Ama bizimle kuruyor. Doktor da dedi ki, sizinle iletişim kurması şu an için normal. Gözlerine baktı bir şey yok. Küvezdeyken beyin ultrasonu çekildiği için ona baktı bir şey yok. 15 gün sonra için bir ultrason daha istedi bakalım dedi hem o zaman tekrar bakarız yağıza dedi. Öyle bakalım hayırlısı. Bir şey yok bence ama tanımadığı insana hiç pas vermiyor ya şaka gibi
Çok şükür yine de canım ultrason da temiz çıkacak eminim içini ferah tut🌸

Geçmiş olsun tabiki gitmeli her kontrol yapılmalı ama bence sıkıntı yok. Sizinle bakışıyorsa sesin geldiği yöne dönüyorsa içiniz rahat olsun

Çok şükür yine de canım ultrason da temiz çıkacak eminim içini ferah tut🌸
Geçmiş olsun tabiki gitmeli her kontrol yapılmalı ama bence sıkıntı yok. Sizinle bakışıyorsa sesin geldiği yöne dönüyorsa içiniz rahat olsun
İnşallah 🤍🤍 ben zaten bu hamilelik ve doğum ve çocukta her şeyi gördüm ya ikinciye nasıl cesaret edeyim ya 😆 tabiki rabbim daha zoruyla sınamasın da ama yani söyle normal bir hayat ilerlesin istiyorum..

Hayırlı uğurlu olsun ama zaten bebeler uyutmuyor ev dandini açıkçası ben birde regl kaldırmam gibi geliyor en az iki ay daha olmasam ancak rahatlarım gibi 🥲
Sağol bacım 😂Kız deme öyle rivayete göre doğumdan sonraki ilk regl ağrısız geçermiş anam dedi şimdilik iyi gidiyorum ben de 😂😂 ben de öyle düşünüyordum da şansıma annem geldi dün evi toplayarak ağrı da olduysa atlatıyorum 😂ama dün belim tutuldu iki büklüm kaldım zor yürüyüp bebemi kucağıma zor aldım bacaklarım da ağrıyınca tamam dedim regl oluyorum ben 😬

Hiç bi şey yok Allah'ın izniyle canım 🌸 tanımadığı ilk defa gördüğü yüze tepki vermemiştir 🫶🏻

Allah korusun aklına kötü şeyler getirme 3 ayı doldursun bakalım bi. Bir de sizi tanıyor göz teması kuruyorsa hiç tereddütte kalma

Back
X