• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Ya çok zor oluyo kesmek falan. Emzirirken bızt bızt törpülüyorum evet çok acıtıyor 🥲 köşeleri törpülemeyi dene aşkım yuvarlak olsun tırnak düz yerine. Ayak tırnaklarıda dümdüz olcak yuvarlak olursa batık olur
Cok yumusak etine zarar veririm diye yapamiyorum gakiba biraz tirnaklari ete gomuk zor oluyor buyuk kizimda sorunsuz kesiyordum bunda izin de vermiyor sipam

Cok yumusak etine zarar veririm diye yapamiyorum gakiba biraz tirnaklari ete gomuk zor oluyor buyuk kizimda sorunsuz kesiyordum bunda izin de vermiyor sipam
Törpüyü çalıştırmadan yapabilirsin sakin zamanında bence bide. İnsan tsdirgiin oluyo dönen şey acıtır diye ama düz törpüde daha rahat olabilir. Ben hep memede uyurken dalıyorum yoksa ellermiyor hiç

Benim kiz koca kafaliymis ya yorumlara baktim en buyuk kafa bizee ahahhaahh🤣 36 ile dogmus ilk ay 37.5 olmus. Ablasi da koca kafaliydi babasi tarafa cekmisler kayinvaldem oyle diyor
İnan büyük olması daha iyi , küçük olunca ya da sınırın altında olunca insan pimpirikleniyor

Bi de komik olan , hamile kalmadan bile kafam çok büyük, eşimin kafası da çok küçük sayılmaz fjfjjf kesin koca kafalı bi oğlumuz olur diyordum, küçücük doğdu jfjfjfk

Törpüyü çalıştırmadan yapabilirsin sakin zamanında bence bide. İnsan tsdirgiin oluyo dönen şey acıtır diye ama düz törpüde daha rahat olabilir. Ben hep memede uyurken dalıyorum yoksa ellermiyor hiç
Memede uyurken nasil yapiyorsun kiz dun onu da denedim olmadi gece derin uykuda denicem bi de
İnan büyük olması daha iyi , küçük olunca ya da sınırın altında olunca insan pimpirikleniyor

Bi de komik olan , hamile kalmadan bile kafam çok büyük, eşimin kafası da çok küçük sayılmaz fjfjjf kesin koca kafalı bi oğlumuz olur diyordum, küçücük doğdu jfjfjfk
Ama dogumdaki kafasi ve buyume hep normal esiklerde endiselenme. Ahahah cocuklar anneyi yaniltmaya bayilir

Ya çok zor oluyo kesmek falan. Emzirirken bızt bızt törpülüyorum evet çok acıtıyor 🥲 köşeleri törpülemeyi dene aşkım yuvarlak olsun tırnak düz yerine. Ayak tırnaklarıda dümdüz olcak yuvarlak olursa batık olur
Ben kesiyorum artık el tırnaklarını daha kolayıma geldi uyurken. Törpü saha zor oluyormuş. Ayak tırnaklarımız henüz hala uzun değil 😆

Alt değiştiremiyorum üstünü giydiremiyoeum öyle bir ağlıyor ki gözlerinden yaşlar gele gele
Banyo yapıyoruz su dökmeyi bitirdiğimde basıyor çığlığı😬 kızım dünyada su kıtlığı var nereye kadar sana su dökebilirim
Okadar tanıdık Okadar tanıdık ki😂😂 sanki birisi benim kızımı anlatıyor 😂

Kizlar ya bu bebitolarin salyalari dis cikarirken akmiyor muydu? Benimki iki gundur kenardan sizdiriyor. Ablasi 4 aylikken dis cikarmisti dis cikarsa sasirmam valla folik asit bebem benim
Bir de tirnaklari ne yapiyorsunuz ya makasla kestim yok su meshur torpuyu aldim yok hep gozunun etrafini kanatti tum gun elimde torpu hangisi yapti diye bulmaya calisiyom hepsi yumusak gibi ama bulamadim sucluyu
Salya benimkinde de bikaç gündür var ya, sürekli üst değiştiriyorum. ben nezleden diye düşünmüştüm ama baloncuk falan da yapıyo 🤷‍♀️

Tırnakları ben de kesiyorum hiç eldiven taktırmadı zaten düşüyordu hep.
Kenarından hafif çıt kesik atıp kalanını parmağımla kopararak aldım yumuşacık zaten tırnak hemen geliyor. Sertleşene biraz daha büyüyene kadar böyle keseceğim

Back
X