• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205

Eklentiler

• IMG_0757.webp
    IMG_0757.webp
    41 KB · Görüntüleme: 19
Hepinizin mi bebeleri uyudu nerdesiniz bi benim kızım mı bozuldu. Dükkanın başındayım ben 🫩
Sinirden eşimi parçalamamak için kendi içimde patladım 🤣 akşam yatırdığım çocuk bir süre sonra mıkırdayınca almış gezdirmiş salona indirmiş bir süre sonra bana hetirdi artık ağlıyor diye. Uykumun arasında anlamadım bile baktım gözler çipil çipil🥹🥹🥹 saat 3 e kadar uyumadı tekrar 😭😭😭😭😭

Sinirden eşimi parçalamamak için kendi içimde patladım 🤣 akşam yatırdığım çocuk bir süre sonra mıkırdayınca almış gezdirmiş salona indirmiş bir süre sonra bana hetirdi artık ağlıyor diye. Uykumun arasında anlamadım bile baktım gözler çipil çipil🥹🥹🥹 saat 3 e kadar uyumadı tekrar 😭😭😭😭😭
Eşin uyutsaydı sen alıp gezdirmedin sonuçta 🤣🤣🤣

Ama bingil bingil bir göbek spor sart
Dün başladım evde kendimce, çok ağır egzersizler ilk 3 ay önerilmiyor ama hafif pilates yürütüş, nefes egzersizleri dalan bir şeyler yapmaya çalışcam, tüm kaslarım erimiş gibi hissediyorum her yerim krem karamel gibi 🤣

Dün başladım evde kendimce, çok ağır egzersizler ilk 3 ay önerilmiyor ama hafif pilates yürütüş, nefes egzersizleri dalan bir şeyler yapmaya çalışcam, tüm kaslarım erimiş gibi hissediyorum her yerim krem karamel gibi 🤣
Ya ben geçen yürüyüşe çıktım 15 dkda dalağım şişti shhshshs ben sakinleşmek için 1 saat at gibi yürüyen bi insandım 🤣 bu arada ne kadar elitsin aşkım ben keşkül falan diyorum kendime 🤣

Back
X