- 2 Eylül 2023
- 1.781
- 1.886
- 63
- 28
Kıııız büyüdülerde aşı maşı oluyorlar öyle düşün içten içe bi mutlu da oluyorum tövbest ne alakaysa sjjsjsksskKorkma cano(tırsarak yazıyorum şu an bakma bana)
Elimde ateş ölçer bekliyorum öyle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıııız büyüdülerde aşı maşı oluyorlar öyle düşün içten içe bi mutlu da oluyorum tövbest ne alakaysa sjjsjsksskKorkma cano(tırsarak yazıyorum şu an bakma bana)
Elimde ateş ölçer bekliyorum öyle![]()
AhahahKıııız büyüdülerde aşı maşı oluyorlar öyle düşün içten içe bi mutlu da oluyorum tövbest ne alakaysa sjjsjskssk
Benim polyanalıkKıııız büyüdülerde aşı maşı oluyorlar öyle düşün içten içe bi mutlu da oluyorum tövbest ne alakaysa sjjsjskssk
Hiç bir şey olmaz merak etmeYaa bi şey olmaz di mi akşam o zaman canım.Pamuğa kolonya dök epeyce sonra bacaklara bastır dedi de şimdi mi yapayım yoksa akşam mı yapayım
İnşallah canım inşallahHiç bir şey olmaz merak etmekolonya ne içinmiş ilk defa duydum, istediğin zaman yap farketmez bence
Ay çok tehlikeli bi biberon canm.Kızlar ben biberon aldım kaşık biberonla da olmuyor artık nereye kadar kullanabilirim ki diye düşündüm şırınga da çok zahmetli lansinoh aldım aranızda var mı kullanan meme artı mama biberonla ? Veya bu biberondan kullanan var mı nasılinşallah meme reddi yapmaz ya
Yaa 2.ay aşısı verem bcg değil miydi ben tek dozda yırtcaz sanıyordum bizimde 2 ekimde aşımız var bu ay aşı ayı burdakilerin Allah yardımcımız olsunBen yaptırdım zatürre ve karma dendi 2 bacaktan yapıldı 1 tane daha yapılacak o da 10 ekime gelin dediler canım. Korkuyorum akşam nasıl geçecek bakalım evde de tekim eşim akşam vardiyasında![]()
Evet korona virüsünün yaptığı tahribat aşının üstüne kaldı gibi bisey oldu benide babam aşılatmamış tüm çocuk hastalıklarını geçirdim ve çok zor geçti o yüzden yaptırmak istiyorumAşkım herkes coronadan sonra korktu haklı olarak. Ama şunu atlıyorlar mRna aşılarıyla diğerleri çok farklı. Bide herkes şuram hastalandı kalp krizi geçirdi vs diyor ama iş farklı aslında. Benim babam koronadan sonra çok ağır bi hastalık geçirdi. Yoğun bakıma girdi beyin kanaması geçirdi kalbi durdu vs. Ve korona atlatalı 2 ay, aşı olalı 1 olmuştu. Bizde aşıdan mı diye şüphelendik doktorlarda. Gen testi yapıldı yoğun bakımdayken ve aslında hastalığa aşının değil atlattığı koronanın sebep olduğu görüldü. Yani insanların gördüğü sıkıntılara elbet aşıda bazı şeylere sebep olmuştur ama temelde zayıf olan sistemimize virüsün kendisi saldırıp zayıflattı hasta etti. Salgında ilk sağlık çalışanlarını aşıladılar ya koşarak gidip aşı oldum ben çünkü hastalık aşıdan daha korkunçtuyine bişi olsa yine koşarak giderim
velhasıl her kafadan bir ses çıkar aklına ne yatıyorsa onu yap eski usül aşılardan beklenen yan etkiler dışında bir şey çıkacağını düşünmüyorum ben
O da var canım bizim hepsini aynı gün vurmadılar. 10 Ekim'de BCG vurulacak sanırım o aşı için 3 gün banyo yaptırılmayacak dendi bi de.Yaa 2.ay aşısı verem bcg değil miydi ben tek dozda yırtcaz sanıyordum bizimde 2 ekimde aşımız var bu ay aşı ayı burdakilerin Allah yardımcımız olsun
Ben de bebeğim sanırım kolik diye Dr browns aldım aynı senin dediğin gibi o da latte. Emme olmadan direkt akış sağlıyor tehlikeli diye bebek yutmayı unutur veya ağzında biriktirir diye bıraktım kullanmayı Avente dewamkeAy çok tehlikeli bi biberon canm.
Keşke avent alsaydın ben aldım aventi tutmayınca belki bunu tutar dedim ama anında meme reddi yapacak bir biberona benziyor akısı cok hızlı S aldım bilmiyorum benmi yanlıs aldım ama cocuk cekmesede ağzı süt doldu hep .
Ters cevirip test ettiğim de de akıyor sen bi bak benimkinde mi sıkıntı var yoksa.
Biz yaptırdık canım. 2 gün hafif ateş yaptı ve uyku. 3. Gün geçmişti. Ben günde 2 kere calpol 1 er çay kaşığı vermiştim.2.ay aşılarını yaptıran var mı kızlar? Ateş vs oldu mu yaptıranlarda süreç nasıl geçti ?
Bizim hepsi aynı gün oldu. Koldan verem, diğer aşılarda bacaklardan. Bacaklardan vurulan aşılar yakıyormuş ki zaten ağladı onlarda..O da var canım bizim hepsini aynı gün vurmadılar. 10 Ekim'de BCG vurulacak sanırım o aşı için 3 gün banyo yaptırılmayacak dendi bi de.
Ben de tek doz sanıyordum hani hepsini bi vuruşta verir diye de ı ıhhh öyle değilmişvala Allah yardımcımız olsun
Cok iyi yapmışsın aşkım.Ben de bebeğim sanırım kolik diye Dr browns aldım aynı senin dediğin gibi o da latte. Emme olmadan direkt akış sağlıyor tehlikeli diye bebek yutmayı unutur veya ağzında biriktirir diye bıraktım kullanmayı Avente dewamke![]()
Hadi geçmiş olsun size bacım o zamanBiz yaptırdık canım. 2 gün hafif ateş yaptı ve uyku. 3. Gün geçmişti. Ben günde 2 kere calpol 1 er çay kaşığı vermiştim.
Aynı gün olaydı iyiydi bi de şimdi ayın 10unda bu stresi yine çek durBizim hepsi aynı gün oldu. Koldan verem, diğer aşılarda bacaklardan. Bacaklardan vurulan aşılar yakıyormuş ki zaten ağladı onlarda..
Evet evet canım 2 gün yıkanmayacak o yüzden bebişlerinizi yıkamış olun. Bir de evde yine nolur nolmaz calpol olsun. Hemencecik geçecekHadi geçmiş olsun size bacım o zamanilk sen doğum yaptığın için sen bize öncülük ediyorsun
Hafif ateşle atlatırız yani dimi canım.
Ay calpol çok severim tadınıEvet evet canım 2 gün yıkanmayacak o yüzden bebişlerinizi yıkamış olun. Bir de evde yine nolur nolmaz calpol olsun. Hemencecik geçecek![]()
Ben yarım ölçek calpol vermiştim. Şimdi şayet ateş çıkarsa bi daha öyle veririm. Bize yarın duş aldırabilirsin dediler bizde 2 aşı var ya ondan öyle demişlerdir. Ama ben yine de Çarşamba duş aldırırımEvet evet canım 2 gün yıkanmayacak o yüzden bebişlerinizi yıkamış olun. Bir de evde yine nolur nolmaz calpol olsun. Hemencecik geçecek![]()
Yapış yapış ama güzel kokuyorAy calpol çok severim tadını![]()