- 2 Eylül 2023
- 1.780
- 1.885
- 63
- 28
Küçükken kardeşimin şurubunu kaçırır gizlice içerdimYapış yapış ama güzel kokuyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küçükken kardeşimin şurubunu kaçırır gizlice içerdimYapış yapış ama güzel kokuyor![]()
Bende çok severdim calpol u birde ablalarımın şekerli agdasi vardı onuda gizlice yemiştim 90 ların agdalari sekerliydi cam sakiziydi sanırım tadı güzeldiKüçükken kardeşimin şurubunu kaçırır gizlice içerdim![]()
Ahaha bebeler ilk başta bi sevmiyor sonra tatlı tadını alınca içiyor. Benimki bu sıra damlayı bile almak istemiyorAy calpol çok severim tadını![]()
Oradaki ebe bana şey demişti günde 4 kere 1 çay kaşığı verebilirsin. Eğer hani geçmezse gerekmedi ben 2 kere 1 er çay kaşığı verdim yettiBen yarım ölçek calpol vermiştim. Şimdi şayet ateş çıkarsa bi daha öyle veririm. Bize yarın duş aldırabilirsin dediler bizde 2 aşı var ya ondan öyle demişlerdir. Ama ben yine de Çarşamba duş aldırırım![]()
Şu setten aldım bende kargoda şuan. 3 akış çeşidi var. Deneyeceğim bakalım yumuşak uçlu memeden biberona biberondan memeye geçiş kolay diyo. Bakalım nasıl olacakKızlar ben biberon aldım kaşık biberonla da olmuyor artık nereye kadar kullanabilirim ki diye düşündüm şırınga da çok zahmetli lansinoh aldım aranızda var mı kullanan meme artı mama biberonla ? Veya bu biberondan kullanan var mı nasılinşallah meme reddi yapmaz ya
Aşı konusunda aynı senim gibi düşünüyorum, sağlık çalışanı olarak aşı çıkmadan önce coronanın neler yaptığını gördük maalesef hem de çok çok yakından. Ama tabi yeni geliştirilmiş bir m rna aşısıyddı uzun vade etkilerini kimse bilmiyor. Ama şu bir gerçek k coronavirusun kendisi direkt bir çok sisteme etki eden bir virüstü maalesef özellikle ilk zamanları. O hızlı yayılımı aşının kırdığı da bir gerçek ama herkesin endişelenmesini de anlıyorum.Aşkım herkes coronadan sonra korktu haklı olarak. Ama şunu atlıyorlar mRna aşılarıyla diğerleri çok farklı. Bide herkes şuram hastalandı kalp krizi geçirdi vs diyor ama iş farklı aslında. Benim babam koronadan sonra çok ağır bi hastalık geçirdi. Yoğun bakıma girdi beyin kanaması geçirdi kalbi durdu vs. Ve korona atlatalı 2 ay, aşı olalı 1 olmuştu. Bizde aşıdan mı diye şüphelendik doktorlarda. Gen testi yapıldı yoğun bakımdayken ve aslında hastalığa aşının değil atlattığı koronanın sebep olduğu görüldü. Yani insanların gördüğü sıkıntılara elbet aşıda bazı şeylere sebep olmuştur ama temelde zayıf olan sistemimize virüsün kendisi saldırıp zayıflattı hasta etti. Salgında ilk sağlık çalışanlarını aşıladılar ya koşarak gidip aşı oldum ben çünkü hastalık aşıdan daha korkunçtuyine bişi olsa yine koşarak giderim
velhasıl her kafadan bir ses çıkar aklına ne yatıyorsa onu yap eski usül aşılardan beklenen yan etkiler dışında bir şey çıkacağını düşünmüyorum ben
Ay çam sakızı kokusu burnuma geldiiiiiBende çok severdim calpol u birde ablalarımın şekerli agdasi vardı onuda gizlice yemiştim 90 ların agdalari sekerliydi cam sakiziydi sanırım tadı güzeldi![]()
Aynen aynen aşkım kaşe imza her söylediğineee. Çok şükür ki iyi babacımAşı konusunda aynı senim gibi düşünüyorum, sağlık çalışanı olarak aşı çıkmadan önce coronanın neler yaptığını gördük maalesef hem de çok çok yakından. Ama tabi yeni geliştirilmiş bir m rna aşısıyddı uzun vade etkilerini kimse bilmiyor. Ama şu bir gerçek k coronavirusun kendisi direkt bir çok sisteme etki eden bir virüstü maalesef özellikle ilk zamanları. O hızlı yayılımı aşının kırdığı da bir gerçek ama herkesin endişelenmesini de anlıyorum.
özellikle aşı takviminde olan ve yıllardı yapılan aşıları herkesin yaptırmasının bir toplumsal sorumluluk olduğunu düşünüyorum. Şu an aşı yaptırmayıp bir şey olmadı diyenlerin sebebinin senin dediğin gibi şans ve biraz da azınlıkta olmalarına Veriyorum. Mısırda oğlumun kolunu yavru köpek çizdi tasmalı olmasına rağmen hastaneye koşup kuduz aşısı yaptırdım. Demem o ki aşı ile önlenebilecek bir hastalık onlara geçerse ben bunun vebalini ödeyemem. Biz elimizden geleni yapalım öyle Allah a dua edelim düşüncesindeyim
Bir de babacığına geçmiş olsun umarım iyidir
Akısı cok hızlı canm bende öyle aldım S beden.Şu setten aldım bende kargoda şuan. 3 akış çeşidi var. Deneyeceğim bakalım yumuşak uçlu memeden biberona biberondan memeye geçiş kolay diyo. Bakalım nasıl olacak
Aventin yavaşlarını benim kız çekemedi. 4 -5 içiyo. Diğerinde hava yuttu çekemedi aç kaldı. Bakalım gelsin denicem.Akısı cok hızlı canm bende öyle aldım S beden.
Ama dediğim gibi cekmesede akıyor geldiğinde bir bak bakalım benimkindemi sorun var hepsimi aynı.
Mamajoh akıtmadı bizde kendi çekince geliyor ama biz çok kullanmadık zatenAventin yavaşlarını benim kız çekemedi. 4 -5 içiyo. Diğerinde hava yuttu çekemedi aç kaldı. Bakalım gelsin denicem.
Nette şikayetleri de var akıtıyo diye lansinoh acaba sahte mi ürünler de akıtıyo. Bilemedim
Şimdi calpol içinde bir leyler diyorlar valla yeter ta her şeye bir şey diyorlar diyorumKüçükken kardeşimin şurubunu kaçırır gizlice içerdim![]()
E bebekten aldım ben mağazadan sahte değildirde. Bana asırı fazla geldi akışı senin kız zaten 4/5 içiyomuş sorun olmaz öyleyseAventin yavaşlarını benim kız çekemedi. 4 -5 içiyo. Diğerinde hava yuttu çekemedi aç kaldı. Bakalım gelsin denicem.
Nette şikayetleri de var akıtıyo diye lansinoh acaba sahte mi ürünler de akıtıyo. Bilemedim
Onun için her önümüze geleni okumadan geçiyoruzŞimdi calpol içinde bir leyler diyorlar valla yeter ta her şeye bir şey diyorlar diyorum![]()
Bide onumu denesem belki benim kız tutarMamajoh akıtmadı bizde kendi çekince geliyor ama biz çok kullanmadık zaten
Len yürüsün gitsinler be ahhshshshaha ben öksürük şurubuyla büyüdüm shshjsjs hatırlar mısınız bilmem çok değişik tadı vardı şak diye uyuturduŞimdi calpol içinde bir leyler diyorlar valla yeter ta her şeye bir şey diyorlar diyorum![]()
Ekintoş sana çekmiş o zaman diyebilir miyizLen yürüsün gitsinler be ahhshshshaha ben öksürük şurubuyla büyüdüm shshjsjs hatırlar mısınız bilmem çok değişik tadı vardı şak diye uyuturduben uyumuyorum diye içiriyorlardı bana bayılayım diye
![]()
Ahaha valla bi bak canım istersen benim sağım makinesinin içinden çıktı hoşuma gitti sonra ne akıtma yaptı ne bir şey kendi cekmedende gelmiyordu.Bide onumu denesem belki benim kız tutar![]()
Ay bilmiyorum ki sipariş ettim bendeAy çok tehlikeli bi biberon canm.
Keşke avent alsaydın ben aldım aventi tutmayınca belki bunu tutar dedim ama anında meme reddi yapacak bir biberona benziyor akısı cok hızlı S aldım bilmiyorum benmi yanlıs aldım ama cocuk cekmesede ağzı süt doldu hep .
Ters cevirip test ettiğim de de akıyor sen bi bak benimkinde mi sıkıntı var yoksa.
Ayy latte akisi hızlı diyor bende tereddüt ettim ama siparişte ettimŞu setten aldım bende kargoda şuan. 3 akış çeşidi var. Deneyeceğim bakalım yumuşak uçlu memeden biberona biberondan memeye geçiş kolay diyo. Bakalım nasıl olacak