• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Bırsey soracağım kızlar benim kızın ellerine genel olarak soguk ama vücut ısısı iyi gogus ve sırtta sorun yok sizde varmı böyle bırsey
Elleri bizimkininde soğuk ayakları da soğuk ama elleri kadar değil . Vücut sıcaklığına enseden bakın normalse tamamdır elinin soğukluğu önemli değil diyorlar bilemedim tabi

Yok yok burda durumlar hâlâ aynı devam 😅 İki gündür daha fenalardayız, bi uyku gerilemesi bi kucak bağımlılığı ki anlatamam yani 🥲 Yeni yeni böyle karşısında bi şeyler tuttuk mu o minik elini bazen götürmeye çalışıyor ama hâlâ çoğunlukla mimikleriyle almaya çalışıyor, heyecan yapıyor, acayip kıpır kıpır bi şey oldu bu çocuk 🥹 1 haftaya falan sanırım artık elini uzatmaya da başlar 🤤 Ben her haline eriyorum bitiyorum ya sizlerde de öyle mi 🫠
Evet yaaa çok değişik bi his 😍😍😍

Yav yok yalandır tek gözüm seyiriyo sinirden. 1 buçuk saat uyku diyo benim uyutma çabalarım 1 saat sürüyo kılçıksız yarım saat uyuyodur anca. Sabah uykusundan sonra öğleye doğru 45 uyuyo bak hakkını yemiyim
Evet öğleye doğru 45 dk bir saat bir uykusu var bizim de ama öğleden sonra işler çığrından çıkıyor hele akşam 🥶 hala uyutamadım ben artık kara kara düşünüyorum ne yapcam diye

Eklentiler

• IMG_1181.webp
    IMG_1181.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar , anne sütü ile bebeğime daha fazla kilo nasıl aldırabilirim? Her hafta düzenli 200-230 gram alıyor. Ama ben sütüm daha fazla yarasın istiyorum. Günde 2 bazen 3 sağım yapıyorum.

Kızçelerim bugün aşımız vardı günlerdir yoğunluktan unutacaktım neredeyse ki farkettim baya baya doğum yapalım 62 gün olmuş ben regl olmadım hala 🥴 niye böyle oldu ki olmayan var mı benim gibi ????
İlk doğumumda 40ım çıkar çıkmaz olmustum yaa emzirmeden kaynaklı desek büyükbaş 26 ay emdi ne bilem tuhaf geldi fikfiklemeue korkar oldum vajinimus olacam 2 cocuktan sonraaaağğğğ jdjdjdjjdjdjdjdjjd
Benimde 62 gün oldu bugün hafif regli başlangıcı gibi akıntım var. Bi var bi yok anlamadım oldum mu olmadım mı acaba🙄 doğum kontrole başlıcam çünkü ama anlayamadım

Bebişkolara aşı yaptıran bacılarım rotayı da yatırdınız mı o gün

Back
X