- 15 Eylül 2018
- 1.253
- 2.150
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Jsjsjssjsjsjjs 10bin de deseler yaptırcaz nazjlsasnsnksksRotarix 2 doz, para sormuyorum demiştimşaka şaka eşim aldı kaç sormadım bile
Yok canım burdan devammmmmWhatsapp grubu mu yaptınız. Müracaat neresi babyler benide alın lütfen![]()
Whatsapp ise beni de ekleyin canlarKızlardır @asibaWunsch_dk @11limon11
basbelasiyim @cirozbaligi toplanıyoruzzzzz daha etiketleyemediğim kızlarrrr
Rotalar 2 küsur 3 civarı aşkım menenjitlerin tek dozu 5 civarı sanırımJsjsjssjsjsjjs 10bin de deseler yaptırcaz nazjlsasnsnksks
Rotarix 2 doz 2300 dü eczanede. Rotateq 3 doz 1300 felan. Menenjit sormadım daha ama öyleyse çok pahalıymış yahuRotalar 2 küsur 3 civarı aşkım menenjitlerin tek dozu 5 civarı sanırım
Sen uyuttun galibaKızlar hiç sesiniz çıkmıyor hepinizin mi bebeler uyumuyo fırsat bulamıyorsunuz![]()
Benim misafirler vardi hâlâ çocuk görme ritüelini bitiremedikKızlar hiç sesiniz çıkmıyor hepinizin mi bebeler uyumuyo fırsat bulamıyorsunuz![]()
Nerdeee :)Kızlardır @asibaWunsch_dk @11limon11
basbelasiyim @cirozbaligi toplanıyoruzzzzz daha etiketleyemediğim kızlarrrr
Ayy benım gunduz kabus gıbıydı hıc uyumadı bır derdı vardı ama anlmadım bu pazar esımde evdeydı sagolsun oglumla beraber evın ıcıne etmıslerdı hem ev hem aglayan bebe cok yorduKızlar hiç sesiniz çıkmıyor hepinizin mi bebeler uyumuyo fırsat bulamıyorsunuz![]()
Canım rotanın etkı alanın104. Gune kadar sonra faydası yokBence sorun olma aslında rota ileriki zamandada vurulabiliyormuş. Bakalım bende emin değilim yarın öğrenicim artık
İfşalama biziiiiiiiiKızlar hiç sesiniz çıkmıyor hepinizin mi bebeler uyumuyo fırsat bulamıyorsunuz![]()
Aynen kuzum menenjitler bi tık pahalı 2020 2021 de ben 500 600 civarına yaptırmıştım tek dozunu nerdeeeen nereyeRotarix 2 doz 2300 dü eczanede. Rotateq 3 doz 1300 felan. Menenjit sormadım daha ama öyleyse çok pahalıymış yahu![]()
Yaaaa teyitli bilgi mi kimden öğrendin aşkımCanım rotanın etkı alanın104. Gune kadar sonra faydası yok![]()
Aaa şimdi yapay zekaya sordum max 2 3 yaşına kadar koruma sağlıyormuş. Geçen de imstada takip ettiğim bi dr da anne sütü alan bebeklerde aşının koruyucluğu olmuyor demişti demek ki doğruCanım rotanın etkı alanın104. Gune kadar sonra faydası yok![]()
Bır doktordan dınledım ve kuzenımden bılıyorum ama bır sor yıne ıstersenYaaaa teyitli bilgi mi kimden öğrendin aşkım
Herseyden nefret ediyor cidden ya. Dunyaya tepkili resmenBenim misafirler vardi hâlâ çocuk görme ritüelini bitiremedikmisafir ekstra yorucu yemesiydi icmesiydi bulasikti tekrar evi temizle çocuk zaten durmuyor banyo yaptirdik bi yarim saat öncede fişkırarak kustu tekrar üst değiş şuan babası uyutmaya çalışıyo sizin bebişlerde üst değişirken kriz geçiriyo mu bizimki nefret ediyo gerçi herseyden nefret ediyo gibi ama bilemiyorum
![]()
Ay cidden 2 yil tam korumasiiCanım rotanın etkı alanın104. Gune kadar sonra faydası yok![]()