- 22 Haziran 2023
- 101
- 110
- 33
MerhabaEldorin beni de güncelleyebilir misiniz yaş:33, ilk bebek, sat: 18 kasım, kese ve kalp atışı 6+2, tahmini doğum tarihi 20.08.2025
Gözleriniz aydın kizlarSelam kızlar. Benim sat 3 kasimdi ama geç döllenme olmuş şu an dr 14 kasım olarak güncellendi. Düzeltilmiş tarihe göre 5+0 da kese gördük 6+0 kalp atışı gördük. Tahmini doğum 21 ağustos.Eldorin ginceller misin lütfen
Selam canım kızlar
6. Haftaya girdim ama daha mide bulantıları başlamadıSelam canım kızlar
9+0 dan sesleniyorum. Dün bel ağrısı bugün karın ağrısı yaşıyorum sabahları aç karına midem çok bulanıyor. Öğlen geçiyor. Akşam erkenden uyuyorum. Genel olarak iyiyim. Grup baya kalabalıklaşmış çok çok sevindim. İnşallah sizde iyisinizdir
Canim benimkinede bakar misinSenin bebiş tam ortada duruyor canım ama kesesi kız bebek gibi
Bence çağırma çağırma çağırma resmen Sürünüyorum ve çıkaramiyorum da sanki çıkarsam rahatlicam.6. Haftaya girdim ama daha mide bulantıları başlamadıacaba çok konuşup çağırmasam mı dün geceden beri kasık ağrım var, sağa sola dönerken biraz zorlandım uykuda. Hala çok ayakta kalmamaya çalışıyorum bakalım nasıl olacak
Merhaba ne zamandır diyabetiniz var bende hamile ve diyabetliyimBenimde canim cig kofte cekio ama sekerim vr dolayisiyla listem
Yoksa etsiz yiyilir yani bisy olmaz
Ne zaman başladı tam kaçıncı haftadaBence çağırma çağırma çağırma resmen Sürünüyorum ve çıkaramiyorum da sanki çıkarsam rahatlicam.
6 canım sadece 2 gün iyiydim bu süre zarfında hatta anaaaa geçti dedim gümbür gümbür geri döndü.Ne zaman başladı tam kaçıncı haftada
Canım benim benim de başta yoktu sonradan başladı inşallah seninki başlamaz6. Haftaya girdim ama daha mide bulantıları başlamadıacaba çok konuşup çağırmasam mı dün geceden beri kasık ağrım var, sağa sola dönerken biraz zorlandım uykuda. Hala çok ayakta kalmamaya çalışıyorum bakalım nasıl olacak
Kuzum konumuna göre erkek bence ama kesede kız kesesi benimki de aynı böyleCanim benimkinede bakar misin
Kizlarrrrrr banada bisiyler soleyin yaaaKizlar benim bebegimide yorumlarmisinizz cinsiyeti ne sizceEki Görüntüle 3527609
Ayyyy bugün de tam 5 hafta bitiyor6 canım sadece 2 gün iyiydim bu süre zarfında hatta anaaaa geçti dedim gümbür gümbür geri döndü.
inşallah canım ya valla bir tırsmadım değilCanım benim benim de başta yoktu sonradan başladı inşallah seninki başlamaz
MerhabaMerhaba ne zamandır diyabetiniz var bende hamile ve diyabetliyim
Aynısı oldu banada aşılama ile hamile kaldım. Aşılamanın ilk haftası uçukladım bi kere. Bide geçen hafta içinde uçukladım hamileliğimin 5.haftasında yani. 13 kasım sat benimdd 20 ağustos gösteriyor. Sizinde 30 ağustos olacak ozaman:)Kızlar benim sat 23 Kasım , hesaplayınca ağustos son hafta çıkıyor sanırım , bir de ben de dudakta uçuk ve yaralar oldu benzer belirti yaşayan var mı gebeliği öğrendiği dönemde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?