2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Ay öyle olsa kafayı yerim ben her gelen bana çorap giy, bebe ağlıyo bak senin çorapsızlığın yüzünden gazlı oldu, şunu yersen şöyle olur bunu yersen böyle olur, ellerini aç bu çocuğun elleri böyle kalır vs vs vs skjdjdkd çıldırmışlar be. 30 sene öncesinde yaptıklarını yaptırmaya çalışıyorlar. Tecrübeye saygım sonsuz ama bilimsel gerçeklerde var ortada

O değil de annene daha cok acıdım şuan

Ya aman yok be ayağım hep çıplaktı hamilelğimdede çocuğum öyle bir gazı yok. Yani be şey hurafe

Kız ne domatesi biz olduk domates özgürlüğüne koşşşşş
Aşkım kışa bebelerimiz ek gıdaya başlayacak daha tarla domatesleri çıkmamış olur onlar domates yiyesiye öyle düşün bende malum bir bebe daha var yeterince geç kaldım şişe için moralim de bozuk bakalım domateslerin iyisi kaldı mı

Var var saha güzel domatesler. Ben menemen yaptım bir de kornişon turşu.. bir de bebeğime tarhana yaptım aklıma o geldi

Kız ne domatesi biz olduk domates özgürlüğüne koşşşşş
Ayyy ayrıca gerçekten oldum domates salçası küçükbaş atağa girdi memede sürekli. Büyük baş son azılarını çıkarıyor biraz yıkıldı cocuğum o da mızmızlaştı bayilazağimmm

Var var saha güzel domatesler. Ben menemen yaptım bir de kornişon turşu.. bir de bebeğime tarhana yaptım aklıma o geldi
Bacım bizim burda içi kırçıllaşmaya başladı sert sert damar gibi oluyo ya kılcık gibi onlar olmaya başladı bide olan yaz sıcağını yedi yandı oldu domatesler senin memleket neresi

Siz nasıl yapıyorsunuz 2 çocukla vallahi maşallah
Bacım bizim burda içi kırçıllaşmaya başladı sert sert damar gibi oluyo ya kılcık gibi onlar olmaya başladı bide olan yaz sıcağını yedi yandı oldu domatesler senin memleket neresi
Ben gelmeden Bursa’da yaptım. Annemde şimdi yapacak Rize’de o da

KIZ BU BENIM AKLIMA NEDEN GELMEDİ YA

Ya aman yok be ayağım hep çıplaktı hamilelğimdede çocuğum öyle bir gazı yok. Yani be şey hurafe
Kız benim çıplaklığım niye etkilesin çocuğu sjjdjd saçmalıyolar işte biri 10 kat giydiriyo diğeri soy bunu diyo değişik ağlayan bebemi her seferinde emzirirsen memeci olur diyolar falan bi değişik kapıyı açıp kalk sktr git şuradan diyesim geliyo

Ben 1 bebenin atağını aşamadım yarışmacı arkadaşlara başarılar sjshjsjs valla iyi dayanıyorsun geçen kedilerimle ilgilenemiyorum diye oturdum ağladım

Siz nasıl yapıyorsunuz 2 çocukla vallahi maşallah

Ben gelmeden Bursa’da yaptım. Annemde şimdi yapacak Rize’de o da
Yapıyo gibiyim ama yapamıyorum jdjfjd annem de rahatsız kendi başıma idare etmeye çalışıyorum Allah gücünü veriyo biyere kadar
Ay ben her sene ağustosta yapardım doğum olunca kaldı. Doğumdan öncede yapamadım 3 4güne bi Dr daydım. Öyle böyle diye diye eylülü yarıladık benim domatesler kaldı
Ayy mis gibi yağmur kokusu geldi burnuma burda rahat 6 aydır yağmur düşmüyor kurudu her yer

Ben 1 bebenin atağını aşamadım yarışmacı arkadaşlara başarılar sjshjsjs valla iyi dayanıyorsun geçen kedilerimle ilgilenemiyorum diye oturdum ağladım
Küçükbaş uyudu mu hemen onunlayım öyle diyim sana. Ev işi geriden geliyor biraz. Dün eve süpürge tutabildim mesela, bugün anca vileda attım toz aldım yani böyle böyle oluyo. Ama 2 gündür böyle vücudum sızlıyor ateşlenecek gibi bide kurdeşen gibi kaşınmaya başladım. P.tesi bi asm ye gidicem stres oluyo ister istemez hangisine yetişeceğimi şaşırırken. Bugünler böyle ekşınlı da sonra insan bebek kokusunu emzirmeyi özlüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…