Ay öyle olsa kafayı yerim benAy anneme geldim. Babaannem de bizle kalıyor. Neyse bu bilgiden sonra gelen saçma dhergün duyduklarım. Bu çocuk kaka yapmadı kabız mı ? Bak ağlıyor (Gece yapmıştı her dk kaka yapamaz). Acaba sütün mü yetmiyor doymuyor bu çocuk bak ağlıyor (meme emdi gaz çıkarıyor memede bu çocuk gaz çıkarırım de ağlıyor annesiyim bilirim yetip yetmediğini diyorum yok ). Ayakları basmıyor biri gelince eve yeni sırtını döndürelim omzuna bastıralım (basıyor istediğinde her şeyi yapıyor) aayyy daha neler nelerkalbini kırmayayım diyorum yok yani tahammülüm kalmamış böyle şeylere yaş 30. Anneme diyorum ben 1 ay kalırım diyordum ama giderim ben
O değil de annene daha cok acıdım şuanAy anneme geldim. Babaannem de bizle kalıyor. Neyse bu bilgiden sonra gelen saçma dhergün duyduklarım. Bu çocuk kaka yapmadı kabız mı ? Bak ağlıyor (Gece yapmıştı her dk kaka yapamaz). Acaba sütün mü yetmiyor doymuyor bu çocuk bak ağlıyor (meme emdi gaz çıkarıyor memede bu çocuk gaz çıkarırım de ağlıyor annesiyim bilirim yetip yetmediğini diyorum yok ). Ayakları basmıyor biri gelince eve yeni sırtını döndürelim omzuna bastıralım (basıyor istediğinde her şeyi yapıyor) aayyy daha neler nelerkalbini kırmayayım diyorum yok yani tahammülüm kalmamış böyle şeylere yaş 30. Anneme diyorum ben 1 ay kalırım diyordum ama giderim ben
Kız ne domatesi biz olduk domates özgürlüğüne koşşşşşHaftanın tek günü izni var eşimin onda da yarın biraz şişe domates yapacağız
Ya aman yok be ayağım hep çıplaktı hamilelğimdede çocuğum öyle bir gazı yok. Yani be şey hurafeAy öyle olsa kafayı yerim benher gelen bana çorap giy, bebe ağlıyo bak senin çorapsızlığın yüzünden gazlı oldu, şunu yersen şöyle olur bunu yersen böyle olur, ellerini aç bu çocuğun elleri böyle kalır vs vs vs skjdjdkd çıldırmışlar be. 30 sene öncesinde yaptıklarını yaptırmaya çalışıyorlar. Tecrübeye saygım sonsuz ama bilimsel gerçeklerde var ortada
Ahah inan o hiç takmıyor artık alışmış ya dinlemiyorum onu bile diyorO değil de annene daha cok acıdım şuan
Aşkım kışa bebelerimiz ek gıdaya başlayacak daha tarla domatesleri çıkmamış olur onlar domates yiyesiye öyle düşün bende malum bir bebe daha var yeterince geç kaldım şişe için moralim de bozuk bakalım domateslerin iyisi kaldı mıKız ne domatesi biz olduk domates özgürlüğüne koşşşşş
Ay tebrik ederim duymuyorsa hdjdjhdhd sen daraldığında evine koşAhah inan o hiç takmıyor artık alışmış ya dinlemiyorum onu bile diyorben unutmuşum her dediği batıyor
Var var saha güzel domatesler. Ben menemen yaptım bir de kornişon turşu.. bir de bebeğime tarhana yaptım aklıma o geldiAşkım kışa bebelerimiz ek gıdaya başlayacak daha tarla domatesleri çıkmamış olur onlar domates yiyesiye öyle düşün bende malum bir bebe daha var yeterince geç kaldım şişe için moralim de bozuk bakalım domateslerin iyisi kaldı mı
Ayyy ayrıca gerçekten oldum domates salçası küçükbaş atağa girdi memede sürekli. Büyük baş son azılarını çıkarıyor biraz yıkıldı cocuğum o da mızmızlaştı bayilazağimmmKız ne domatesi biz olduk domates özgürlüğüne koşşşşş
Bacım bizim burda içi kırçıllaşmaya başladı sert sert damar gibi oluyo ya kılcık gibi onlar olmaya başladı bide olan yaz sıcağını yedi yandı oldu domatesler senin memleket neresiVar var saha güzel domatesler. Ben menemen yaptım bir de kornişon turşu.. bir de bebeğime tarhana yaptım aklıma o geldi
Siz nasıl yapıyorsunuz 2 çocukla vallahi maşallahAyyy ayrıca gerçekten oldum domates salçası küçükbaş atağa girdi memede sürekli. Büyük baş son azılarını çıkarıyor biraz yıkıldı cocuğum o da mızmızlaştı bayilazağimmm
Ben gelmeden Bursa’da yaptım. Annemde şimdi yapacak Rize’de o daBacım bizim burda içi kırçıllaşmaya başladı sert sert damar gibi oluyo ya kılcık gibi onlar olmaya başladı bide olan yaz sıcağını yedi yandı oldu domatesler senin memleket neresi
KIZ BU BENIM AKLIMA NEDEN GELMEDİ YAAşkım kışa bebelerimiz ek gıdaya başlayacak daha tarla domatesleri çıkmamış olur onlar domates yiyesiye öyle düşün bende malum bir bebe daha var yeterince geç kaldım şişe için moralim de bozuk bakalım domateslerin iyisi kaldı mı
Kız benim çıplaklığım niye etkilesin çocuğu sjjdjd saçmalıyolar işteYa aman yok be ayağım hep çıplaktı hamilelğimdede çocuğum öyle bir gazı yok. Yani be şey hurafe
Ben 1 bebenin atağını aşamadım yarışmacı arkadaşlara başarılar sjshjsjs valla iyi dayanıyorsun geçen kedilerimle ilgilenemiyorum diye oturdum ağladımAyyy ayrıca gerçekten oldum domates salçası küçükbaş atağa girdi memede sürekli. Büyük baş son azılarını çıkarıyor biraz yıkıldı cocuğum o da mızmızlaştı bayilazağimmm
Tarhanayı nasıl yaptın aşkım. Gerçi Eskişehir soğudu kurumaz tarhana artıkkVar var saha güzel domatesler. Ben menemen yaptım bir de kornişon turşu.. bir de bebeğime tarhana yaptım aklıma o geldi
Kendime yaptığım tarhanayı tuzluyorum biraz onunkinde tuz koymadım canım başkası nasıl yapar bilmiyorum.Tarhanayı nasıl yaptın aşkım. Gerçi Eskişehir soğudu kurumaz tarhana artıkk
Yapıyo gibiyim ama yapamıyorum jdjfjd annem de rahatsız kendi başıma idare etmeye çalışıyorum Allah gücünü veriyo biyere kadarSiz nasıl yapıyorsunuz 2 çocukla vallahi maşallah
Ben gelmeden Bursa’da yaptım. Annemde şimdi yapacak Rize’de o da
Sen o sırada malt içecek kovalıyodun jdjdjdjjd az biraz sebzelerden püre yap da erişte yaparsın renkli renkli bebeler çok seviyorKIZ BU BENIM AKLIMA NEDEN GELMEDİ YA
Küçükbaş uyudu mu hemen onunlayım öyle diyim sana. Ev işi geriden geliyor biraz. Dün eve süpürge tutabildim mesela, bugün anca vileda attım toz aldım yani böyle böyle oluyo. Ama 2 gündür böyle vücudum sızlıyor ateşlenecek gibi bide kurdeşen gibi kaşınmaya başladım. P.tesi bi asm ye gidicem stres oluyo ister istemez hangisine yetişeceğimi şaşırırken. Bugünler böyle ekşınlı da sonra insan bebek kokusunu emzirmeyi özlüyoBen 1 bebenin atağını aşamadım yarışmacı arkadaşlara başarılar sjshjsjs valla iyi dayanıyorsun geçen kedilerimle ilgilenemiyorum diye oturdum ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?