- 10 Aralık 2024
- 95
- 134
- 8
Canım ikili testte önce doktor burun kemiginine ve ense kalınlığını olculyor sonra senden bir anamnez alıyor yaş, herhangi bir genetik anomali hikayesi var mı ailede, sigara kullanıyor musun vs diye. Sonra seni kan testine gönderiyor tüm bu bilgilerin ışığında kan sonuclari ile birlikte ikili test bir oran çıkarıyor işte 1/250 yada 1/123483724 gibiBende bunu sorucaktım önümüzdeki hafta sonu benimde ikili tarama, soruyu yine farklı olarak değerlendireyim mademçocukları olanlar var grupta ikili tarama nasıl oluyor mesela sonucu ne kadar güvenilir varmı tecrübesi olan youtube da kağan kocatepe var onu izliyorum ama birinci ağızdan tecrübeli bir anneden dinlemek istiyor insan
Tabi canım ayakta oluyorsun vs. Doğrudur. Benim şu an ihtiyacım yok evdende çalışabiliyorum o konuda rahat bakalım bir şey ihtiyacım olur mu bilmiyorum. Hangi hastanede doktorun acaba bazen doktor bulmak çok zor iyi biri miBen hemşireyim ve gebeliğin başında olduğum için dinlen dedi ama ben rapor yazamıyorum dedi bende kendi hastanemden aldım zaten hafif riskin var verelim dedi devletteki kendi doktorum da 2 aydır çalışmıyorum hemşirelik malum zor bir meslek
Canım tüm doğal yöntemleri kullanmissin. Ateş için yapılacak başka bir şey yok. Üstünü çok örtme uyurken çok kalın giyinme. Doktor randevudan sonra bizi de bilgilendirKızlar gebelikte ateşlenen var mı? Neler yapıyorduk beynim durdu. İki gündür ateşim 38-39.5 arası. Bu akşam bir tik dustu de buraya yazmak aklıma geldi. Parol, duş, alna ıslak bez uclusuyle hayata tutunmaya çalışıyorum. Bebek için de gerildim biraz. Çılgın gibi olan su bile içirtmeyen bulantım böyle bicakla kesilir gibi kesildi dün ateşim yükselince. Yarin kadın doğuma gidip bir kontrol ettireceğim.
Dogal iyileşme yöntemlerinizi paylaşırsanız burada bir arşiv olussun hepimiz için
İlk oğlumda tatlıya düştüm. tatlı dışında bir meyve yiyordum yetistiremiyordu eşim frenlemeye calissamda durduramiyordum kendimiİstahtan bahsetmissiniz kızlar tek tek etiketleyemedim.
Bende de sıfır iştah. Kahvaltı dışında hiçbir öğünde güzel yemek yiyemedim. Şimdi şimdi 11+3'üm biraz daha yiyebilmeye başladım iştahım yeni açıldı. Ne yersem yiyeyim midem felaket gaz yapıyordu. Gehgeh geziyordum ortalıkta anneannem gibi valla çok rahatsız ediyordu. O da geçti çok şükür
Ben oğlumda hiç tatlı yiyememistim-ki ben bir tatli canavarıyımdır-. Bu gebeliğimde de valla sürekli tatlı istiyor canım. Bunu da cinsiyete bağlayasim var ama bağlamıyorum
Benimkini 11 artılarda söylemişti doktor, erkekse görebiliyorlar bazenKızlar tecrübeli olanlar bilirler belki başınıza gelmiştir ikili taramada cinsiyet söylüyorlar mı, zıbın vs bakıyorum her şey çok tatlı ama alamıyorum
Bugün ben de 7 de bulantıyla uyandım sonra da tansiyonum düştü. Geçer inşallah bir an önce misafirlerle zor olur.Hiç belirtim yok dedim dedim kendime nazar değdirdimbu sabahtan beri berbat bulantım var. Bugün de kızımın doğum gününü kutlayacağız misafirlerimiz var, tam gününü buldu öğlene kadar geçer biraz inşallah.
Ben oğlumda en çok domates aşerdim, kilolarca domates yiyordumİlk oğlumda tatlıya düştüm. tatlı dışında bir meyve yiyordum yetistiremiyordu eşim frenlemeye calissamda durduramiyordum kendimi2. De tatlıdan tiksindim oğlum tatlı herhangi birşey istedigi zaman ambalajlı çikolata dahi olsa elime alipda veresim gelmiyordu yani cinsiyet ve gıda tüketimi cesiti bende tutmadı ama ins Allah sana da isteyen herkese de banada farklı cennet meyvesinden tattirsin gönül istiyor ister istemez
Ben önceki gebelikte nifty ve ayrıntılı usg yaptırdım yine öyle yaptırmayı planlıyorum. O zaman çok kanamam vardı hocam önermişti, şimdi de ben yaptırmak istiyorum.Bende bunu sorucaktım önümüzdeki hafta sonu benimde ikili tarama, soruyu yine farklı olarak değerlendireyim mademçocukları olanlar var grupta ikili tarama nasıl oluyor mesela sonucu ne kadar güvenilir varmı tecrübesi olan youtube da kağan kocatepe var onu izliyorum ama birinci ağızdan tecrübeli bir anneden dinlemek istiyor insan
Canimm kızının mutlu yaşları olsun hep beraber güzel gunleriniz olsunHiç belirtim yok dedim dedim kendime nazar değdirdimbu sabahtan beri berbat bulantım var. Bugün de kızımın doğum gününü kutlayacağız misafirlerimiz var, tam gününü buldu öğlene kadar geçer biraz inşallah.
Ben de inanmıyorum yediğimiz şeylerin cinsiyete yorulmasina ama gönül de bir yandan farklı belirtileri farklı cinsiyetlere yoruyor ahahha yormamaya çalışıyorumİlk oğlumda tatlıya düştüm. tatlı dışında bir meyve yiyordum yetistiremiyordu eşim frenlemeye calissamda durduramiyordum kendimi2. De tatlıdan tiksindim oğlum tatlı herhangi birşey istedigi zaman ambalajlı çikolata dahi olsa elime alipda veresim gelmiyordu yani cinsiyet ve gıda tüketimi cesiti bende tutmadı ama ins Allah sana da isteyen herkese de banada farklı cennet meyvesinden tattirsin gönül istiyor ister istemez
Ay canım bende oğlumda tatlı yemiştim gece kalkar Nutella yerdim.bunda da hiç tatlı isteğim yok turşu zeytin ekşi elma ayva bunları yiyince çok mutlu oluyorum.İstahtan bahsetmissiniz kızlar tek tek etiketleyemedim.
Bende de sıfır iştah. Kahvaltı dışında hiçbir öğünde güzel yemek yiyemedim. Şimdi şimdi 11+3'üm biraz daha yiyebilmeye başladım iştahım yeni açıldı. Ne yersem yiyeyim midem felaket gaz yapıyordu. Gehgeh geziyordum ortalıkta anneannem gibi valla çok rahatsız ediyordu. O da geçti çok şükür
Ben oğlumda hiç tatlı yiyememistim-ki ben bir tatli canavarıyımdır-. Bu gebeliğimde de valla sürekli tatlı istiyor canım. Bunu da cinsiyete bağlayasim var ama bağlamıyorum
Çok teşekkür ederizBugün ben de 7 de bulantıyla uyandım sonra da tansiyonum düştü. Geçer inşallah bir an önce misafirlerle zor olur.
Kızınıza mutlu sağlıklı yaşlar dilerim
İns yordugun gibide olsunBen de inanmıyorum yediğimiz şeylerin cinsiyete yorulmasina ama gönül de bir yandan farklı belirtileri farklı cinsiyetlere yoruyor ahahha yormamaya çalışıyorum
İnşallah canım çok teşekkürler, tüm kuzularımızla sağlıkla huzurla bir ömür geçirmek nasip olsun hepimizeCanimm kızının mutlu yaşları olsun hep beraber güzel gunleriniz olsun
Muz ye canımKızlar merhaba bi şey soracağım. 10.haftama girdim Kabızlık bitti ishal değilim ama sanki çevirecek gibi. Ne yapmam lazım önlem alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?