2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Ya aman yok be ayağım hep çıplaktı hamilelğimdede çocuğum öyle bir gazı yok. Yani be şey hurafe
Benim annem de takmış bu çocuk ishal sjxkxldlld ayyyy artık anlatma çabasını geçtim. Anne çocuk sırf süt içiyor tabii ki kakası sıvı olacak nasıl katı kaka yapsın diyorum, ama yok bu kadar da sıvı olmaz diyor anneme göre doğduğundan beri ishal ve ben de hiç bir şey yapmıyorum bunun için, her altını açtığımızda aynı muhabbet yıldım artık

Ben ilk kizimda bir aylikti bayramlik olarak kisa kollu bir elbise giydirmistim altina da tek patik corap. Babannemin gozlerini bir belertisi var cocugu gordugunde. Temmuzun ortasiydi yaa hasta falan da olmadi

Ellerini aç mı onu ilk kez duydum

Sen o sırada malt içecek kovalıyodun jdjdjdjjd az biraz sebzelerden püre yap da erişte yaparsın renkli renkli bebeler çok seviyor
Kız ben ne bileyim meme kısmını anca hallettim ek gıda hiç aklıma gelmemişti sjdkdkkddk
Ay geriden gelsin nolcak senden bebelerinden kıymetli mi. Bizim sokakta inşaat var 3 tane. Bugün yapsam 3 saat sonra aynı. Arada robotu salıyorum o silip süpürüyo. Hiiiiiç yorma kendini yat dinlen küçükbaş büyükbaştan kalan kısımda

Aşkım biz 3 günde atıyoruz ama atılmasa da olur bence. Aynen dediğin gibi tuzlu su niyetine şifadır hocam ben o tek seferlik olanı burun aspiratörünün kutusunda tutuyorum toz olmuyo bişi olmuyo. Çok steril büyütemem bebemi bidaha büyüyünce gtü hastalıktan doğrulmaz

Tarhanayı nasıl yaptın aşkım. Gerçi Eskişehir soğudu kurumaz tarhana artıkk
Biz de bebek tarhanasini az bakliyatli, laktozsuz yogurrla yaptik azcık bi sey zaten. Bir de eriste. ek gıda zamani bol yumurtali.
baska da bi sey yapmadim.knce su emmeyi halletsin baklm

Ellerini aç mı onu ilk kez duydum
Elleri yumruk oluyo ya elleri tutulurmuş öyle kalırmış 30 yaşındayım bir amaca hizmet etmiyorsam benimde ellerim upuzun açık değil nolcak yani bide şey var bebemi her gören bu çocuk çok küçük diyo 47 cm 3 kilo doğan bi bebe 1 ayda ne kadar büyüyebilir ne bekliyodunuz diyip boklu bezleri tepcem ağızlarına

Ay çok komikler ya.. bende şey diyorum babaanneme 10 güne kadar yapmasa sorun yok. Hatta kakasını yapmaması ona kilo aldırıyor bu iyi bir şey diyorum. Kim diyor bunu dedim doktor gülüyor allahım hani açıklamaya çalıştıkça olmuyor

O yorumu bana yapıyorlar 4 kiloyu geçtik 55 cm boy, ay çok küçük arkadaşlar bu bebek 1875 ti emin misin küçük olduğuna

Kızlarrr hellöööö canlar sıkıldı. Eşim hasta oldu hemen odaları ayırdık bebekle kesinlikle vakit geçirmiyor aynı odada durmuyor ben de eşimden uzak duruyorum ama korkuyorum bulaşır diye. Hasta olursa napcam yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…