Bende 17 ye girdiğimden beri var kasık ağrısı özellikle, bugün belimden kasığıma birşey çekildi sanki normal galibaKızlar iyi akşamlar 17 haftamız bugün bitti.
Ama bugün ara ara kasık ve bel ağrım oldu kontrole daha bir hafta var sizinde oluyormu?
Normal demekki yaBende 17 ye girdiğimden beri var kasık ağrısı özellikle, bugün belimden kasığıma birşey çekildi sanki normal galiba
Benim 2 veya 3 haftadır kasılma gibi oluyor sol tarafimda karnım sertleşiyor sanki aşağıya baskı yapıyor tedirgin oluyorum c.tesi doktora gideceğim sorucam acaba büyüdüğü için mi bilemedim bide birden bire aşırı idrara çıkma isteği geliyor kasilincaMerhaba arkadaşlar 17 haftalık olduk. Aranızda bu hafta itibariyle kasılma yaşayan var mı normal mi acabailk 2 aylıkda olduğu gibi kasıklarımda ve karnımda bi ağrı var kasılma var.. özelliklede sağ tarafımda.. netten baktığıma göre rahmin büyülmesiyle oradaki kaslarında kasılmasıyla olurmuş ama kimi de erken doğum habercisi olabilir demiş.. korktum açıkçası erken doğum riskim varmıdır bilmiyorum.. ama rahmim kalp şeklindeymiş bebeğimi öğrendiğimde bunuda söylemişti doktor bi sorun teşkil etmez demişti çok rastlanan birşeymiş acaba diyorum rahmim kalp şeklinde olduğu için bebeğimin yeri mi daralıyor baya endişeliyim hemen doktora gitmek istiyorum gidecem galiba yarın falan.. yaşayan var mı normalmi acaba kızlar
Mutlaka gidin ben 32 haftalık doğum yaptım küçüğümü belden sıkışma tarzıyla başladı bu rahim kasılması oluyor en son kaşıklarla kuyruk sokumuna ilerliyor sakın ihmal etmeyin eşim beni çok bekletti açılmam başlamıştı geri döndüremeyiz dedi doktor geç kalmışsın demişti ilkim normal doğumdu acil sezeryama alındı bebek ters olduğu için tehlikeye sokmamak işin bazı ağrıları dikkate alın lütfen rica ediyorum ben yaşadım siz yaşamayınTeşekkür ederim yanıtınız için aslında doktor bana magnezyum demir d vit. verdi ama magnezyum suda eritilenden.. tadı çok kötü duugu için ara ara içiyordum ama düzenli içeceğim artık bebeğimin sağlığından önemli değilbiraz önce de sanki belimden kaşığıma doğru birşeyler çekildi gideceğim içim rahat etmeyecek böyle
Selamlar canım, kasık ağrılarım oluyor benimde 18+4 üm. Bence bebek büyüyor rahim büyüyor ondan olduğunu düşünüyorumKızlar iyi akşamlar 17 haftamız bugün bitti.
Ama bugün ara ara kasık ve bel ağrım oldu kontrole daha bir hafta var sizinde oluyormu?
Hah tam aynısı canım kasılma var 3-4 gündür benim bide ben aşırı idrara çıkmaya başladım tamam hamileliğimin başından beri var ama 16. Haftaya girdiğimden beri 20 dk bir yarım saate bir düştü bu süre yarın gitmeye karar verdim sorucam doktora inşallah yoktur birşey büyüdükleri içindirBenim 2 veya 3 haftadır kasılma gibi oluyor sol tarafimda karnım sertleşiyor sanki aşağıya baskı yapıyor tedirgin oluyorum c.tesi doktora gideceğim sorucam acaba büyüdüğü için mi bilemedim bide birden bire aşırı idrara çıkma isteği geliyor kasilinca
Çok haklısınız yarın gidicem bende bundan korkuyorum çünküMutlaka gidin ben 32 haftalık doğum yaptım küçüğümü belden sıkışma tarzıyla başladı bu rahim kasılması oluyor en son kaşıklarla kuyruk sokumuna ilerliyor sakın ihmal etmeyin eşim beni çok bekletti açılmam başlamıştı geri döndüremeyiz dedi doktor geç kalmışsın demişti ilkim normal doğumdu acil sezeryama alındı bebek ters olduğu için tehlikeye sokmamak işin bazı ağrıları dikkate alın lütfen rica ediyorum ben yaşadım siz yaşamayın
Selam canımSelamlar canım, kasık ağrılarım oluyor benimde 18+4 üm. Bence bebek büyüyor rahim büyüyor ondan olduğunu düşünüyorum
İnşallah dediğin gibidir ben bazen şekerden şüpheleniyorum ama doktora sormak en iyisi bizide bilgilendir olur muHah tam aynısı canım kasılma var 3-4 gündür benim bide ben aşırı idrara çıkmaya başladım tamam hamileliğimin başından beri var ama 16. Haftaya girdiğimden beri 20 dk bir yarım saate bir düştü bu süre yarın gitmeye karar verdim sorucam doktora inşallah yoktur birşey büyüdükleri içindir
Benim ikinci gebeligim canim, ilkinde mantarım olunca doktor bu ilacı vermisti simdi sen adını yazınca hatirladimMerhaba vajinal mantarım var hamileliğimi öğrendiğimden beri ilk 3 ay ilaç kullandırmadı şimdi de gyno/ lomexın fitil verdi bu ilacı kullanan var mı aranızda
Ama sanki fitil degildi bunun krem sekli de vardi ya onu vermisti sankiMerhaba vajinal mantarım var hamileliğimi öğrendiğimden beri ilk 3 ay ilaç kullandırmadı şimdi de gyno/ lomexın fitil verdi bu ilacı kullanan var mı aranızda
Canım üşüttüysen ve öksürüyorsan kesin ondan, ben dün doktora gittim aklıma takılan abuk subuk her şeyi sordum doktor odadan kovuyordu biziBu aralar kasıklarım çok sancilaniyor doktora sorucam bide kalp çarpıntısı oluyor oturup kalkarken zorlanıyorum daha bu ayda boyleysem ileri ayları dusunemiyorum
Aynı durumdayım eski kremlerimi de kullanamıyorum zarar verir diye. Şu erkek bebek anneye güzellik verir kısmı ne zaman gelecek onu bekliyorumSelamlar herkese :) bir güncelleme yapayım dedim biz de bugün tam 15 haftalık olduk haftaya üçlü tarama var onu bekliyorum. 13 haftalıkken cinsiyeti de öğrendik, erkekmişHatta ismini de belirledik "Ege" :) Bulantılarım artık geçti ama cilt kuruluğu başladı bu kez de, yüzüm ellerim ve saç derim dökülüyor resmen kuruluktan. Bioderma krem kullanıyorum ama o da pek hafifletmedi, kafa derim içinse henüz bir çözüm bulamadım. Var mı benzer durumları yaşayan?
Ay kaç gündür öksürmektrn bendr bi hal oldum, okaurutorum kasiklarim agriyor, resmen bicak saplaniyor, bi gecseydi hayirlisiyla oksurukCanım üşüttüysen ve öksürüyorsan kesin ondan, ben dün doktora gittim aklıma takılan abuk subuk her şeyi sordum doktor odadan kovuyordu bizikarnım mı küçüldü, hareket hala yok, öksürüyorum sürekli alt karın bölgem açıyor bebepe bi şey olur mu vs vs sonra doktor öyle olsaydı dünyada bebek kalmazdı falan diyip gönderdi bizi
Usutmedim oksurmuyorumCanım üşüttüysen ve öksürüyorsan kesin ondan, ben dün doktora gittim aklıma takılan abuk subuk her şeyi sordum doktor odadan kovuyordu bizikarnım mı küçüldü, hareket hala yok, öksürüyorum sürekli alt karın bölgem açıyor bebepe bi şey olur mu vs vs sonra doktor öyle olsaydı dünyada bebek kalmazdı falan diyip gönderdi bizi
Sorma bu saçma soruları birine sorup rahatlamam lazımdıUsutmedim oksurmuyorumsenin doktorda baya gerginmis sorcaksin tabi her sene hamile mi kaliyoruz hayır bide 2.gebeligim ilkinde hiçbisey yoktu bende yarın gidicem bakalım ne dicek
Ben tek doktorla ilerlemiyorum mutlaka 2 düzenli takipli doktorum var.. ilk gebeliğimde de öyleydi hatta 3 doktorlar ilerlemistim birisi İstanbul’da olmak üzere detaylı ultrason vs herseyimle o ilgilenmişti.. simdi ikinci de de aynı şekilde 2 doktorum var ama bu kez Maraş’ta ikisi de. Hic pişmanlık da duymadım bu durumdan dolayı çünkü gebeliğin sonuna doğru hem nst için daha iyi oluyor çift doktor takibi hem de doğum yaklaşırken doktorların bakış acısını daha iyi anlayabiliyorsunuz. Benim doğumum her iki doktoruma da nasip olmamıştı ama orda da artık hayırlısı.. Perinatoloji arayışında olduğunuz için öneride bulundum riskli olduğunu düşünerek. Ve Bülent hocayla da birebir görüşmüş birisi olarak. Keyfiniz bilir tabi ki kime gitmek isterseniz.Ben zaten kendi şehrimde takipliyim, sizin de belirttiğiniz üzere acil durumda ya da sonrası doğum durumunda yakın olmak, ulaşabiliyor olmak elzem elbette. Sadece detaylı ultrason için gideceğim Adana’ya, bunu da net şekilde ifade ettiğimi düşünüyorum , gözünüzden kaçmış olmalı. Burada herhangi bir doktor da tercih etsem, bu Bülent hoca da olabilir başkası da olabilir önemli değil. Tercihim sadece detaylı ultrasona bakmaları konusunda. Onun dışında hastanemden de doktorumdan da gayet memnunum. Durduk yere bir başka hocadan neden devam edeyim? Zaruri bir durum olsa elbette bütün süreci perinatolog ile yürütürüz ama şu durumda çok şükür ki riskli durum olmadığından kendi doktorumdan devam ediyorum. Kaldı ki öyle sandığınız türden korkusu olduğunu düşünmüyorum, başka hocaya gidersem o hocadan devam ederim gibisinden vs. Siz keyfi olarak bir başka hocaya gidiyor ya da gitmeniz durumunda hemen oradan mı devam ediyorsunuz mesela?
Midenizde sorun yoksa bebisin yeri iyidir3. Gebeligim fark ettmde gobegimin alt kisim degil ust kismimda siskinlik var
Bunu bende yazmıştım alt karnım değil üst karnım bir anda çıktı sanırım gebelik sayısı arttıkça oluyor rahim yukari doğru çıktıkça organları yukarı doğru itiyor3. Gebeligim fark ettmde gobegimin alt kisim degil ust kismimda siskinlik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?