2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bebislerinizi karninizin hangi bölgesinde hissediyorsunuz ben yan yattigim zaman pelvis leğen kemiğinin üst sınırınin oralarda hissediyorum 4. Çocuk ama hala emin olamiyorum
Bazen sırtını tam karın tarafına dayıyor orta kısım sepsert oluyor doktora gittiğimizde de ultrasonda yüzü hep sırtıma dönüktü sırtını dayıyor karnıma

Benim de yaklasik o haftalarda basladi. Gecen bir iki gun prilami biraktim cunku kullanirken kesilip kesilmedigini anlayamamaktan cekiniyorum bazen denemek istiyorum. İki kere istifra ettim arka arkaya hemen geri basladim17+2 falanim galiba bugun. karnim yoruldugumda falan semsert oluyor bazen gaz da yapiyor farkettigim kadariyla
Bebislerinizi karninizin hangi bölgesinde hissediyorsunuz ben yan yattigim zaman pelvis leğen kemiğinin üst sınırınin oralarda hissediyorum 4. Çocuk ama hala emin olamiyorum
Ben ayaklarini bayaa asagida hissediyorum gobegimin altinda pit pit bir kipirti oluyor asagida ama yukarida olmasi lazim sanki biraz daha bu haftalarda

Bende o kemigime doğru vurduğunu hissediyorum yani daha yukarı da hissetmedigim için acaba dedim ama senden duyunca da iyi geldi benim ağrılarım kasılmalarım oluyor Dr a da sormadim bebegin konumu duzgunmu diye çünkü baskı da hissediyorum daha yarım kilo kıyma bile değiller nasıl bu kadar hissediliyor Allah'ın mucizesi
Bazen sırtını tam karın tarafına dayıyor orta kısım sepsert oluyor doktora gittiğimizde de ultrasonda yüzü hep sırtıma dönüktü sırtını dayıyor karnıma
Bu baya farklıymış ben daha doğrumu degilmi diye düşünürken seninki türlü hareketlere girmiş

Ben tam göbek deliği çevresi ve hemen alt tarafında hissediyorum oglumdan farklı ama bu sefer oğlumun daha net , keskin ve belirgin hareketleri vardı. Kızım daha yumuşak ama daha seri belli belirsiz hareket ediyor

Ben tam göbek deliği çevresi ve hemen alt tarafında hissediyorum oglumdan farklı ama bu sefer oğlumun daha net , keskin ve belirgin hareketleri vardı. Kızım daha yumuşak ama daha seri belli belirsiz hareket ediyor
Balık gibi minnak desene erkek anne karninda bile erkekliğini yapıyor kafa net hareket ediyorum bam bam

Canım ben de 17+4 filanim sanirim bazen elimi göbek deligine koyunca pıt pıt mısır patlaması gibi biseyler hissediyorum, gaz mı bebek mi anlayamıyorum acaba bebek mi. Bir an önce tekmeleri hissetsek rahatlasak

Canım ben de 17+4 filanim sanirim bazen elimi göbek deligine koyunca pıt pıt mısır patlaması gibi biseyler hissediyorum, gaz mı bebek mi anlayamıyorum acaba bebek mi. Bir an önce tekmeleri hissetsek rahatlasak
Ya benim gobek altinda hissediyorum baya kasiklara yakin ayaklari oradadir diye dusundum umarim oyledir. Bu hafta ilk defa bir ayimi beklemeden bir kontrole gidecegim biraz bir kac konuda endiseli hissediyorum doktora sorarim ama legen kemigi civarinda olmaliymis benim haftamda biraz rahatladim. Bazen oturdugumda falan oyle olmayacagini bilsem de cocugun ayagina bir sey olacak gibi hissediyorum tam o kisimda hissediyorum cunku. cik yukari yavrum diyip duruyorum

Valla büyüyünce karnimizin heryerinde hissedecez hatta mesanenin oraları kurcalayinca oralarla oynama dicez ben sanki göbek deliğine yakın olması gerekiyormuş gibi okumuştum leğen kemiğinin oralarda hissedince ve ağrım yoğun olduğu için acaba asagida mi diye endişelendim sıkıntı yok o zaman

Herkese merhaba arkadaşlar, hepimiz hemen hemen aynı zamanlardayız.. Suana kadar kilo alım durumunuz nasıl gidiyor?

Balık gibi minnak desene erkek anne karninda bile erkekliğini yapıyor kafa net hareket ediyorum bam bam
Ahahaha "kız kayar erkek atar" derlermiş eskiler bu da tuttu bende
Bebeğin pozisyonuna göre değişiyor benimki yan yatıyor baştan beri ayakları yan tarafında gibi yine göbeğin altında hissediyorum ama leğen kemiğini civarı da normal
Normal kuzum normal normal içini ferah tut

Herkese merhaba arkadaşlar, hepimiz hemen hemen aynı zamanlardayız.. Suana kadar kilo alım durumunuz nasıl gidiyor?
Totalde 4.5 kilo almışım acıktıkça yiyorum ve hep açım ama 12.ci haftadan beri düzenli spor yapıyorum 1.5 kilosunu kastan almışım ama ona rağmen doktorumu mutlu edemiyorum bi türlü sizin doktorlarınızda kilo konusunda bu kadar takıntılı mı? Toplamda 8 kilo ile doğuma girmem gerektiğini söylüyor.

ben 4 ayda 5 kilo aldım doktorum fazla aldın yavaşla diyor. ama nasıl oluyor anlamıyorum çünkü hiç öyle abur cubur yemiyorum, tatlı desen zaten tiksindim gibi bişey şekerli şeyleri hiç tüketemiyorum. bence gayet düzgün öğünler yiyorum ama yine de bu kadar kilo aldım

başlangıç kilon mu yüksek? genelde ona başlangıç kilosuna göre diyorlar. mesela kızımda ben 17 kilo almıştım doktorum hep normal dedi. ama bu sefer ilk hamileliğime göre +5 ile başlamıştım. max 12 kilo alacaksın dedi ben 5ini aldım bile daha 5 ay daha var

Aslında başlangıç kilom da çok yüksek değil. Boyum 170 59 kiloyla hamile kaldım yine de her gittiğimde kilom konusunda söyleniyor. Gönül ister bende hamilelikte kilo verenlerden olayım ama hiç midem bulanmadı yiyip durdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…