Merhaba bende hızlı gittiğimi hissediyorum ama çok da ekstra yemiyorum nasıl oluyor anlamadım. 20. Haftadayım 7 kiloyu geçtim.Kizlar kilo aliminiz nasil ben utaniyorum soylemeye((
Ben ilk gebeligimde yasadim hatta hep 2 hafta geriden geliyordu. Gayet saglikli dogdu biraz zayif dogdu ama hic odem atmadi ilk hafta bir kilo alarak arayi kapattiKızlar selam bebek 17+4 tü 16+4 çıktı bu durumu yaşayan var mı
TeşekkürlerBen ilk gebeligimde yasadim hatta hep 2 hafta geriden geliyordu. Gayet saglikli dogdu biraz zayif dogdu ama hic odem atmadi ilk hafta bir kilo alarak arayi kapatti
Benimde öyle doktor anne baba genine bağlı dedi ben biraz minyonum. Ama herhangi sıkıntı yok demişti. Her gittiğimde ya ileri ya geri 4 5 gün oynuyor. Normal olur demişti. Sıkıntı etmeyin sizdeKızlar selam bebek 17+4 tü 16+4 çıktı bu durumu yaşayan var mı
ben bu hamileliğimde olmuyorum tetanoz ama ilkinde 20. hafta gibi olmuştum, 1 ay sonra da ikinci dozu olmuştum. Yani az çok aynı zamanlarKızlar tetanoz aşısını olan var mı bugün saglikocagindan aradılar 19+0 haftam tetanoz aşısını da vurdular erken değil dimi ?
iki hafta geri ya da iki hafta ileri olması limit içi kabul ediliyor canım. 2 haftadan fazla fark çıkarsa o zaman araştırma ihtiyacı duyuluyorKızlar selam bebek 17+4 tü 16+4 çıktı bu durumu yaşayan var mı
Valla ben başta gaz sandım, kasılma sandım korktumBende o kemigime doğru vurduğunu hissediyorum yani daha yukarı da hissetmedigim için acaba dedim ama senden duyunca da iyi geldibenim ağrılarım kasılmalarım oluyor Dr a da sormadim bebegin konumu duzgunmu diye çünkü baskı da hissediyorum daha yarım kilo kıyma bile değiller nasıl bu kadar hissediliyor Allah'ın mucizesi
Bu baya farklıymışben daha doğrumu degilmi diye düşünürken seninki türlü hareketlere girmiş
Teşekkür ederim içime su serptinizBenimde öyle doktor anne baba genine bağlı dedi ben biraz minyonum. Ama herhangi sıkıntı yok demişti. Her gittiğimde ya ileri ya geri 4 5 gün oynuyor. Normal olur demişti. Sıkıntı etmeyin sizde
Teşekkürler doktorum çok güzel konuştu ama ben o kadar araştırıyorum ki ultrason resminde haftanın düşük çıktığını kensim farkettim doktor hiç bir şey demedi bir sonrakinde düzelir insallahUltrason cihazları yanılma payı olan cihazlar ve bir yorumlama becerisi gerekiyor. Doktorun bir mm oynatması bazen 1 hafta ileri atıyor vesaire. O yüzden verilen verilerin hepsi tahmini. Aşağı yukarı 1 hafta oynaması çok normal. O sayılara falan doktorunuz bir sorun var bunu şöyle yap böyle yap demediği sürece takılmayın
Teşekkür ederim inşallah bir sonrakinde kapatmış olur arayıiki hafta geri ya da iki hafta ileri olması limit içi kabul ediliyor canım. 2 haftadan fazla fark çıkarsa o zaman araştırma ihtiyacı duyuluyor
Evet, banada dokunan susuzuk oluyor daha ziyadeBende 1 gün oruç 1 gün mola şeklindeydi maalesef şu an devam edemiyorum.. arşda yine tutuyorum açlık değil ama susuzluk beni maf ediyor
Hala hissetmiyorum ben, 3. Gebelik oldugu halde. bugun kontrol gunumuzdu, bi sikinti yok elhm. Telaslanma, daha vardir zamani.Bebek hareketlerini hissetmeyip doktora gidecek arkadaşlar gittiniz mi? Ben de aynı durumdayım merak ettim
Ben ilk hamileligimde 2 dozu oldum sizin iki hamileliğiniz arası kaç ay veya yıl neden olmayacaksınızben bu hamileliğimde olmuyorum tetanoz ama ilkinde 20. hafta gibi olmuştum, 1 ay sonra da ikinci dozu olmuştum. Yani az çok aynı zamanlar
Merhabalar, ilk gebeliğimde 1 hafta önden giderken usg cihazı değişikliği sebebiyle 2 hafta geride geldi. Hastane başka bir hastane binasına taşındı bu arada o yüzden usg cihaz değişikliği olmuştu. 2800 doğdu oğlum da küvezlik bir durumu olmadı, aksine ödemi olmadığı için 15 günde cok güzel kilo aldı iri doğan kimi bebeklerde ödem şişliği olduğundan biraz gram olarak kilo verebiliyormuş onun gibi düşün. Zayıf doğsalarda çok güzel toparlıyorlarKızlar selam bebek 17+4 tü 16+4 çıktı bu durumu yaşayan var mı
Aynen benim kizim da 2790 dogdu ama hic odem atmadan ilk haftada 1 kilo alip kapatmistiMerhabalar, ilk gebeliğimde 1 hafta önden giderken usg cihazı değişikliği sebebiyle 2 hafta geride geldi. Hastane başka bir hastane binasına taşındı bu arada o yüzden usg cihaz değişikliği olmuştu. 2800 doğdu oğlum da küvezlik bir durumu olmadı, aksine ödemi olmadığı için 15 günde cok güzel kilo aldı iri doğan kimi bebeklerde ödem şişliği olduğundan biraz gram olarak kilo verebiliyormuş onun gibi düşün. Zayıf doğsalarda çok güzel toparlıyorlar
Maşallah hiç sorun etmiyorum ozaman beslenmeye dikkat edip bir sonrakinde inşallah arayı kapatırızAynen benim kizim da 2790 dogdu ama hic odem atmadan ilk haftada 1 kilo alip kapatmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?