2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar tetanoz aşısı için sağlık ocağından bayram sonrasına 7nisanda çağırdılar. 22+6 olmuş oluyorum o tarihte. Şimdiden olanlar çok var, ne zamana kadar olunabiliyor bu aşı? Söyledikleri tarih çok geç mi acaba diye düşünmüyor değilim

Kizlar, buyuk cocuklariniza kardesi olacagini hemen soylediniz mi siz?
Büyük oğluma 16 haftalık iken söyledim aramızda kalmasını istedim yaşıda büyük olduğu icin beni anladi bazen isyan etsede onun bir küçüğü henüz bilmiyor. Çünkü heekese yayın yapar bizde şuan kimseyle paylaşmayı planlamiyoruz yoksa söyleyebilirdim onada

Sağlık ocağı eskiden 5 yıl olarak geçerli deniyordu ama şu an 1 yıl geçerli dedi. Tek doz da yeterli dedi. Ben oldum 1 hafta önce felandı heralde/ biraz ağrı yaptı geçti şükür.
Farklı görüşler var demek ki valla bilmiyorum ki doktorum olma gerek yok dedi bana

Ben ilk gebeliğimde 8 yıl önce yani bir doz olmuştum. Covid aşısından sonra bütün aşılara mesafeliyim açıkcası. ben yaptırmayacağım .

18 hafta ile 24 hafta arası demişlerdi bana 19da aşı oldum bende tek doz. Tek doz da kalacağım doktorum diğer dozu risk yaşarsan yaptırabilirsin demişti. Hayvan ısırığı tırmalaması veya paslı bişeyin batması gibi. Zaten ağır aşı ikinciye aynı ağrıyı yaşamak istemedim bende

Bende henuz kimseyle paylasmayi dusunmedim acikcasi. Birde cocuklarin zaman mefhumu farkli isledigi icin 10 ay onlar icin cok uzun bir sure gibi geldi. Ne kadar gec ogrenirse o kadar az beklerler dedik. Siz ne zaman soylemeyi dusunuyorsunuz acaba?

Cinsiyetini öğrenince 14. Haftada söyledim brn. Ondan önce bi düşüğüm vardı çok üzülmüştü. O yüzden cinsiyeti öğrenince her şey de yolunda gidiyodu söyledim.
Ben cok beklemis olmasinlar diye hala soylemedim ama kizim artik bi gariplik oldugunun farkinda, tam bebek diyemiyor ama supheleniyor neyse onun icinde heyecanli oldu

Çok güzellermiş güzel günlerde kullan
Çok sağol kuzum amin

Bugün detaylı randevum var 2 gibi gireceğim heyacanlar dorukta. İki farklı doktor kıza benziyor ama net bir şey diyemeyiz dedi bugün cinsiyet için de kesin bir şey söyler herhalde doktor diye düşünüyorum bakalim heyecan dorukta

Amin canim benim 3. Sezeryan olcak
Allah kolaylık versin..bir tık daha farklı oluyor ama birazda ağrı esigiyle alakalı sanırım ben 3 den korkmamistim Dr um öyle bir sıkıntı hissettirmemisti bana ama 4. Ye gittiğim zaman diğerlerine göre biraz daha zor olabilir deyince beynimde şimşek çaktı hatta tuplerimi bağlamayı teklif etti ilk anda eşim de kabul etti ama şuan kabul etmiyor, ben bağlatma konusunda daha kararlıyım.. evet bir başka çocuk oda istemiyor ama dile getirmesede kız cocugu da istiyor yolunu tamamen kapatmak istemiyor sanirim fakat benim bedenim buna el vermez diye düşünüyorum e birazda rahat etmek istiyorum 10 yıldır elim b..tan kurtulmuyor uyku desen yok..tabi varlıklarına çok şükür eksikliklerini göstermesin

Bende henuz kimseyle paylasmayi dusunmedim acikcasi. Birde cocuklarin zaman mefhumu farkli isledigi icin 10 ay onlar icin cok uzun bir sure gibi geldi. Ne kadar gec ogrenirse o kadar az beklerler dedik. Siz ne zaman soylemeyi dusunuyorsunuz acaba?
Kendisi ne zaman farkederse o zaman söylerim diye düşünüyorum bazen anne sanki karnında bebek var diyor ama suanlik gecistiriyoruz.. etrafta bilen kimse olmadığı icin sorulara sahitte olmuyor o yuzden acaba da demiyor ama eşimin ve kendi tarafim ogrenince mutlaka soran olacak o zaman iyice sıkıştırır diyorum soyle 1 ay daha dayanabilirsek yeterlidir sanırım çünkü göbeğime de laf geciremiyorum artık

Kizlar, buyuk cocuklariniza kardesi olacagini hemen soylediniz mi siz?
Ben cubuk testi yaptigimda esimi cagirdim sok icinde o da hemen kizima soyledi. Bizimle birlikte ogrendi. Ama kizim 10 yasinda simdilik soyleme dedigimizde soylemedi cocuk kalp atisini duydugumuzda soyledik hatta mujdeyi o verdi etrafa. İyi ki erken soylemisiz bu kadar bulanti vs yatma olayini cocuk kafasinda daha iyi oturttu normal kizim bunlar dedim surekli endiselenmedi o da. Aciklayamasam zor olurdu.

Ayy kızlar 5 gündür falan hareketlerini çok net hissediyorum, çok mucizevi bir şeymiş gerçekten Henüz çok güçlü değil ama minik minik vuruşu dışarıdan bakıldığında bile belli oluyor Bu günleri çok beklemiştik, tüp bebek kıymetli bebek derler, o hareket ettikçe karnımı izleyip gözyaşımı tutamıyor olmam normal mi Çok şükür Allah’ım Dilerim hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…