2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ooo hemde nasıl bildiğim herseyi unuttum. Geçen soda açıyorum birini bardağa birini lavaboya döktüm
Benim IQ her gün daha da düşüyor gibi hissediyorum
Gelin sarılalım unutkanlar olarak
Neyse ki yalnız olmadığımı hissettirdi biz bana bu bile iyi geldi

Kızlar ben böyle bi alışveriş listesi oluşturmuştum. Eksikler vardır illaki ama belki fikir olur
Eline sağlık, aklımdan geçenler benzer şeyler ama biberon emzik almalı mıyım emin değilim
Sling hiç kullanmadım ama kanguru elim ayağımdı benim. Yenidoğan dönemi için sling kullanan var mı önerir misiniz? Kangurum 1 ay sonrası için kullanılıyordu diye hatırlıyorum

Sling konusunda bende kararsız kaldım. Acaba ağustos sıcağında sarabilir miyim üstüme diye

Kızlar bebeği aşağıda hisseden var mı yani arada bir sanki çıkacak gibi hissediyorum ayaklarıyla vuruyor .
Bi kemik varda oraya tak tak vuruyor gibi hissediyorum normalmi ya
benimde aynı sürekli aşağıya doğru vuruyor henüz dönmemiş dedi dr
bende endişe etmiştim ama dr sorun yok deyince içim rahatladı

Kızlar benim kas ağrılarım çok bacaklarım sırtım falan henüz magnezyum geçmedim ondan mı acaba bilmiyorum ama siz magnezyum olarak ne kullaniyorsunuz birde bu karnımın ortası çok agriyor elimi suremiyorum sizde var mi

Merhabalar aranızda vajinal mantar geçiren var mı? Fitil kullandım geçmişti tekrarladı geçirenler neler yaptınız

Merhabalar aranızda vajinal mantar geçiren var mı? Fitil kullandım geçmişti tekrarladı geçirenler neler yaptınız
bende vardı hamileliğimin başından beri, ilk 3ay tedavi edilmiyor dedi doktor sonra tedavi için fitil verdi ama böbreklerden kum dökmeye başladım antibiyotik kıllandım diye mi neden oldu bilmiyorum tekrar başladı ve yeniden 7günlük fitil kullandım şu anlık yok gibi çok şükür

2 fitil verdi 3er gün arayla kullanımlık ama uzun vadede etki etmiyor ve çok rahatsız ediyor

Benim de sırt ve bacak ağrılarım çok, malat ve sitrat kulllanıyorum, sabah sitrat akşam malat alıyorum. Sitrat olan solgar, malat olan wenatura. Malat kas ağrıları için iyi, kullanmadığımda eksikliğini hissediyorum ben. Yetmezse artırabiliriz demişti, fazlası atılıyomuş vücuttan. Bi doktoruna danış sen de, ağrı çekmek çok canını sıkıyor insanın.

Bugün bildiğin sağ kasigimdan bir damar arkalı önlü ve baldirlarim sanki hali saha maç yapmisim

Kızlar neler aldınız hazırlık yapmaya başladınız mı?
Ben birden ödemeler yığılmasın diye yavaştan aldım bişiler
Yazlık kışlık bebek battaniyesi müslin örtü ağız bezı ateşölçer havlu bebek bakım çantası
Şampuan biberon bide kendime pijama aldım.

Bebek arabası bakıyorum
Beşiği ve ev içi ana kucağını arkadaşımdan buldum.

Bebek nevresim takımı uyku tulumu bebek küveti süt saklama burun aspiratör ve emzirme yastığı öbür ay alacağım

Uyuyabilirsem mide yanmasından kalan zamanlarda; Rüyamda sürekli ya alışverişteyim ya bebek emziriyorum

Mide bulantılarım yine şiddetlendi bu arada prilamı 2 ye çıkardım.
Siz neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…