- 10 Aralık 2024
- 90
- 131
- 8
Serklaj sonrası bana kasılmalar icin magnezyum vermişti doktorum. (+progesteron) Magnezyum Diasporal, sabah akşam 1er şase içiyorum. Eğer yine de kasılma hissedersem bir çay kaşığı Epsom tuzunu yarım çay bardağı suda eritip içiyorum. Bu hem kas ağrılarına hem de rahim kasılmalarına çok iyi geliyor. Doktoruna da bir sor tabi mutlaka.Kızlar benim kas ağrılarım çok bacaklarım sırtım falan henüz magnezyum geçmedim ondan mı acaba bilmiyorum ama siz magnezyum olarak ne kullaniyorsunuz birde bu karnımın ortası çok agriyor elimi suremiyorum sizde var mi
Ben fbli eşim bjk li olmz bize malesefBabamız fenerbahçeli ben Galatasaraylıyım o yüzden karnımdaki arkadaş da erkek olunca Aslan koymaya karar verdik. Hatta en başından belliydi ismi erkek olursa diye
Bence hafife alma yarın bir doktora görün ne olur ne olmaz serklajlıymışsın zaten için rahat eder en azından canım.
bugün artarsa bugünde acile git.
Benim iki kez oldu doktoruma sordum olabilir evet toplanmalar sertleşmeler olacak yer değiştirdiği zaman hareketleri ile alakalı olabilir ama bu sıklıkla devam ederse belli aralıklarla olursa gel dedi. Anne içgüdüsü zaten hissedersin dedi.
Bende 25 haftadayım.Merhaba siz kaçıncı haftadasınız? Ben şuan 26.haftadayım. Benim her gün üç dört kere oluyor. Son kontrolüm 16 Nisandaydı her şey yolundaydı ama siz böyle deyince endişelendim.
Bende 25 haftadayım.
Endişelendirmek istemem asla sizi doktorumun söylediğini yazdım sadece belki de bebek pozisyonundandır bi sıkıntı yoktur korkmayın.
Devam ederse içiniz rahat etmezse gidersiniz
Rica ederim.Yok sizlik değil yanlış anlamayın kıyaslama fırsatı buluyoruz hiç değilse. Yani yalancı kasılmalar bu haftalarda olabiliyor diye biliyordum ama çoğunluk yaşamıyorsa bir tersliğe karşı tedbirli olmak gerekir diye düşündüğüm için sormak istedim. Teşekkür ederim
Yaaaaa nasıl tatlı olmuş
Gönlünüze göre güzel bi isim bulabilirsiniz inşallahBen fbli eşim bjk li olmz bize malesefama aslan ismi ck guzel
İnşallahGönlünüze göre güzel bi isim bulabilirsiniz inşallahbenim 2. Gebeliğim 2.si de erkek olunca adı baştan belliydi ama kız olsaydı daha doğuma kadar karar veremezdim diye düşünüyorum
Kendi periantolog 6 mayısta ama bu ozeldekine giderim farketmezDoktor kontrolün ne zaman
Bayıldım çok tatlı. sağlıkla giysin :)
Daha iyi olur hem böyle stres ile zor geçer günlerinizKendi periantolog 6 mayısta ama bu ozeldekine giderim farketmez
Amin canımm inşallahYaaaaa nasıl tatlı olmuşsağlıkla giysin inşallah minik prenses
Amin inşallahBayıldım çok tatlı. sağlıkla giysin :)
Maşallah sağlıkla giysin hepsiniGünaydınBende dün akşam biraz dolaba asayım dedim her yer her yerdeydi bir hoşuma gitti duygusallaştım bime katlanır banyo küveti, oioi tabakları gelmişti alabilirsiniz bayağı uygun oluyor. Cam rende 40 tl gibi bir şeydi oyuncaklar da vardı ama ben E bebekten almıştım biraz şu anlık yeter diye bakmadım
Ayrıca sonda gözüken tulumları örmek çok kolayGünaydınBende dün akşam biraz dolaba asayım dedim her yer her yerdeydi bir hoşuma gitti duygusallaştım bime katlanır banyo küveti, oioi tabakları gelmişti alabilirsiniz bayağı uygun oluyor. Cam rende 40 tl gibi bir şeydi oyuncaklar da vardı ama ben E bebekten almıştım biraz şu anlık yeter diye bakmadım
ay valla ben dayanamıyorum alıyorum.. ama daha sınırlı alıyorum artık. Beşik alıcam 13 mayıstan sonra diyorumMaşallah sağlıkla giysin hepsini
Biz daha hiç bişey yapmadık 5-6 parça kıyafet dışında
Anne yanı beşiğini aldıkta gerisi yokAyrıca sonda gözüken tulumları örmek çok kolayYouTube bakabilirsiniz.
ay valla ben dayanamıyorum alıyorum.. ama daha sınırlı alıyorum artık. Beşik alıcam 13 mayıstan sonra diyorum
Bi doktoruna sor canım yani hiç mi hissetmedin?Kızlar selamlar herkese. 2 gündür bebeğimin hareketini hiç hissetmiyorum. 2 gün öncesine kadar sürekli hissediyordum çok hareketli diyordum. Karnımın alt tarafındaydı çoğunlukla sertlik vs de oluyordu bazen, şu anda her tarafı yumuşacık karnımın. Kilom da sabit kaldı 1 haftadır. Sizce normal mi doktorumu aramalı mıyım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?