- 17 Ekim 2024
- 233
- 180
- 18
- 25
Tatlı yiyip müzik dinlediğimde hareketlendi çok şükür teşekkür ederimBuzlu soğuk bişeyler içince de hemen tepki veriyorlarbide youtube ta şu linkteki müzikten bahsediyordu herkes. Her denediğimde hareketleniyor gerçekten belki işe yarar sizde de
Cok lazim oluyo canim ben ilkinde ödünç almıştım görümcemden, simdi yeni alcam kendimeKızlar süt sağma makinası alan var mı ya da daha önce kullanan gerekli mi sizce?
Philips avent tekli elektrikli almıştım. Çok faydalandım. Doğduğunda ememedi şekeri düştü oğlumun. Sağdım ilk sütünü o şekilde verebildim. 4 aylıkken çalışmaya başlamıştım yine sağıp dondurucuya attım ben işteyken onları içti. Açıkçası lazım oluyor.Kızlar süt sağma makinası alan var mı ya da daha önce kullanan gerekli mi sizce?
Ben de alacağım emmediği veya ememediği zamanlarda destekleriz diye düşünüyorum.Kızlar süt sağma makinası alan var mı ya da daha önce kullanan gerekli mi sizce?
Hayır olsunKizlar ya ruyamda kizimi gordumrutin muayenede lop diye cikarip kucagima oturttular. Esmer hafif cekik gozlu Simsiyah gozleri ve baya saci vardi cipil cipil bana bakti. Bi suya tuttular, emzir dediler sonra yerine geri koydular is bitince kalktim gittim ahahahah iki gebeligimin de kiz oldugunu ruyamda gordum. İlk kizimin da yuzunu gormustum ama bu kadar net degildi. Cok
Degisik oldum ya
Nasıl yani kalbi görünmüyor öyle birşey olabilir mi ? İlk gelişen Organ kalpKızlar ben pazartesi günü İstanbul Sadi konukta detaylı ultrasona girdim ancak doktorum hem gereksiz hastalık bilgileri vererek beni daha çok telaşlandırdı hem de doğru düzgün açıklama yapmadan baktı geçti ve de kalbi görünmüyor tekrar gel dedi. Ben pek memnun kalmadım açıkçası İstanbul Avrupa yakasında detaylı ultrason baktırabileceğim tavsiye edeceğiniz doktor var mı acaba? Zaman geçmeden de gitmek istiyorum yardımcı olur musunuz?
Canım benimki de öyle oldu korkulacak bir şey yok. Pozisyondan dolayı yüz üstüydü kaburgaları gölge yaptığı için kalbini göremedim 2 hafta sonra tekrar gel bakalım hem şeker yüklemesi yaparız dedi. Yine aynı pozisyonda olursan biraz yürürsün şekerli şey içeceksin zaten döner yine bakarız dedi. Belki tekrar baktığında Bilgi verir. Benimki açıkladı hep şunun şöyle olmasını isteriz seninki de öyle falan diye. Tabi ki memnun kalacağın iyi bir doktora gitKızlar ben pazartesi günü İstanbul Sadi konukta detaylı ultrasona girdim ancak doktorum hem gereksiz hastalık bilgileri vererek beni daha çok telaşlandırdı hem de doğru düzgün açıklama yapmadan baktı geçti ve de kalbi görünmüyor tekrar gel dedi. Ben pek memnun kalmadım açıkçası İstanbul Avrupa yakasında detaylı ultrason baktırabileceğim tavsiye edeceğiniz doktor var mı acaba? Zaman geçmeden de gitmek istiyorum yardımcı olur musunuz?
Ben lansinoh aldım elektrikli. Bebeğim 40 günlüktü bozuldu ben hep sağarak verdim belki de uzun süre bozuktu tam çekmediği için sütüm de azalarak bitti bilmiyorum 40 gün süt verebildim sadece o da yandan mama desteğiyle. Prize bağlı kalmak can sıkıcı eller serbest olanı al derim ben. Bu sefer sürekli sağım yapmayacağım bababeo marka mı ne vardı onu alacağım nadir olarak sağmak için. Biraz şans işi bu cihazlar en iyisini aldım bozuldu. Bazısı kiwi alıyor yıllarca kullanıyor.Kızlar süt sağma makinası alan var mı ya da daha önce kullanan gerekli mi sizce?
Odacıklarını vs göremiyorum dedi bi yarım saat bekletti tekrar baktı göremedi yine.Nasıl yani kalbi görünmüyor öyle birşey olabilir mi ? İlk gelişen Organ kalp
Teşekkür ederim inş iyi bir doktor bulabilirim.Canım benimki de öyle oldu korkulacak bir şey yok. Pozisyondan dolayı yüz üstüydü kaburgaları gölge yaptığı için kalbini göremedim 2 hafta sonra tekrar gel bakalım hem şeker yüklemesi yaparız dedi. Yine aynı pozisyonda olursan biraz yürürsün şekerli şey içeceksin zaten döner yine bakarız dedi. Belki tekrar baktığında Bilgi verir. Benimki açıkladı hep şunun şöyle olmasını isteriz seninki de öyle falan diye. Tabi ki memnun kalacağın iyi bir doktora git
Ben de alacağım emmediği veya ememediği zamanlarda destekleriz diye düşünüyorum.
Açıkçası ben şu anlık almaktı düşünmüyorum. Çünkü bu tamamen bebekle alakalı. Arkadaşımın hemşire memesini öyle bir sıkmıştı ki süt gelmişti sonrasında bir daha hiç ihtiyacı olmadı sağma makinesine. Boşuna para vermiş oldu. O mesela kap gibi bir şey var tam ismini bilmiyorum plastik memeye koyuyotsun memenden akıyor kendisi onlardan çok memnunduKızlar süt sağma makinası alan var mı ya da daha önce kullanan gerekli mi sizce?
Selamlar, ben kraft kenya aldım indirimdeydi. Araba güzel ama bir tık ağır, hafif bakıyorsanız chicco seety bakabilirsinizMerhaba arkadaşlar aranızda bebek arabası alışverişi yapan varmi ben kraft tokyo modelini beğendim aranızda bu modeli alan varmi yada hangi marka ve modeli aldınız?
Chiccoda belliago diye bir model var ama aşırı pahalı ana kucağı ve araba 40 bin kraftin tokyo modeli 21bin ama biraz karışık geldi açılıp kapanması bana birde sizin aldığınız modelde adaptör varmiSelamlar, ben kraft kenya aldım indirimdeydi. Araba güzel ama bir tık ağır, hafif bakıyorsanız chicco seety bakabilirsiniz
Chicco nun I modeli de güzel ama ağır bir araba ve büyük yine birer cidden ne çok pahalı. Adaptör dediğiniz kipuset takmak için aparatlar ise evet var.Chiccoda belliago diye bir model var ama aşırı pahalı ana kucağı ve araba 40 bin kraftin tokyo modeli 21bin ama biraz karışık geldi açılıp kapanması bana birde sizin aldığınız modelde adaptör varmi
Aparatlar biraz zorlayacak gibi o kadar çok model kafasi karisiyor insanın:)Chicco nun I modeli de güzel ama ağır bir araba ve büyük yine birer cidden ne çok pahalı. Adaptör dediğiniz kipuset takmak için aparatlar ise evet var.
Ben chico seety almak isteme sebebim aparatlar kendinden yani aparata gerek yok tak çıkarttı ama bana yine bir tık pahalı gelmişti 23 bindiAparatlar biraz zorlayacak gibi o kadar çok model kafasi karisiyor insanın:)
Aman aman okumaBi mayıs annelerine bakiyim dedim meraktan. Hepsi doğurmayı bekliyo aşırı empati mi yaptım nedir okudukça karnımda baskı ve yamulma oldu tövbeler olsun yalancı kasılma braxton hicks oldu. Daha bakmam tövbe. Son ay bi okumaya giderim o tarafları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?