2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
cybex eezy s en iyisi cidden hem 360 derece dönebiliyor. Ben birkaç modeli denedim ilk bebeğimde. Bagi easyfoldda karar kıldım. Maxi cosi lara da aynı fiyattı. Bebek 4 aylıkken aldım hepsine oturttum tek tek. En rahat bagide etti. Maxi cosinin emniyet kemer yastıkları dikili arkaya havada duruyor sevmedim bir de daha küçük çok binemez dedim.

Merhaba kızlar size bir sorum olacaktı sizinde gebelikten dolayı burun kanaması oluyor mu? Benim gebeliğimin başından beri ara ara oluyor burun kanamaları

Bende gebeliğimin başından beri vardı ama öyle sızıntı şeklinde olmadı hiç kanamış donmuş burnumun içinde bu şekilde sürdü hep ama bazen dişetlerim sızıntı şeklinde kanayabiliyor fırçalarken
Merhaba kızlar size bir sorum olacaktı sizinde gebelikten dolayı burun kanaması oluyor mu? Benim gebeliğimin başından beri ara ara oluyor burun kanamaları

Benimde bazen sızıntı şeklinde oluyor kanama bazende kanamış donmuş şekilde oluyor sürekli burun tıkanıklığı oluyor

Benimde bazen sızıntı şeklinde oluyor kanama bazende kanamış donmuş şekilde oluyor sürekli burun tıkanıklığı oluyor
Evet sabah uyandığımda burun tıkanıklığı yaşıyorum ne kadar nemlendirsem de. Fışkırır tarzda kanama olmadıkça korkmayın

Bir de ben sanki son aydaymisim gibi hiç halim yok çok yorgun hissediyorum. Ve iştahım iyice sıfırlandı ona da tedirgin oluyorum..

Bir de ben sanki son aydaymisim gibi hiç halim yok çok yorgun hissediyorum. Ve iştahım iyice sıfırlandı ona da tedirgin oluyorum..
Vitaminlerini kullaniyormusun onlar birazda olsa enerji veriyor sanki ben kullaninc daha dincim ama dedigin gibi son aydaymisim gibi halsiz hallerimde var is yapasim gelmiyor istahim ful acik herseyi yiyesim var kilo alirim diye yiyemiyorum 5 kilo aldm bakalm doguma kadar kac alicam

Hanımlar kızlarınıza ne isim vereceksiniz ben çok kararsızım isimli takım yaptirmak istiyorum ama isim belli olmayinca bilemedim

Hanımlar kızlarınıza ne isim vereceksiniz ben çok kararsızım isimli takım yaptirmak istiyorum ama isim belli olmayinca bilemedim
Biz Hilal düşünüyoruz kesin değil ama. Defne düşünüyorduk çok yaygınmış eşim vazgeçti kddjfj

Merhaba canım. Evet benim de 9.haftadan beri ara ara oluyor. Burnum şiş mesela içinde de kılcal damarlar şişiyor sanırım. Doktorum tansiyon takibi yap demişti çok şükür tansiyon sorunum çıkmamıştı. Kulak burun bopaza görün dedi ama ben gitmedim

Benimde oldu bir kaç sefer, tansiyon kontrol edin, tansiyon normalse, gebelik süresince normal karşılanıyır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…