Gebelik başından beri bebek arabası araştırıyoruz eşimle manyak gibien son Cybex eezy s twist +2de karar kıldık, yine cybexin g serisi puseti ile birlikte sipariş verdik bakalım.. biraz pahalı ama uzun ömürlü kullanım olur inşallah
Merhaba kızlar size bir sorum olacaktı sizinde gebelikten dolayı burun kanaması oluyor mu? Benim gebeliğimin başından beri ara ara oluyor burun kanamaları
Benimde bazen sızıntı şeklinde oluyor kanama bazende kanamış donmuş şekilde oluyor sürekli burun tıkanıklığı oluyorBende gebeliğimin başından beri vardı ama öyle sızıntı şeklinde olmadı hiç kanamış donmuş burnumun içinde bu şekilde sürdü hep ama bazen dişetlerim sızıntı şeklinde kanayabiliyor fırçalarken
Evet sabah uyandığımda burun tıkanıklığı yaşıyorum ne kadar nemlendirsem de. Fışkırır tarzda kanama olmadıkça korkmayınBenimde bazen sızıntı şeklinde oluyor kanama bazende kanamış donmuş şekilde oluyor sürekli burun tıkanıklığı oluyor
Teşekkür ederim canımEvet sabah uyandığımda burun tıkanıklığı yaşıyorum ne kadar nemlendirsem de. Fışkırır tarzda kanama olmadıkça korkmayın
8.5 mm le dikiş atıldı geçen gittiğim doktor 35 mm dedi ama asıl ameyliyati yapan doktora 6 mayısta randevum var ondan duyacakları beni rahatlatacaktirrahim ağzı kısalığı var demişsin cnm ne kadar ölçüldü rahim ağzı
Rica ederimTeşekkür ederim canımiçim rahatladı biraz inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza inşallah
Ben 2 gundur yasiyorum agzima su geldi 3 kereReflü yaşayan var mı kızlar? Ben iki gündür uyuyamıyorum daha dik pozisyonda uyumaya geçtim birden bire oldu..
Vitaminlerini kullaniyormusun onlar birazda olsa enerji veriyor sanki ben kullaninc daha dincim ama dedigin gibi son aydaymisim gibi halsiz hallerimde var is yapasim gelmiyor istahim ful acik herseyi yiyesim var kilo alirim diye yiyemiyorum 5 kilo aldm bakalm doguma kadar kac alicamBir de ben sanki son aydaymisim gibi hiç halim yok çok yorgun hissediyorum. Ve iştahım iyice sıfırlandı ona da tedirgin oluyorum..
Biz Hilal düşünüyoruz kesin değil ama. Defne düşünüyorduk çok yaygınmış eşim vazgeçti kddjfjHanımlar kızlarınıza ne isim vereceksiniz ben çok kararsızım isimli takım yaptirmak istiyorum ama isim belli olmayinca bilemedim
Biz ipek koyacağızHanımlar kızlarınıza ne isim vereceksiniz ben çok kararsızım isimli takım yaptirmak istiyorum ama isim belli olmayinca bilemedim
Yorgunluk bende de var 2-3 gündür ya bahardan ya da 2.trimesterın sonuna geliyoruz yavaştan ondan yani balayı bitiyorBir de ben sanki son aydaymisim gibi hiç halim yok çok yorgun hissediyorum. Ve iştahım iyice sıfırlandı ona da tedirgin oluyorum..
Biz inci dedik meleğimizeHanımlar kızlarınıza ne isim vereceksiniz ben çok kararsızım isimli takım yaptirmak istiyorum ama isim belli olmayinca bilemedim
Ben de 2-3 gündür kendimi çok yorgun hissediyorum.Bir de ben sanki son aydaymisim gibi hiç halim yok çok yorgun hissediyorum. Ve iştahım iyice sıfırlandı ona da tedirgin oluyorum..
Merhaba canım. Evet benim de 9.haftadan beri ara ara oluyor. Burnum şiş mesela içinde de kılcal damarlar şişiyor sanırım. Doktorum tansiyon takibi yap demişti çok şükür tansiyon sorunum çıkmamıştı. Kulak burun bopaza görün dedi ama ben gitmedimMerhaba kızlar size bir sorum olacaktı sizinde gebelikten dolayı burun kanaması oluyor mu? Benim gebeliğimin başından beri ara ara oluyor burun kanamaları
Benimde oldu bir kaç sefer, tansiyon kontrol edin, tansiyon normalse, gebelik süresince normal karşılanıyırMerhaba kızlar size bir sorum olacaktı sizinde gebelikten dolayı burun kanaması oluyor mu? Benim gebeliğimin başından beri ara ara oluyor burun kanamaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?