İnşallah iyi bir Dr bulursun korkma sıkıntı çıkmaz inşallahOdacıklarını vs göremiyorum dedi bi yarım saat bekletti tekrar baktı göremedi yine.
Teşekkür ederim inş iyi bir doktor bulabilirim.
Ben ocaktan şubattan beri yiyorum malesef ara ara aşeriyorum çünkü. Nefsimi köreltcek kadar.Kızlar çilek tüketiyor musunuz? Çok fazla yiyorum ama pestit falan var diyorlar korktum açıkçası
Bende yiyorum cogu sebzede pestisit var diyorlar kivircik salatalik ispanak salata vs Allaha emanet yiyoruzKızlar çilek tüketiyor musunuz? Çok fazla yiyorum ama pestit falan var diyorlar korktum açıkçası
Prego Concorde aldıkMerhaba arkadaşlar aranızda bebek arabası alışverişi yapan varmi ben kraft tokyo modelini beğendim aranızda bu modeli alan varmi yada hangi marka ve modeli aldınız?
Oooh cok sevindimmmYok kuzum dediğin gibi strestendi sanırım bir de benim oğlanın canı tatlı istiyomuş dün normalden biraz fazla tatlı tükettim ne gece durdu ne sabah şimdi de tutamıyorum
Ben manuel aldim bence cok gerekli. Mastit vs olunca ozellikle ihtiyac oluyor. Bir kere goguslerim oyle sert oldu ki elle sagmaya calistim o zaman bebek ememiyor cok fiskiriyor sut biraz tazik azaltmak icin sagmak gerekiyorKızlar süt sağma makinası alan var mı ya da daha önce kullanan gerekli mi sizce?
Amiiin hepimizinki insallahHayır olsunsağlıkla hayırla vaktinde gelsin inşallah
Avrupa yakasinda ben medipol bahcelievlerde serdar beye gittim cok detaylica bakti cok guzel acikladi. Ozel dusunursen tavsiye ederimOdacıklarını vs göremiyorum dedi bi yarım saat bekletti tekrar baktı göremedi yine.
Teşekkür ederim inş iyi bir doktor bulabilirim.
Yaa benim de kafam cok karisik halledemedim o isi. Hem kabin tip hem portbebeli hem hafif bisey ariyorum. Maxi cosi lara2 su an en dusundugum benzeri daha uygun bisey varsa onerilere ben de acigimMerhaba arkadaşlar aranızda bebek arabası alışverişi yapan varmi ben kraft tokyo modelini beğendim aranızda bu modeli alan varmi yada hangi marka ve modeli aldınız?
Sadece sut gelmemesi olarak dusunme canim. Cok sut geldiginde de kullanmak gerekiyor. Ben iki kere gogus sertlesmesinden, kardesim kac kere mastitten oturu kullandi. Sagmazsan o durumda atesin vs cikiyor cocuk da ememiyor cok tazikli geliyor biraz azaltmak gerekiyor. En azindan manuel uygun fiyatli bisey elinizin altinda olsun derimAçıkçası ben şu anlık almaktı düşünmüyorum. Çünkü bu tamamen bebekle alakalı. Arkadaşımın hemşire memesini öyle bir sıkmıştı ki süt gelmişti sonrasında bir daha hiç ihtiyacı olmadı sağma makinesine. Boşuna para vermiş oldu. O mesela kap gibi bir şey var tam ismini bilmiyorum plastik memeye koyuyotsun memenden akıyor kendisi onlardan çok memnundu
Cooook yedim cunku hem cok tatli degil hem serindi icim cekti resmen. Pestit olayi her seyde var biraz karbonatli suda bekletip iyice yikiyorim. Yesilliklerde de yapiyorumKızlar çilek tüketiyor musunuz? Çok fazla yiyorum ama pestit falan var diyorlar korktum açıkçası
Ben hamileligi ilk ogrendigimde dikkat edeyim dedim bir baktim yiyebilecegim hicbir sey kalmamis neredeyse, hicbirinde asiriya kacmadan tuketmeye ozen gosterdim ben deKızlar çilek tüketiyor musunuz? Çok fazla yiyorum ama pestit falan var diyorlar korktum açıkçası
dusundugum
Hafifmi peki?Prego Concorde aldık
Gailba kraft model alicaz bizde tokyo modeli çünkü bizim arabaya o sığacak sanırsamOooh cok sevindimmm
Ben manuel aldim bence cok gerekli. Mastit vs olunca ozellikle ihtiyac oluyor. Bir kere goguslerim oyle sert oldu ki elle sagmaya calistim o zaman bebek ememiyor cok fiskiriyor sut biraz tazik azaltmak icin sagmak gerekiyor
Amiiin hepimizinki insallah
Avrupa yakasinda ben medipol bahcelievlerde serdar beye gittim cok detaylica bakti cok guzel acikladi. Ozel dusunursen tavsiye ederim
Yaa benim de kafam cok karisik halledemedim o isi. Hem kabin tip hem portbebeli hem hafif bisey ariyorum. Maxi cosi lara2 su an en dusundugum benzeri daha uygun bisey varsa onerilere ben de acigim
Sadece sut gelmemesi olarak dusunme canim. Cok sut geldiginde de kullanmak gerekiyor. Ben iki kere gogus sertlesmesinden, kardesim kac kere mastitten oturu kullandi. Sagmazsan o durumda atesin vs cikiyor cocuk da ememiyor cok tazikli geliyor biraz azaltmak gerekiyor. En azindan manuel uygun fiyatli bisey elinizin altinda olsun derim
Cooook yedim cunku hem cok tatli degil hem serindi icim cekti resmen. Pestit olayi her seyde var biraz karbonatli suda bekletip iyice yikiyorim. Yesilliklerde de yapiyorum
Merhaba arkadaşlar aranızda bebek arabası alışverişi yapan varmi ben kraft tokyo modelini beğendim aranızda bu modeli alan varmi yada hangi marka ve modeli aldınız?
Travel sistem olduğu için malesef hafif değil ama arabamız kapının önünde sürekli bagajında duracağı için çok taşımayız diye düşünüyorum. Travel sistemler diğerlerine göre daha ağır oluyor ancak daha sağlam oluyor. Özellikle çift yön özelliği koldan yapıldığı için bebiş içerisindeyken onu rahatsız etmeden yönünü değiştirebilirsiniz benim tercih etme sebebim buydu. Youtube üzerinde ayrıntılı videoları var izleyebilirsiniz.Hafifmi peki?
Benim bu modeli tercih etmemdeki en büyük etken buydu diyebilirim. Hem koldan yapılıyor, hem de aynı zamanda 4 tekerleğin de 360 olması büyük kolaylık olacaktır diye düşünüyorum.Travel sistem olduğu için malesef hafif değil ama arabamız kapının önünde sürekli bagajında duracağı için çok taşımayız diye düşünüyorum. Travel sistemler diğerlerine göre daha ağır oluyor ancak daha sağlam oluyor. Özellikle çift yön özelliği koldan yapıldığı için bebiş içerisindeyken onu rahatsız etmeden yönünü değiştirebilirsiniz benim tercih etme sebebim buydu. Youtube üzerinde ayrıntılı videoları var izleyebilirsiniz.
Bir de şubat indiriminde yakalayınca hiç kaçırmak istemedik biz babasıylaTravel sistem olduğu için malesef hafif değil ama arabamız kapının önünde sürekli bagajında duracağı için çok taşımayız diye düşünüyorum. Travel sistemler diğerlerine göre daha ağır oluyor ancak daha sağlam oluyor. Özellikle çift yön özelliği koldan yapıldığı için bebiş içerisindeyken onu rahatsız etmeden yönünü değiştirebilirsiniz benim tercih etme sebebim buydu. Youtube üzerinde ayrıntılı videoları var izleyebilirsiniz.
Kraftin Tokyo modeline baktık kenyaya göre hafif evet 360 derece dönüyor biz kaçırdık maalesef indirimi;( elbet yine indirime girer ama çalışan çocuk her ürüne 1 mayıstan sonra yüzde 30 zam gelicek dediBiz prego concorde 2025 modeli aldık, çok hafif değil, Kenya modelden yaklaşık 2 kg kadar daha ağır, ama puseti 1 kg kadar daha hafif. Ama özellik olarak çok kullanışlı geldi bize. Youtube’de detaylıca anlatıyorlar, izleyip görmeni tavsiye ederim
Merhaba arkadaşlar aranızda bebek arabası alışverişi yapan varmi ben kraft tokyo modelini beğendim aranızda bu modeli alan varmi yada hangi marka ve modeli aldınız?
Cybexe en iyisi diyorlar ama gerçekten pahali ama bayağı uzun omurluymusGebelik başından beri bebek arabası araştırıyoruz eşimle manyak gibien son Cybex eezy s twist +2de karar kıldık, yine cybexin g serisi puseti ile birlikte sipariş verdik bakalım.. biraz pahalı ama uzun ömürlü kullanım olur inşallah
Cybexe en iyisi diyorlar ama gerçekten pahali ama bayağı uzun omurluymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?