2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bende Imom kullanıyorum multivitamin ve demir folik asit omega 3 falan hepsi var. Baya toparladım kullandıktan sonra. Doğum sonrası için farklı bir formu varmış ona da devam edeceğim.

şuan tamda o durumdayım. Ben hemşireyim ameliyathanede sürekli maskeyle duruyorum zaten bayılacaktım bugün. Burnumun içi tamamen şiş ve kapalı ağızdan alıyorum nefesi o da yetmiyor
Ayy Allah yardımcın olsun 🥹

Kızlar ya aranızda bazen nefes almakta güçlük çeken oluyor mu ben bazen oturduğum yerde aldığım nefes yetmiyor gibi nefes nefese kalıyorum nedenini çözemedim hala
Ben varııım. Rahmimiz büyüdü canım, bağırsaklar vs yukarı çıktı bebekte baskı yapıyor. Diyaframda zorlanıyor ister istemez o yüzden oluyor 🥺🥺

Kızlar size bir şey soracağım. Hamilelikte dönüşümlü kabızlık ve ishal yaşayan var mı
Ben ben 🙋🏻‍♀️😵‍💫 basindan beri agir kabiz yaşıyorum (tup bebek, progesteron ilaclar vs sebebiyle) ne denediysem gecmedi.. ama 1 aydir sizin gibiyim. Gida zehirlenmesi sanip acillik oldum birinde. Şimdi biraz sakin ama devam ediyor. 24. haftada ilk istiframi ettirdi bana bebis.. Sanirim buyudukce bası artıyor.

Ben ben 🙋🏻‍♀️😵‍💫 basindan beri agir kabiz yaşıyorum (tup bebek, progesteron ilaclar vs sebebiyle) ne denediysem gecmedi.. ama 1 aydir sizin gibiyim. Gida zehirlenmesi sanip acillik oldum birinde. Şimdi biraz sakin ama devam ediyor. 24. haftada ilk istiframi ettirdi bana bebis.. Sanirim buyudukce bası artıyor.
Ahh ben de bir ishal gibiyim bir süre sonra kabız..

Back
X