- 26 Mart 2020
- 1.657
- 783
- 123
İnşallah inşallahBen varım, öğle arası iş yerine yakın avm var azıcık gezdim nefes nefese kaldım. Nerede o fink fink gezen ben. Neyse kızımla acısını çıkarırız inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah inşallahBen varım, öğle arası iş yerine yakın avm var azıcık gezdim nefes nefese kaldım. Nerede o fink fink gezen ben. Neyse kızımla acısını çıkarırız inşallah![]()
Ayy Allah yardımcın olsunBende Imom kullanıyorum multivitamin ve demir folik asit omega 3 falan hepsi var. Baya toparladım kullandıktan sonra. Doğum sonrası için farklı bir formu varmış ona da devam edeceğim.
şuan tamda o durumdayım. Ben hemşireyim ameliyathanede sürekli maskeyle duruyorum zaten bayılacaktım bugün. Burnumun içi tamamen şiş ve kapalı ağızdan alıyorum nefesi o da yetmiyor
Evet orası da öyle tabi büyüyorlar normaldirEvet ne yazık ki bunu yaşıyoruz ve yasayacagiz da artık ciğerlere baskı yapmaya başlayacaklar büyüyorlar fazlasıyla![]()
Ben varııım. Rahmimiz büyüdü canım, bağırsaklar vs yukarı çıktı bebekte baskı yapıyor. Diyaframda zorlanıyor ister istemez o yüzden oluyorKızlar ya aranızda bazen nefes almakta güçlük çeken oluyor mu ben bazen oturduğum yerde aldığım nefes yetmiyor gibi nefes nefese kalıyorum nedenini çözemedim hala
Allah hepimizin yardımcısı olsun vallaBen varııım. Rahmimiz büyüdü canım, bağırsaklar vs yukarı çıktı bebekte baskı yapıyor. Diyaframda zorlanıyor ister istemez o yüzden oluyor![]()
Evet olabiliyor.Kızlar size bir şey soracağım. Hamilelikte dönüşümlü kabızlık ve ishal yaşayan var mı
Ben... sürekli böyleyimKızlar size bir şey soracağım. Hamilelikte dönüşümlü kabızlık ve ishal yaşayan var mı
Sizde mi yaşıyorsunuz ben bir bakıyorum kabız olmuşum sonra normal gidiyor sonra ishal gibi oluyor anlam veremedimEvet olabiliyor.
Hamilelik öncesi var mıydı peki ? Ben hamilelikte yaşıyorum bu durumuBen... sürekli böyleyim
Korkmayın arada bende de oluyor.Sizde mi yaşıyorsunuz ben bir bakıyorum kabız olmuşum sonra normal gidiyor sonra ishal gibi oluyor anlam veremedimkorkmaya başladım artık
Ben benKızlar size bir şey soracağım. Hamilelikte dönüşümlü kabızlık ve ishal yaşayan var mı
Ahh ben de bir ishal gibiyim bir süre sonra kabız..Ben benbasindan beri agir kabiz yaşıyorum (tup bebek, progesteron ilaclar vs sebebiyle) ne denediysem gecmedi.. ama 1 aydir sizin gibiyim. Gida zehirlenmesi sanip acillik oldum birinde. Şimdi biraz sakin ama devam ediyor. 24. haftada ilk istiframi ettirdi bana bebis.. Sanirim buyudukce bası artıyor.
yok ağrılı olmuyor ama üst üste tekrarladı sizin nasıldı ?Korkmayın arada bende de oluyor.
Beslenme düzeninize dikkat edin agrılı ve sürekli olan ishal tehlikeli buna dikkat edin
Aynen cnm oncesinde yoktu gebelikle basladiHamilelik öncesi var mıydı peki ? Ben hamilelikte yaşıyorum bu durumu
Sizin nasıl oluyor benim canım çok sıkılıyor 24 haftalık hamileyim yiyemiyorumAynen cnm oncesinde yoktu gebelikle basladi
Ara ara iki sıkıntıyı da yaşıyorum işteyok ağrılı olmuyor ama üst üste tekrarladı sizin nasıldı ?
Canim düzenli tuvalete cikmaya zorlamasam anında kabizim sen düşün. Bi de demir hapi sanirim ara ara ishal yapiyoSizin nasıl oluyor benim canım çok sıkılıyor 24 haftalık hamileyim yiyemiyorum![]()
Ben ocean kullanıyorum demir vitamini o yapıyor mudur acaba çok azCanim düzenli tuvalete cikmaya zorlamasam anında kabizim sen düşün. Bi de demir hapi sanirim ara ara ishal yapiyo